нема кво

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

ми АЙДЕ ДЕ-са е момента...на всички ОНЕПРАВАДАНИ да се сьберат :wink: чекаме,дейба-елате приятели,ТУК сме БАЛЬЦИТЕ,елате та си признайте... :lol: :lol: :lol:наш ли га? баш па точно НИКОГА :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Хайде да се върнем назад във времето и да видим каква "масовост" има в малкото осъществени мероприятия :!: :?: :idea:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

bkd написа:Хайде да се върнем назад във времето и да видим каква "масовост" има в малкото осъществени мероприятия :!: :?: :idea:
:wink: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Кво немаше :?:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Кво и колко имаше :!: :?:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

На мен ми се струва,че Миро е минал в опозицията-демек,иара.Нарочно пише с недоверие за да не се получи нищо.Идеята за взимане на водоемите по дружинки беше супер,но нещо зацепи.
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Какво да ви кажа...По темата са изписани 4 страници до тук а като се вгледа човек вижда мнения само на едни и същи хора. Как ще стане тоя номер с протестите и обединението!? 5-6 човека сте пуснали по 5-6 мнение и в това се състои цялата дискусия. Дори интерес не се поражда в останалите. Или пък не им се занимава. Те хората дет викат на думи всичко е много лесно а при нас даже и на думи не става. Само едни и същи държите инициативата горе долу и толкова. Жалка гледка сме.
Лично според мен с разни излизанки пред народното събрание и т.н. е обречена кауза. Аз гледам да спазвам правилата и с хората които ходя за риба също да ги спазват. Мисля, че се получава. Всеки ако направи това със себе си и с приятелите си ще има напредък. Огледален случай на този за бракониерството е да си хвърляш боклуците и фасовете където ти падне. Моите приятели мога да кажа, че почти на 100 % съм ги отучил от този навик. Така, че всеки да вземе да направи нещо по въпроса. Другото си е работа на ИАРА. Ако искате направете комисия дето да следи дали ИАРА си върши работата. Щото ако си я вършеха не мисля, че щеше да има проблем. Те не могат да бъдат навсякъде винаги но ние сме. Проблема е че след като им се съобщи дори не идват.
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”