Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
отговориха тиВецев написа:колега humfy това под бензиностанцията ли ги лови скобарите

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- daanndo
- фен клуб-скобар
Вчера на Бело поле под моста,долу края на бързака 6 скобарета средни до към обяд,после десетина мрени до към 4 и газ,стръв троха
Здравейте колеги. Предоставям ви кратка информация от днес. Мястото - река Струма под Благоевград. Риболов с болонезе от тъмно до тъмно. Захаранка River Ace, 300 гр. изпънат бял червей, глина, прилично количество трохи и основна стръв камола. Крайният резултат - дебели скобари, 15-тина тлъсти мрени и 30-тина кефала/четири от тях около 500 гр./ Най-интересното в днешния ден беше, че колегите риболовци, които заложиха само на хлебна рецепта си останаха зрители. Ето и малко снимки по обяд.
- Прикачени файлове
-
- P291013_14.38.jpg (151.58 KiB) Преглеждано 812 пъти
Имаше и такива.
- Прикачени файлове
-
- P291013_14.36.jpg (84.64 KiB) Преглеждано 811 пъти
Една снимчица на сянкя/много жега/
- Прикачени файлове
-
- P291013_14.40.jpg (160.87 KiB) Преглеждано 811 пъти
евала колегаа
-
- фен клуб-скобар
Браво Велек
По колко ларви слагаше за стръв 1 или 2;)?Добре си ги изиграл с тая схема -браво-това за колегите с хляба може,защото аз не съм бил там 

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- daanndo
- фен клуб-скобар
Евала и от мен,вчера колеги едва са спасили капото
Здравей Джони. Отговарям ти с известно закъснение, но днес работата ме грабна от сутринта и не ми остана време за PC. На въпроса колко ларви закачам на куката, ти отговарям, че камолата е достатъчно едра стръв и покрива напълно куките, които използвам на реката/owner isada №12/. Високата цена на тази стръв ме принуждава единствено да я затварям с един бял червей на върха на куката. По другия въпрос относно риболова на троха ще е смешно да правя какъвто и да е коментар пред теб, защото знам, че там си висша класа. Освен това мисля да се възползвам от отдавна отправената покана от твоя страна за един съвместен риболов на троха. Наясно съм, че трохата лови целогодишно риби по реката, докато моята схема работи само през есента. Имам много да уча за твоя риболов, но пък бързо схващамDJONI RINGO написа:Браво ВелекПо колко ларви слагаше за стръв 1 или 2;)?Добре си ги изиграл с тая схема -браво-това за колегите с хляба може,защото аз не съм бил там

-
- фен клуб-скобар
йVeleka написа:Здравей Джони. Отговарям ти с известно закъснение, но днес работата ме грабна от сутринта и не ми остана време за PC. На въпроса колко ларви закачам на куката, ти отговарям, че камолата е достатъчно едра стръв и покрива напълно куките, които използвам на реката/owner isada №12/. Високата цена на тази стръв ме принуждава единствено да я затварям с един бял червей на върха на куката. По другия въпрос относно риболова на троха ще е смешно да правя какъвто и да е коментар пред теб, защото знам, че там си висша класа. Освен това мисля да се възползвам от отдавна отправената покана от твоя страна за един съвместен риболов на троха. Наясно съм, че трохата лови целогодишно риби по реката, докато моята схема работи само през есента. Имам много да уча за твоя риболов, но пък бързо схващамDJONI RINGO написа:Браво ВелекПо колко ларви слагаше за стръв 1 или 2;)?Добре си ги изиграл с тая схема -браво-това за колегите с хляба може,защото аз не съм бил там
Хайде със здраве!!!
Да знам я много добре камолата

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- вече хвърля и на тежко
Трохата си бачка в пъти по-добре и есента от тия стръви за пастърви
На Струма скобаро си сака леб!

На Струма скобаро си сака леб!

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
Някой тествал ли е на италианците сиреняците как реагират струмските скобари?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Някой знае ли как е положението на Мурсалево излиза ли нещо изобщо или да се ориентирам към друго място?
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Мрени на троха излизат, има и скобари ама не пипат.Реката там е много малка и бистра.mastar6 написа:Някой знае ли как е положението на Мурсалево излиза ли нещо изобщо или да се ориентирам към друго място?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]