Мнение за....

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Nedeltcho Delev

Мнение за....

Мнение от Nedeltcho Delev »

Колеги в по долните теми ви обещах,че ще се наредя до вас със Болонезе но на опашката.Ето,че днес си купих Болонез 6 метра за 48лв. от нашия пазар,признавам,че не е маркова но доста ми хареса и за тая сума хем се радвам,хем съм притеснен.Може ли да ми дадете мнение дали съм се набутал защото още ми гори главата от мерака а пък не знам какво още съм взел.Ето и малко снимки от новата предобивка

Изображение

Изображение

Изображение

Естествено веднага я оборудвах с макара която и тя не е кой знае какво

Изображение

И след половин час бях на реката да я пробвам

Изображение

Но студа пак беше голям и кордата ми започна да става на броеници

Изображение

Не знам ама една риба дали беше болна или от живота недоволна взе че се закачи :D :D :D :D

Изображение

Та какво е вашето мнение за пръта като изключим репортажа от разходката :roll: :roll: :roll:
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Неделчо ти си уникален, друг като тебе няма. Не разбирам от болонезета но с твоите трофейни риби направо ме смая и то в най-големия студ.Жена ти знае ли че си дал 50 лв за тази чудесиика :lol: :lol: :lol:
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

как така ще излючим репортажа той си е трепач :)
колкото до пръта ! хубав е и да си ползваш със здраве
а и всяка нова придобивка на колегите трябва да се аполодира :))
на колко ли риби ще вземеш живота с тази болонеза :))
Последно промяна от alcora на Нед Яну 06, 2008 8:03 pm, променено общо 1 път.
mc_to4en
новобранец
новобранец

Мнение от mc_to4en »

Перфектна е колега,със здраве да си я ползваш!Много скобари и мрени да извадиш с нея и дано да се окаже здрава!
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Неделчо да ти е честита, сефте щом има добра е. Да не забравиш да я полееш, че да се не разсъхне.

Много успехи занапред с придобивката.
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Браво Неделчо станахме трима луди!!! :lol: Пожелавам ти с новата придобивка да хванеш още 999 риби и все добри! :wink:
Nedeltcho Delev

IVKOPIVKO написа:.Жена ти знае ли че си дал 50 лв за тази чудесиика :lol: :lol: :lol:
:roll: :roll: :roll:
Нищо не ми каза,аз от начало я скрих ама после тя се досети като почнах да я оборудвам :roll: ама викам си тва няма да е на добре,сигорно другата седмица ще домъкне куп глупости в къщи за реванш :idea: :idea: :idea:
Страшна работа са тва жените... :idea:
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

Честито, батька:) Нека обезрибяването на Добричката и околните димитровградски водоеми започне СЕГА!
Nedeltcho Delev написа:
IVKOPIVKO написа:.Жена ти знае ли че си дал 50 лв за тази чудесиика :lol: :lol: :lol:
Страшна работа са тва жените... :idea:

Аа..аз имам 5 годишен опит с твоя градска.По време на тия години имам над сто излета и нито веднъж не се намуси...И преди да ме започнете с базиците- ДА може да плете :)
:lol:

Ама на един познат от Дград...срещу всеки похарчен лев за такъми "отговаря" с лев за подарък за жената! (надявам се батьовица да няма достъп до темата, че ще трябва аз да го отнеса после :))
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladoto »

Честито колега!Много успехи с новата придобивка!
Имам такава макара и директен 8м.С макарата нямам никакви проблеми.1 лагер ,реди добре влакното,няма големи луфтове и аванса е приемлив.Втора година синчето лови с нея.Щом в неговите ръце издържа.... :smt041 .А директния сефтето -200гр бобойче го счупи на 3 та става.След ремонта се държи прилично.С него имам извадени доста платики и таранки над 500 гр от 6м дълбочина.Предполагам,че е имало дефект който не съм видял при покупката.
Твоето сефте е по-добро,а и при по-лоши условия.Ще имаш късмет с този прът. :wink: НАСЛУКА!
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Да ти е честита новата пръчка Неделчо!!!!
Щом има сефте ,на добро ще е ...
И както те бях предупредил -внимавай със замятането че тези пръчки са мнаго крехки !!!
Много риби да мориш с нея!! :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
fishermen1983
новобранец
новобранец

Мнение от fishermen1983 »

Неделчо,аз да те питам макарата от Бг ли си я взимал и колко пари.
Nedeltcho Delev

fishermen1983 написа:Неделчо,аз да те питам макарата от Бг ли си я взимал и колко пари.
Изображение

Макарата ми е подарък от дъщерята и ми я донесе от Щатите,мамка им и китайци и на нея пише-произведено в китай :evil:
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

Да си жив и здрав да си я ползваш колега. Браво на такива които си изпробват придобивките в това време ,а некато мен само да четат . :D
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

Ех, колега Delev, много съжалявам, че не успях да те запаля по подледния риболов (не съм се отказал!). Хубава въдичка за мормишка струва 6 лв., а ти се набутваш по болонезета. Иначе, да ти е честита новата предобивка, много и едри риби да вади и дано скоро я видя на живо.
Yaroslav Stavrev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Yaroslav Stavrev »

Колега Nedeltcho Delev,
можеш ли да кажеш колко грама тежи въдицата и каква и е реалната дължина? Решил съм и аз да си взема такава, но се чудя още.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”