Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Вчера на Щъркела трудни костури и уклей на бял на понтоните се лови но е много сложно с местата . Ресторанта е затворен и колите се спират на пътя.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Тази събота с един приятел на Суходол - равносметка - 1 пъстърва и няколко дребосъка, около нас бяха по същия начин. Някои бяха извадили и шаранчета, но явно са били и през нощта и си знаеха местата. Тази седмица ще е около баластиерите, като е нищо поне да не е платено!asencvetichev написа:Хахаха май не е бил много добър уикенда по софийските водоеми:)))
Днес бях на Щъркелово гнездо-на проверка.Обаче си забравих живарника,да съхне на синята лодка-черен с обрачи-метални,дълъг 3 метра.Направих пейзажни снимки за спомен-та ако колегите,го намерят да драснат някой ред.Последните снимки с останалите хора на понтона
Аз лових на съседния
Е тука се вижда как изглежда.Ако го намери някой колега-може да го остави в кафето-над пътя,и да се обади-тук в темата.Е и в ляво от мен-последна,преди да си тръгна към 17.20часа.
Тия колеги останаха след мен.Иначе сутринта,беше яка мъгла почти до обяд
Един корморан,кълвеше либата и я набиваше в залива-дребен уклей-пасажи-по него костур педарка на рибе
Има закачки доста,оставих пакетче кукички и 100 грама олово по дъното-кой знае какви количества са вече там.Е още снимки за аудиторията
На тая лодка,си проснах живарника,качих си багажа,и ходих до устието на проверка до Багера.Там нямаше нищо,като риба.Снимал съм как е нивото.
И на дигите
Нямаше нито един човек
При лодките,се кльонкаше от 2 лодки,и една голяма супер мощна мина в мъглата сутринта
Моя скромен улов
Еми рапорт даден.

Риболовци.
-
- новобранец
Някой беше питал за панчарево платеното. Днес бях там и към 12 без нещо пуснаха пъстърва. Водата обаче беше много мътна.
Колеги, какво е положението на Хераково тия дни, има ли шарани или само псуващи старци 

- AzAzEl
- научил се да хвърля
Днес на Казичене-затвора от 12 до 15:30ч, 40 дребни оклея на шарен.
-
- научил се да хвърля
Здравейте. Мисля утре да се разходя за час-два до Щъркела и да помятам силикони. Някой може ли да ми даде някаква информация за активността на костура?
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Вчера Доганово - 3 шарана и 3 костура от едричките. Днес пак там 3 шарана и още 4 откачени. Тва на гьола дето не може да се взима.
Поздрави!
Поздрави!
- 6tukara
- ще става разбирач
Нулева - инфо от неделяEL_Ninhooo написа:Здравейте. Мисля утре да се разходя за час-два до Щъркела и да помятам силикони. Някой може ли да ми даде някаква информация за активността на костура?
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
Аз към 10 шарана и 3-4 откачени, между 2 и 5 кила. Колегата извади на щека 6 кила риба.bobolinzer написа:Вчера Доганово - 3 шарана и 3 костура от едричките. Днес пак там 3 шарана и още 4 откачени. Тва на гьола дето не може да се взима.
Поздрави!
-
- разбира нещата
Оклея.....боже мили.....AzAzEl написа:Днес на Казичене-затвора от 12 до 15:30ч, 40 дребни оклея на шарен.

Евала на Люси, за където и да пусне инфо- то си е цяла тема!Не съм ходил на язовира от август-изумен съм, че още е толкова пълен 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Вече има сняг по Рила.Вчера погледнах през фотото.Видимоста от това място беше-75 КМ.Така ми казаха синоптиците
.Тия дни времето е отлично за туризъм и плаж.

Риболовци.
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
По Искъра имаше много добър риболов през седмицата, ама постоянно пада и нещо и рибата попресече. С доста мъка в Неделя успях да направя към 15тина добри костура, 10тина баби и няколко уклея - скумрии. Това от към 9 до към 2 и нещо. С мен имаше още 3-ма човека и те не хванаха нищо, по 1 риба на човек има-няма, явно моето място си беше доста добро, на фона на пълната нула на околните трябва да съм доволен, но предните дни беше много по-добре. Даже имах и трофеен костур, но на изкуствени примамки нямам и удар за 4-ри риболова, даже и в дните, когато беше активен костура.
-
- разбира нещата
Някой да е ходил на 777 или суходол за пъстърва скоро? Интересува ме на суходол в кой ден пускат рибата?На 777 мисля,че пускат всеки ден но по малко а на суходол веднъж седмично но по-голямо количество но в кой ден ме интересува?