Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Бе тез работи
кат ти дойдат на главата къде може и на момента,щото девойката беше сгодна,ма и плашлива.С Габровец комбина
знам ли
Ма човечецът може да си е точен.Поразгледах - доста вещ е в риболова - майстор 

Е готов съм.Забелязах,че нещо отивам нагоре
Та скокнах,да разгледам в района как е хавата.Минах през уредите по 2 пъти,ама половината,като за начало е тука
.

Риболовци.
Кире-влези в зала-като си толкова як,и ела после се похвали на компитера-с резултатите.

Риболовци.
Отдавна не бях трил , ама малко взехте да прекалявате
надявам се да ме разберете 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Баси,
Пак съм изпуснал нещо
!
Митев,
Какво изтри ?
Кажи само на мен
!
Аз умея да пазя тайна
!!!
Ама не можах да се включа по рано в дискусията,
Че много ангажименти, и все закъснявам !
Пак съм изпуснал нещо

Митев,
Какво изтри ?
Кажи само на мен

Аз умея да пазя тайна

Ама не можах да се включа по рано в дискусията,
Че много ангажименти, и все закъснявам !
- GODzillata
С праздником!
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/J3Bsmus_wN4?hl=en_US& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/J3Bsmus_wN4?hl=en_US&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/J3Bsmus_wN4?hl=en_US& ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/J3Bsmus_wN4?hl=en_US&version=3" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кире , тоя ,ако го острижеш и го подмладиш малко - таман като мен

- Павел Иванов
Оооооооооо , Кире , честит ти Хелоуин и на теб бре
То май сал ние с тебе твърдо , всяка година поддържаме тоз празник . Те и тая делнах едно тикве с новите ножета и фотнах детенце и мене с тиквенце
Тва фотките с ГСМто на детенце , ама и малце ефекти са включени . Те детенце преобразено тая година с екипа на Наруто , двайсет дни чакан от Хонк Конг с тиквето :

В по-ефектен план :

Малък , малък ама с "кичара" и основно на рок набляга убавеца
Ей мъ и мен там маскиран като ....

За кой познае на какво съм се маскирал ш има награда

Инак цел ден по квартала щъпуркат предрешени дечурля , напъплят магазини и къщета с цел да напълнят с лакомства торбетата
пп - кът споменах ножета и видех че МитьООФ се е включил та се присетих :
- А бре Иве . Как споменах се присетих че ми дължиш един заек от преди време та да ти опростя дълга на бартер , а ?!? Да ти изпратя един стар готварски Солинген с цел да го туинговаш с мерак и естествено безплатно , па да те опрощавам в дълговете ? Щеш ли

В по-ефектен план :

Малък , малък ама с "кичара" и основно на рок набляга убавеца

Ей мъ и мен там маскиран като ....

За кой познае на какво съм се маскирал ш има награда

Инак цел ден по квартала щъпуркат предрешени дечурля , напъплят магазини и къщета с цел да напълнят с лакомства торбетата

пп - кът споменах ножета и видех че МитьООФ се е включил та се присетих :
- А бре Иве . Как споменах се присетих че ми дължиш един заек от преди време та да ти опростя дълга на бартер , а ?!? Да ти изпратя един стар готварски Солинген с цел да го туинговаш с мерак и естествено безплатно , па да те опрощавам в дълговете ? Щеш ли

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Не си бре http://vbox7.com/play:b00e844f17&start=57&r=emb" onclick="window.open(this.href);return false;G.Petkov написа:Баси,
Пак съм изпуснал нещо!

Митев написа:Кире , тоя ,ако го острижеш и го подмладиш малко - таман като мен![]()
Ми кат гледам AC гръмотиевичка DC с бутилка царевичак в ръка - на токоизправителПавел Иванов написа:
За кой познае на какво съм се маскирал ш има награда![]()

Ща, ща - пращайПавел Иванов написа: пп - кът споменах ножета и видех че МитьООФ се е включил та се присетих :

- GODzillata
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Гледам като влезеш във водата нивото се вдига с метърGODzillata написа:Ибрееееее, курортеееее..............

- G.Petkov
Кире,
Сподели за курорта бе !
Като гледам, все девойки около теб и някак възторжено те гледат, а
???
Кихни, макар и обща информация,
За компромати не споменавай,
Че я жена ти, я Митев ще се зачетат и после .................
!!!
А вчера, без да искам участвах, макар и като зрител в един градски празник на Хелоуин,
В малък град, пък много участници имаше,
Видя ми се малко зловещ като празник
,
Ама децата се кефеха -
Светещи тикви,
Магьоснически костюми,
Тъмен, страшноватичък грим на стари вещици!
Само музиката беше изключително жизнерадостна
,
Ама явно местният дижей това имаше налично !
Накрая раздадоха сума ти награди,
Децата доволни,
Майките на наградените - още повече, че тия тикви, дете не може да ги пребори
,
Тръгнаха си, като си светеха с тиквите
,
Щото уличното осветление беще кът!
Та и аз се прибрах в хотела да пия една ракия за празника
!
И като влязох - фоайето пълно с малки хелоуинчета с черни и тъмно сини костюми,
Пият кола със сламки
!
Само тиквите ги бяха оставили на майките и бащите си,
И тръгнали на купон
!
Сподели за курорта бе !
Като гледам, все девойки около теб и някак възторжено те гледат, а

Кихни, макар и обща информация,
За компромати не споменавай,
Че я жена ти, я Митев ще се зачетат и после .................

