Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на тежко
naRiba.com

Форум

шарански пръчки за р.Янтра
Модератор: sapuna
- begleca_sv
- кандидат преподавател
Re: шарански пръчки за р.Янтра
да определено това с косъма беше бая смях аз лично не съм чувал за вадени шарани над 10кг но се надявам някой ден да ме огре и мене слънцето поне с 5кг шарко на тази прекрасна река иначе сопите вече са избрани незнам защо всеки като попита за шарански сопи предлагат на преден план фидера ....
Обичам природата, но не само на картинка !!!
Кое му е смешното на 80 гр + косъм = 100 гр. Все пак не е лошо на косъма да се сложи и едно PVA с малко храничка, да концентрираме малко храна. Нямам предвид, че куката ми е 20 гр..
Иначе риби на реката колкото щеш, даже бракониерите не могат да ги отвъдят.
Но въпреки всичко не съм съгласен, че със стъклопластова пръчка 2,70 нямаш контрол върху рибата. Другият въпрос е, какво правим с пръчка 3,6 м ако над тебе има клони.
Иначе риби на реката колкото щеш, даже бракониерите не могат да ги отвъдят.
Но въпреки всичко не съм съгласен, че със стъклопластова пръчка 2,70 нямаш контрол върху рибата. Другият въпрос е, какво правим с пръчка 3,6 м ако над тебе има клони.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ловим риби!Ела и ще видиш!Не искам да споря ,това е моето виждане ,моята практика и моето удоволствие от риболова!
Поздрави и наслука!
Поздрави и наслука!
- begleca_sv
- кандидат преподавател
не съм казал нищо много колеги имат слука с шарани по Янтра аз не съм от тези признавам си но съм хващал доста едри тарани просто се замислих какви сопи да си приготва за тази река до сега съм ловил с сопите си за Дунава но няма удоволствие та поради тази причина правя комплект оказа се че това дето си бях харесал нямат количества сопите не се внасят в БГ за жалост а са мн ефтини 3м с акция 60-160 в магазина до нас намерих телекарп с кация до 120гр също е вариант но е повече парички в нета попаднах на това но е 3.30м карбон и доста ефтин този сайт просто пръска с тези ниски цени доста колеги си изказаха мненията виждам че всеки лови с различни сопи по дължина и акция според мен олово + спирала с качамак е = на не повече от 120гр така че за повече няма смисъл останах без сопи тъй като продадох и дунавските та кажете си мнението за това 3.30м 4лбс това колко акция е над 120 ?
http://kevlar.netne.net/index.php?route ... uct_id=270" onclick="window.open(this.href);return false;
http://kevlar.netne.net/index.php?route ... uct_id=270" onclick="window.open(this.href);return false;
- begleca_sv
- кандидат преподавател
оказа се че нямат количество пак нямам късмет май ще пазарувам от близкия магазин до нас ..
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Радвай се ,че нямат!В това ако има и една точка карбон и ако има и една буква от ТЕЛЕКАРП ... аз съм Асан!
Успех в търсенето на уникалната евтина шаранска пръчка за река Янтра!
п.п. Извинявам се ,че се намесих в темата!Наистина съм в грешка!

Успех в търсенето на уникалната евтина шаранска пръчка за река Янтра!

п.п. Извинявам се ,че се намесих в темата!Наистина съм в грешка!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
С пръдня боя - трудна работа 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- begleca_sv
- кандидат преподавател
та кой е казал че само скъпите ловят
грешно сте разбрали трудно се намира това което търся аз телескопично на 3м с акция до 120гр разрових всички големи сайтове мн са постни от към това за жалост 

- begleca_sv
- кандидат преподавател
а аз съжалявам че въобще я пуснах пак се заговори като в всяка пусната тема че трябвало да са карбонови трябвало да са от най скъпите ......
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
И с право съжаляваш!То такива телескопи ,къде ги показа са и под 20лв ... ама ние си блъскаме главите и пръстите да ти помагаме в избора!Грешката е в нас ,че не сме ти схванали иронията!Има много такива варианти ,просто не са "шаранските пръчки за р.Янтра"!
Моля да ме извиниш!
А ... и щом съжаляваш ,мисля е редно да сложа край на дискусията?
Моля да ме извиниш!
А ... и щом съжаляваш ,мисля е редно да сложа край на дискусията?
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
По интересно е когато знаеш какво търсиш защо не го търсиш , а пускаш теми в които други да ти кажат какво да търсиш и ти да ги оспорваш ?!?!?!?
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- begleca_sv
- кандидат преподавател
знам какво търся просто исках мнението на повече колеги но стана мазало един ми предложи сопа на 3.60 друг блеснарка за шаеан това че казвам шаранска сопа не означава че шарани ще ловя само главно таранки ловя аз та те може да използват и за щука бяла риба и всичко останало а какво значение има цената неразбрах защо си мислите че само скъпите ловят?