Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
ivailovd
новобранец
новобранец

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от ivailovd »

Вчера си направих една разходка по Дунав!Засякохме се с къцата и мятяхме ли мятахме,но никакъв резултат,хич не иска дори и да подгони,водата много бистра,дори и дребни рибки не се виждаха покрай брега,като е рекло да неще си неще!Добре че срещнах къцата та си купих воблер да си попълна загубата!
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Аз вчера успях да сефтосам единия воблер,но за съжаление нямаше с какво да го снимам,че да се похваля. :D
Изображение
Изображение
ivailovd
новобранец
новобранец

Мнение от ivailovd »

Вуйчо-Ваньо написа:Аз вчера успях да сефтосам единия воблер,но за съжаление нямаше с какво да го снимам,че да се похваля. :D

Аз съм сигурен,че ловят видях с очите си,дори днес си купих още два от него и едно жабче да си имам в колекцията,не се знае кога ще потрябва!Следващият път си вземи снимачният екип :D ,майтап!
Аватар
Вуйчо-Ваньо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Вуйчо-Ваньо »

Вчерашната се хвана на малкия воблер,но ме е яд,че преди месец скъсах единия от големите без да успея да му направя сефте.
Изображение
Изображение
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Аз вчера успях да сефтосам единия воблер,но за съжаление нямаше с какво да го снимам,че да се похваля. :D

Много се радвам,че споделяш.Не може само аз да ловя ще стане съмнително :D .Моля и други да споделят.Искам истината.На лъжата краката са къси.Ако искам да ме уважавате знам,че не трябва да ви лъжа.Искм да ви уверя,че никога не съм го правил и няма да го направя.
ivailovd
новобранец
новобранец

Мнение от ivailovd »

Аз ли съм кърък,рибата ли е няма,не знам!Онзи ден(понеделник),ходих на моето любимо място(топлия канал),цял ден киснах!Една шаранджииска тояга и със спинингарката,ръцете ме заболяха от мятане,нито на нея ,нито на другата,като неще-неще!
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

В неделя 10.11.13 г. на Огоста моста на Гложене със старата рибка хванах две кефалчета и едно щукле.В понеделник на 11.11.13г. на чифтилера Дунава хванах с десет сантиметровия воблер щукле 500 гр.
ivailovd
новобранец
новобранец

Мнение от ivailovd »

къца - кълве написа:В неделя 10.11.13 г. на Огоста моста на Гложене със старата рибка хванах две кефалчета и едно щукле.В понеделник на 11.11.13г. на чифтилера Дунава хванах с десет сантиметровия воблер щукле 500 гр.

Ееее,добре си ти,че имаш време за разходки...
Аз се прибера от работа и докато сляза до градския плаж,то се стъмнило :P !Като имам свободен ден,може да отскоча до стария канал на "чифтилера",пък каквото излезе...
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Здравейте !
И аз нямам кой знае какви успехи в риболова.Мой клиенти се хвалят с добри риби и ме карат да им завиждам - благородно.Вярно,че купуват,но ми се иска и аз да хвана нещо по - добро. :mrgreen:
ivailovd
новобранец
новобранец

Мнение от ivailovd »

Както се бях заканил да отскоча до "Чифтилера,така и стана!Днес следобяд отидох,но пак нищо!Май нещо не ми е у ред с пръчката,влакното и такъмите,ще се пробам с друго!!!!
Аватар
melhinor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от melhinor »

По молба на колегата къца - кълве
качвам снимка с воблерите

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
Стонин МаХенд
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Стонин МаХенд »

е, забелязва се положителна промяна в боядисването
ivailovd
новобранец
новобранец

Мнение от ivailovd »

Воблерите са добри,имат хубава игра във водата,тествани са и ако хищните риби са настървени ще се види и резултата!
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

е, забелязва се положителна промяна в боядисването
Новото е,че основния цвят е цвета на пластмасата.Това го прави неизтриваем.Сега съм открил един цвят който прави бялото на черни точици става като мренка.Стремя се да добавям с пистолета колкото може по - малко за да не се изтрива.Както видяхте воблерите ловят и без да са боядисани.Важна е играта.Колегата беше кръстил воблерите "къца-денсинг" този "денсинг"прави работата.
Аватар
Стонин МаХенд
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Стонин МаХенд »

на едно място видях от твоите воблери- рибки, с по- дълги лопатки и ми стана доста странно, имаш ли такива?
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”