бракониери по РОСИCА

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
enerdgi fish
новобранец
новобранец

бракониери по РОСИCА

Мнение от enerdgi fish »

БРАКОНИЕРИ СИ ОБИКАЛИАТ ПО Р. РОСИCА МЕЙДУ ДИCХИН И РЕСЕН ,ПОДАВАТ НАПРЕЙЕНИЕ ,НЕОБЕЗКОИАВАНИ ОТ НИКОИ И ТАКА ДЕН СЛЕД ДЕН ,КАКТО СЕ ПЕЕ В ПЕСЕНТА НА ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД.
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

И още един съвет от мен - виждам грамотен човек си оправяш се с компютъра сигурно умееш да работиш и с фотоапарат цифров или обикновен, а дори и с камерката на някои далеч по-прост GSM и така че съвета ми е направи снимки - изпрати ги във вестник рибар и на нас също ги сложи във форума така със сигурност ще имаш доказателства, и ще си отдъхнеш че си сторил нещо по въпроса, макар нещата да не спират дотук.
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

IVKOPIVKO написа:И още един съвет от мен.
Колега, извинявам се че се намесвам ама съветите има кой да си ги дава.За това са модераторите. Ако всеки започне да съветва, ще станем много квачки на едно място.
Плюс това...съвета би трябвало да е градивен или полезен, а като снимаш някой, който например си "коси" доволно и постнеш снимките...какво, да не би да има килъри на хонорар към сайта? Взимат фотото и с него е свършено! Нц нц!
А и като цяло...тема като тази е напълно излишна според мен.
Все едно да влезеш в сайта на МВР и да напишеш "Днес си карах по Е80 и много коли се движеха с превишена скорост"! Е и?
Извинявам се за офф топика.
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Принципно уважавам мнението на всеки особенно на шефа си... :lol: :lol: :lol: Като студент лингвист обаче държа да изясня смисъла на думата "форум" - произлиза от латински "forum" означава голям площад или пазарище а също така и място за важен обществен съд където често съдници били именно хората от народа. (точка) Форумите са възникнали още в древен Рим и основната тяхна задача е била да се изрази и чуе мнението на народа а не на управниците.Освен това като живеещ в демократична държава имам право да изразявам мнение, да давам съвети, да споделям опит и т.н.. С това спирам дотук ако някой не е съгласен с мен нека ме обори нямам нищо против. А сега като човек който има известен горчив опит в живота искам да кажа че ако ние сами не се борим (не правим нещо по въпроса) никога няма да се справим с проблема, добре е че човека е писал по темата БРАВО, а колкото до снимките незнам дали си забелязал но специално за снимки на бракониери има специална секция в галерията на саита. И сега като човек които има вече една диплома зад гърба си "Стопанско управление" и има известен опит в управленските структури ще ти кажа че не е виновен този които ще се обади и ще каже че кара с бясна скорост и тези които няма да реагират на това обаждане, а е виновен този началник които ще допусне да има изобщо такива обаждания. Сами се досетете защо...ами ако някои си кара с бясна скорост обаче го снимат 20 камери... :idea: Така че приятелю ти с бракониерите СНИМАЙ ГИ И ЗАЛЕПИ СНИМКИТЕ ИМ ИЗ ЦЯЛОТО СЕЛО ВЪВ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ САЙТОВЕ И ВЕСТНИЦИ РАЗБИИ КОПЕЛЕТАТА И ДА НЕ ТИ ПУКА :smt066 :smt066
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Малкия,много си бил в къщи покрай това да зубриш.В живота не е така.Трябва всички българи задължително да живеят поне една година в Европа,но не със себеподобни,да придобие някои хигиенни и пр. навици,най-малкото уважавай себеподобните и тогава да чакаме още дълги години да си сменим управниците-крадци корумпирани с културни и искащи да вкарат ред в тая скапана държава.Ти по учебниците си го научил поздравление ако го приложиш и в живота.И чети подписа ми.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

