2 питания
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
2 питания
имали колеги от Шумен които магът да покажат как разполагат платформите си на стената на езерото чрез снимки или др колеги как се разполага платформа на стената и от къде мога да закупя платформа сет боох за 300 лб новали струва по първия въпрос за разполагането защо то когато отидох с мое то аванти паднах трипа те в вода та после уипа падна и тои мисля си че е от не добро раз положение или от самата платформа и затова искам да я сменям
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: 2 питания
Eто така ги поставят

Продай платформата и си купи това

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- вече хвърля и на тежко
chirusa_bg написа:Eто така ги поставят
+1

Мерака винаги е по-голям от възможностите....или поне при мен е така!
- krajbata
- новобранец
Пич, показали са ти колегите как се разполагат платформи, но.. сериозно се замисли как говориш/пишешwhipa написа:имали колеги от Шумен които магът да покажат как разполагат платформите си на стената на езерото чрез снимки или др колеги как се разполага платформа на стената и от къде мога да закупя платформа сет боох за 300 лб новали струва по първия въпрос за разполагането защо то когато отидох с мое то аванти паднах трипа те в вода та после уипа падна и тои мисля си че е от не добро раз положение или от самата платформа и затова искам да я сменям

Manchester United !