Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

нема кво
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
Какво да ви кажа...По темата са изписани 4 страници до тук а като се вгледа човек вижда мнения само на едни и същи хора. Как ще стане тоя номер с протестите и обединението!? 5-6 човека сте пуснали по 5-6 мнение и в това се състои цялата дискусия. Дори интерес не се поражда в останалите. Или пък не им се занимава. Те хората дет викат на думи всичко е много лесно а при нас даже и на думи не става. Само едни и същи държите инициативата горе долу и толкова. Жалка гледка сме.
Лично според мен с разни излизанки пред народното събрание и т.н. е обречена кауза. Аз гледам да спазвам правилата и с хората които ходя за риба също да ги спазват. Мисля, че се получава. Всеки ако направи това със себе си и с приятелите си ще има напредък. Огледален случай на този за бракониерството е да си хвърляш боклуците и фасовете където ти падне. Моите приятели мога да кажа, че почти на 100 % съм ги отучил от този навик. Така, че всеки да вземе да направи нещо по въпроса. Другото си е работа на ИАРА. Ако искате направете комисия дето да следи дали ИАРА си върши работата. Щото ако си я вършеха не мисля, че щеше да има проблем. Те не могат да бъдат навсякъде винаги но ние сме. Проблема е че след като им се съобщи дори не идват.
Лично според мен с разни излизанки пред народното събрание и т.н. е обречена кауза. Аз гледам да спазвам правилата и с хората които ходя за риба също да ги спазват. Мисля, че се получава. Всеки ако направи това със себе си и с приятелите си ще има напредък. Огледален случай на този за бракониерството е да си хвърляш боклуците и фасовете където ти падне. Моите приятели мога да кажа, че почти на 100 % съм ги отучил от този навик. Така, че всеки да вземе да направи нещо по въпроса. Другото си е работа на ИАРА. Ако искате направете комисия дето да следи дали ИАРА си върши работата. Щото ако си я вършеха не мисля, че щеше да има проблем. Те не могат да бъдат навсякъде винаги но ние сме. Проблема е че след като им се съобщи дори не идват.
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Е и какво от това?