Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- iogo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Благодаря на Менката за помощта!!!
- Menkata
- фен клуб-скобар
Язовира е спрян.И качва с някакви милиметри едва ли може да се забележи.Гледах вчера някакви момчета дърпаха дребен костур на стената.Ама много.Температура на водата 14 градуса.Бате Веско искам да опирам от тея мариновани рибки.Диканаров написа:Братлета, костурът си е същият от предишният ми пост! Нивото на язовира или е същото или е малко по-ниско. Май е спряно изпразването му или силно намалено. На Мугрицата малки платики и оклей ловят колегите. На устието на Топля вадят по някой рядък костур. На мостовете дават серии от по десетина костурчета па 100-150гр. За 2 часа си правиш 1.5-2кг. Бяла не съм видял още тази есен! Кога ще си ловя Никулденската риба незнам! Правя маринована риба от филета на костур и соля хайвер за тарама, че пролетта не хванах каракуда с хайвер! Бе опака година!

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Айде малко инфо от ловешка област,нищо че съм в София
Спрян е язовира да се източва, след като е запознат от ИАРА Ловеч областния управител с проблема.Той от своя страна е разговарял с шефа на Напойтелни системи в района и резултата е на лице. 

Всичко може,но не всеки го можe.

О риболовци,дерете ли ги,щот аз съм на тема,зъбати крокодили,напипал съм ги на един гиол,не са големи ама са арни,даже и малката лодка съм взел снея че е недостъпно.поглед за два часа

Та за нашию голям гиол,Мите от три седмици е спрян,ама та неме у скайпа,не стой само у фейса.
Па да ви дам,и инфо дека се групирва в момента рибите,по средата на язавира пред кладенеца,до пред носа на гребната база,играят шарани чак от вилата ги виждам
Всички биваци са заложили на 150м,грешка 250 -300м требе. 
Та за нашию голям гиол,Мите от три седмици е спрян,ама та неме у скайпа,не стой само у фейса.

Па да ви дам,и инфо дека се групирва в момента рибите,по средата на язавира пред кладенеца,до пред носа на гребната база,играят шарани чак от вилата ги виждам

Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
яз,Сопот написа:О риболовци,дерете ли ги,щот аз съм на тема,зъбати крокодили,напипал съм ги на един гиол,не са големи ама са арни,даже и малката лодка съм взел снея че е недостъпно.поглед за два часа
Та за нашию голям гиол,Мите от три седмици е спрян,ама та неме у скайпа,не стой само у фейса.![]()
Па да ви дам,и инфо дека се групирва в момента рибите,по средата на язавира пред кладенеца,до пред носа на гребната база,играят шарани чак от вилата ги виждамВсички биваци са заложили на 150м,грешка 250 -300м требе.
Данчо недей казва де са шараните че ше ми ги уплашат няма мога хвана за никуловден някоя риба

- MITKO70
- кандидат преподавател
Дака,не съм нито на скайп,нито на фейс защото лаптопа е още на ремонт,жената се мотае във фейса от на детето компа:D
Екстра зъбатки си набарал,ние ги търсихме тук при нас ,но -капо.
А за дистанцията си прав,Иво същото го каза на Стефан ,250-300м. и 8-10м. дълбоко .Сега неще и само накисната да е царевицата,не е лято
Екстра зъбатки си набарал,ние ги търсихме тук при нас ,но -капо.
А за дистанцията си прав,Иво същото го каза на Стефан ,250-300м. и 8-10м. дълбоко .Сега неще и само накисната да е царевицата,не е лято

Всичко може,но не всеки го можe.

- Menkata
- фен клуб-скобар
Днес дочух за клъвнал розов пеликан на язовира.Хванал се на дънна въдица.Ако някои има информация за това нека сподели.Интересно ми е как се случило това
Утре съм за шаран и ще пиша как е протекъл риболова 

http://www.blitz.bg/news/article/229946" onclick="window.open(this.href);return false;
- Menkata
- фен клуб-скобар
Ударих едно класическо капо днес
.Ми ми се случи случка.Паднах от лодката с дебелите дрехи щях да потъна голям ужас преживях 

Що не си одиш по Искара,ми се занимаваш с глупости,аз пък днес си барнах пак два крокодила. 

Риба къща няма.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Менка, братле и филенцата и гъбките са си аристократично мезе! Заповядай ! Тук ще съм още няколко дни и ще се прибирам, че зелето и туршиите мен чакат, а хич не ми се ще да си развалям хубавата валчеста форма.
За догодина съм се зарекъл да си дойда още през март, ако е дал Господ. Ще ги гоним заедно с Данчо и Митака! Само се обади ден по-рано! Че нали разбираш имам си разни Големи, дългосрочни планове за реализиране!
А мезенца ще има до новото производство! Няма да се плашиш, че ще ги свърша зимата! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- iogo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да внеса малко яснота относно зарибяването на яз.Сопот.
Събраната сума до сега е около 700 лв които тези дни ще оставя на ЛРД Троян като те се ангажират да се включас със зарибител за подобна сума.
Рибките ще са със средно тегло около 300-500 гр на цена 4,80 лв за килограм.
Самото зарибяване ще стане около 20 ноември като ще пиша за точната дата и час за да могат колеги които желаят да присъстват на самото зарибяване.
Събраната сума до сега е около 700 лв които тези дни ще оставя на ЛРД Троян като те се ангажират да се включас със зарибител за подобна сума.
Самото зарибяване ще стане около 20 ноември като ще пиша за точната дата и час за да могат колеги които желаят да присъстват на самото зарибяване.
Последно промяна от iogo на Вто Ное 05, 2013 10:22 pm, променено общо 1 път.
Незаменим си приятелю,само адмираций.iogo написа:Да внеса малко яснота относно зарибяването на яз.Сопот.
Събраната сума до сега е около 700 лв които тези дни ще оставя на ЛРД Торян като те се ангажират да се включас със зарибител за подобна сума.

Риба къща няма.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;