Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Видин
Модератор: sapuna
- TRAP
- ще става разбирач
Re: Риболов около Видин
ИАРА щом се стъмни се прибират в базата на граничните тогава излиза техен патрул, но да ли върши нещо не знам.За това на дънен риболов си ходя при граничните чиста работа достъпа ограничен мястото много добро а и риба си държи.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Колеги дайте прясна информация,че смятам да ида другата седмица.Качва ли водата,още ли влачи водорасли?
Няма за какво толкоз да му се косим на живота,и без това няма да се измъкнем живи от него.
Кажете нещо колеги,никой ли не е ходил през уйкенда 

-
- разбира нещата
Като цяло качи с няколко метра (около 2-3) от тогава когато беше най н иска и нищо не искаше да пипне.в момента е нагоре надолу а водораслите са в рамките на нормалното.Бива за риболов,общо взето.ВАЛЬО написа:Колеги дайте прясна информация,че смятам да ида другата седмица.Качва ли водата,още ли влачи водорасли?
kaloyan Mladenov написа:Като цяло качи с няколко метра (около 2-3) от тогава когато беше най н иска и нищо не искаше да пипне.в момента е нагоре надолу а водораслите са в рамките на нормалното.Бива за риболов,общо взето.ВАЛЬО написа:Колеги дайте прясна информация,че смятам да ида другата седмица.Качва ли водата,още ли влачи водорасли?
Значи трябва да се пробва,тръгвам във вторник и ако има ще се похваля.Ако до утре вечер някой каже нещо ще почерпя,(като обещаеш не е като да дадеш

-
- научил се да хвърля
А буцата сапун с каква цел се слага ?achocom написа:Въпреки че никой не помогна с инфо, направих екстра риболов.
Пристигнах във Видин в понеделник на обед даже багажа не бях разопаковал и беж на Дунава - все пак ми е на 50м от нас. Отивам и приятна гледка - Боби - стар майстор на риболова на скобар на мамка ги цъка един след друг както едно време - викам си охооо, нищо не се е променило. Вторник го отдадох на подготовка, подготвих мамката, сапуна и стария хляб, вечерта лека тренировка на мамката на Боби докато си чисти рибата и в сряда на линия. Отидох в 11ч, пуснах мамката за жалост мрежата ми беше широка и хляба ми издържа само 4-5ч но доволен резултат - 33 скобарчета от 250 до 600 гр и три шаранчета бебета които много ме зарадваха. Към 16.30 спряха кълванетата, извадих мамката - празна. Шарковците и повечето скобари си плуват на воля. Няколко скобарчета взех за дегустация.
Монтаж - основно - 0.18, плувка 4гр издължено буре, оливетка за утежнение, вирбел, повод 0.12 с един дропер на 10см от куката, куката 12 номер камасан - стръв 4 бели. Място на камъните в градската между телеграфа и банята - сега басейна. В мамката три стари хляба няколко камъка и буца сапун. Дано съм бил полезен.
Специални благодарности на Боби и Иво.
Колеги споделете какво е положението по Дунав в момента?
Благодаря.
Благодаря.
Раждаме се уморени и живеем за да си починем !
-
- разбира нещата
"Положението" беше до преди седмица.toti2001 написа:Колеги споделете какво е положението по Дунав в момента?
Благодаря.

Излизаше скобара,а сега от няколко дни спадна малко и всичко умря,риба има вечер за около 2 часа и то при слаба активност на кълванетата.
-
- разбира нещата
Днес за около 6 часа риболов на Полетковци,две платички около 300-400 гр и едно кленче същия размер.
Другото.....БАБУШКА
от година на година, не стига че не расте ами и става по дребна,уклея беше по едър от нея.
Затри се и тоя язовир...успях да видя само две три коли днес...абе направо не ми се говори ,толкова съм разочарован ,че нема на къде...бахти и язовирчето къде беше , а сега
В тоя ред на мисли остана ли читав язовир с прилично количество риба в нашия край,или обезлюдяването некак си влияе и на водните твари
?
Другото.....БАБУШКА

Затри се и тоя язовир...успях да видя само две три коли днес...абе направо не ми се говори ,толкова съм разочарован ,че нема на къде...бахти и язовирчето къде беше , а сега

В тоя ред на мисли остана ли читав язовир с прилично количество риба в нашия край,или обезлюдяването некак си влияе и на водните твари

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Има бре, кеф ти Скомля, кеф ти Градец.kaloyan Mladenov написа:...
В тоя ред на мисли остана ли читав язовир с прилично количество риба в нашия край...?

А, и да ви светна

Да се надяваме, че няма пак да се покрие, щото има много да черпи...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- разбира нещата
А що има да черпи???
Градец...да ама един два пъти в годината колко да си опъна влакното малко...иначе не ми е интересно.
Градец...да ама един два пъти в годината колко да си опъна влакното малко...иначе не ми е интересно.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Станал е татко на трети юнак.kaloyan Mladenov написа:А що има да черпи???
...

Ако продължи до момиче, може цял футболен отбор да спретне преди това.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- разбира нещата
Браво бе...да му е жив и здрав!
Има май да се учите взаимно,ти само момичета,той момчета
Има май да се учите взаимно,ти само момичета,той момчета

-
- научил се да хвърля
Някои нещо за воднянци да е чувал:)))
- azareus
- ще става разбирач
Колеги, кажете нещо за статута на яз.Бела Рада. Стопанисва ли го някои, и има ли намерение да го пуска за спортен риболов?
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/