Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за Копринка
Модератор: sapuna
- _ribar4eto_
- научил се да хвърля
Re: Инфо за Копринка
Какво е положението около острова,някой не е ли ходил скоро?Давали някаква риба в региона?
Бели риби и костур от лодка/ако им намериш мястото/,мирните нещо не им се яде/ поне при мен беше така/Това за вторник и сряда.Иначе чудесно време за почивка и релакс._ribar4eto_ написа:Какво е положението около острова,някой не е ли ходил скоро?Давали някаква риба в региона?

Вчера Пред Мене Изкараха около 500-600 метра Мрежи на Сухото Дере... Какво да говориме Пълно е и там с Бракониери.... А да Не Ви Казвам Че Мрежата Беше Пълна С Шарани... и Бяла Риба..... Обадих Се На ИАРА Пловдив След Малко ми Звъннаха От ИАРА Стара Загора Че те вадели мрежите и снощи са фанали Бракониерите и им са написани актове , а днес след като се раздига мъглата вадят мрежите...
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Само едно магаре и се казва Марко според теб ?
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Колега видя ли каква беше съдбата на рибите в мрежата ? Белите риби най-вероятно са умрели ама поне шараните пуснаха ли ги обратно ? 

- Don4o_62
- учете се от него
събота и неделя,ходих да се разкарам към язовира,на скалите въртяхме за хищна,но нищо не удари,то нямаше и как че, постоянно минаваха пред нас лодки и ме беше страх на някой колега да не му спукам лодката с воблера
,голяма регата беше,само в раьона на садките пребройх 27 лодки
,надолу не ги смятам,но общо бяха над 40,такова чудо сефте виждам,но времето хубаво и всеки го използва,шарани чат пат излизат на разпъване,но слабо,на пружина от ръка,таранка доволно,на перо малко половихме на скалите,на бял търсехме уклей че предишния ден имаше много,но явно следобед излиза горе на повърхноста,че го нямаше сутринта,но червеноперка дава и то едри 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Водата вдига ли се?
-
- новобранец
Да.chlen написа:Водата вдига ли се?
Има ли някой прясно инфо 

Събота и неделя бяхме до садките -труден риболов.Две шаранчета- 1кг и 1.7кг,една платика и една червеноперка.Имаше доста хора на пружини,но не видях да вадят нещо кой знае какво.За сметка на това лодки пълно-в неделята преброих 45(само до където виждам) и по камъните много хора-явно излиза хищник
Благодаря за инфото 

-
- разбира нещата
Вчера до острова се получи добър риболов на мирна риба, като на моменти рибата изчезваше. Каракудата и шараните са се дръпнали явно на по-дълбоко вече, понеже за цял ден нямах нито 1 удар. Основно се ловеше перка, като между тях 2 кефала + 2 платики. Храна Dragon Carp Fruit + глина с торен и периодична стрелба на бял.
Много лодки се извъртяха покрай острова, но освен дребни писалки друго не излезе. Хищника пасува. Аз също бях метнал една тапа на каракудка, но цял ден си стоя. Дълбочината на която ловях с мача беше 4.20
повод 0.10 + кука Kamasan B511 no.14. Общия улов бе около 6-7 кила риба.

Много лодки се извъртяха покрай острова, но освен дребни писалки друго не излезе. Хищника пасува. Аз също бях метнал една тапа на каракудка, но цял ден си стоя. Дълбочината на която ловях с мача беше 4.20

Здравейте колеги, по това време на годината никога не съм ходил за шаран на копринка. Имам нужда от съвет от по-опитните колеги - къде е по-добре да отида при тази температура и това ниво на водата - на копринския ръкав или на слънчев бряг ?
Поздрави
Поздрави

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
На нито едно от изброените места 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Отговорите ти в тая тема къртят, колега!С.Върбанов написа:На нито едно от изброените места