IVKOPIVKO написа:право да изразявам мнение, да давам съвети,
Ако аз започна от теб съвети да получавам, по-добре да си сменя хобито :lol:

а колкото до снимките незнам дали си забелязал но специално за снимки на бракониери има специална секция в галерията на саита.
Доста преди теб я знам тази секция! И съм сигурен, че всички от снимките гният в зандана :lol:
Laughing Laughing Laughing Като студент лингвист
една забелеШка- саита се пише с "й" ;)
И сега като човек които има вече една диплома зад гърба си "Стопанско управление" и има известен опит в управленските структури
:smt038 :smt038 :smt038

На теб разчитаме да въдвориш ред най-сетне :lol:

А сега аз в твой стил ще си позволя да ти дам един съвет: като магистър по "Управление в туризма" те съветвам по-често да се занимаваш с риболовен туризъм, след което да поразкажеш тук как е минало, а не да ми се правиш на тълковен речник :lol: и да разясняваш коя дума как се превежда.
Римското право остави на юристите :smt064
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Очаквах подобен подигравателен отговор. Еми нямам много свободно време като вас, защото и уча и работя. Затова от към риболова съм поизостанал не го крия, грозно е обаче да не се бориш за дадена кауза аз съм сигурен че много хора в този сайт ще ме подкрепят защото съм виждал техните теми за бракониери, дори вчера 5кила беше писал пак подобна тема. А кой ще оправи държавата всеки се надява да е следващото поколение но идеята господа е не да ми ръкопляскате и да ми казвате че разчитате на мен, а да възпитавате децата си в самосъзнание на бъдещи съхранители на природата и нейното богатство и красота. Защото аз може да съм "малкия" но този малък си има вече изградено самосъзнание което ще предаде и на своите деца. А вие на какво научихте вашите? На това че не са ТЕ хората които ще опавята света и да не се и опитват? - ГРЕШНО. На това че е безмислено да реагираш когато видиш бракониер - ГРЕШНО.
На това,че е безмислено да изразяваш мнениението си свободно защото имало кой да го изразява - ОТНОВО ГРЕШНО. А колкото до правописните грешки нормално е да допусна някоя и друга се пак съм чуждестранна лигвистика и рядко пиша на български език.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Моите деца съм ги възпитал като европейци,а и поживяха в ЕВРОПА и видяха какво не трябва да се прави.И съвета към тях ми е БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!Защото когато дойде новото време през 89г.баща ми каза,ей тия деца ще живеят добре.Днес аз съм вече дядо на два внука и не мога да си и помисля да кажа ето те ще живеят добре.Защото си ни е....ат както искат тия изроди за които всеки един от нас е дал глас.В Русе не било почистено,въстание,плосък данък-стачка,горива електро енергия и изобщо всичко -всички на улицата.Ние сме батко робска нация,то ни е генетично залегнато,и за това някои като изплува малко гледа да тъпче.Айде със здраве!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Бутник ,Ивко вие вървите по един път но от двете му страни!Комфликта не е между вас/движещите се в една посока -напред/,а в насрещно настъпващата "лавина" от "можещи" " червендалести " чичковци -предприемачи" :!:
Хубавото е :тези ПО-МАЛКИТЕ ОТ НАС /където ги възпитаваме/-ДА ИЗБЯГАТ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-ДАЛЕЧ ,за да може да се РАЗЧИТА след ВРЕМЕ НА ТЯХ :!: :!: :!:
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Бутник радвам се че имаш деца европейци ,че и внуци и аз съм живял малко в европа 1 година и половина в Гърция а също така съм бил 2 години подред на студентска бригада в USA и едно лято в Англия живот и здраве това лято пак ще отлетя за USA. За Гърция на пролет мисля да ида да половя малко рибка тогава не можеше защото 2004-та бях незаконен и ако ме пипнеха лошо. Сега ще се опитам да кача няколко снимки в галерията. Аз не смятам да бягам в чужбина с нужното образование и тук си ми е добре.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”