А вчера, без да искам участвах, макар и като зрител в един градски празник на Хелоуин,
В малък град, пък много участници имаше,
Видя ми се малко зловещ като празник

Ама децата се кефеха -
Светещи тикви,
Магьоснически костюми,
Тъмен, страшноватичък грим на стари вещици!
Само музиката беше изключително жизнерадостна

Ама явно местният дижей това имаше налично !
Накрая раздадоха сума ти награди,
Децата доволни,
Майките на наградените - още повече, че тия тикви, дете не може да ги пребори

Тръгнаха си, като си светеха с тиквите

Щото уличното осветление беще кът!
Та и аз се прибрах в хотела да пия една ракия за празника

И като влязох - фоайето пълно с малки хелоуинчета с черни и тъмно сини костюми,
Пият кола със сламки

Само тиквите ги бяха оставили на майките и бащите си,
И тръгнали на купон

- G.Petkov
Докторе,Teo 62 написа:...ма в друга тема ...
Да не забравиш да "кихнеш" и ти

За темата, де !
Иначе, циците можеше и да не ги закриваш,
Щото и Арни отдавна ги е забравил

Брои се за актова фотография

И аз почетох Хелуин, като успях да положа зельето в бидоня.
И за да не замирише в темата много на пръдня, ще ви пусна едно изискано мнение за това гастрономическо чудо - кисело зельце по софийски.
По аналогия с френското сирене и вино, оценката на дегустаторите за една българска кисела зелка би звучала ето как:
Тази изключителна зелка, расла в най-рохкавите лехи на югозападното Софийско поле, е съчетала богатия аромат на шопските култури с крехкостта на най-отбраните тракийски сортове. Ферментационният процес е изведен докрай, протекъл при условията на софийската зима, благоприятно смекчена от локалните влияния на късноесенната подуянска мъгла. Оттук и подчертаната, но ненатрапчива киселина, започваща с деликатни бодежи от върха на езика, преминаваща в тръпки през небцето и разливаща се към гърлото.
Ароматът е изключителен, напомнящ букет от отлежали камамбери, с неочакван свеж нюанс на бамя. Сокът, ръчно претакан на равни интервали, е бистър и искрящ. Предизвиква приятен сърбеж в устната кухина, който издава изненадваща ментова прохлада. Листата са бели, с благороден восъчен оттенък. Нетрошливи, но не и жилави, идеални за сарми. При дегустация листната периферия издава допълнителен фин аромат с предчувствие за пушен бекон. Секрет на производителя е използването на дъбови качета от осолена сланина. Придружено с един отлежал "Бержерак", това кисело зеле е идеалният компаньон за Вашите свински гърди.
И за да не замирише в темата много на пръдня, ще ви пусна едно изискано мнение за това гастрономическо чудо - кисело зельце по софийски.
По аналогия с френското сирене и вино, оценката на дегустаторите за една българска кисела зелка би звучала ето как:
Тази изключителна зелка, расла в най-рохкавите лехи на югозападното Софийско поле, е съчетала богатия аромат на шопските култури с крехкостта на най-отбраните тракийски сортове. Ферментационният процес е изведен докрай, протекъл при условията на софийската зима, благоприятно смекчена от локалните влияния на късноесенната подуянска мъгла. Оттук и подчертаната, но ненатрапчива киселина, започваща с деликатни бодежи от върха на езика, преминаваща в тръпки през небцето и разливаща се към гърлото.
Ароматът е изключителен, напомнящ букет от отлежали камамбери, с неочакван свеж нюанс на бамя. Сокът, ръчно претакан на равни интервали, е бистър и искрящ. Предизвиква приятен сърбеж в устната кухина, който издава изненадваща ментова прохлада. Листата са бели, с благороден восъчен оттенък. Нетрошливи, но не и жилави, идеални за сарми. При дегустация листната периферия издава допълнителен фин аромат с предчувствие за пушен бекон. Секрет на производителя е използването на дъбови качета от осолена сланина. Придружено с един отлежал "Бержерак", това кисело зеле е идеалният компаньон за Вашите свински гърди.
Никоя риба не е по - важна от живота !