Зарган 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
hamerfall12
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Зарган 2013

Мнение от hamerfall12 »

Изображение
Щурчо, ей тези са баш по твоята рецепта :)А това със зазимяването на такъмите беше шега....Още бая човки има да строшим...Наздраве, че ракийцата върви добре днес :drinkers:
slonski1981
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от slonski1981 »

колега риба не обичам особено маринована но като се загледах в бурканите видях че са с емблемата на любимия отбор-Баварския колос е номер и а и зарганчето като риба съм я признал за номер 1.За улова и бурканите-респект.
checho_58
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от checho_58 »

Днес на Балчик, малко по-добре от вчера, от 14:30 докъм 17:00 - 17 броя, среден размер.
Аватар
iverson
новобранец
новобранец

Мнение от iverson »

hamerfall12 написа:Изображение
Щурчо, ей тези са баш по твоята рецепта :)А това със зазимяването на такъмите беше шега....Още бая човки има да строшим...Наздраве, че ракийцата върви добре днес :drinkers:
А той на второто ходине се оака от към ставането:).Аз не бях тогава:)
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

[quote="biserkehayov"][Тодорине, това с новия телемач Мавър ли е слуката и ако да - кажи няколко думи за гегата и с каква макара и влакно ги ползваш?
Каква дистанция и чуствителност имаш с нея? :drinkers:[/quote]

Малко късно ти виждам поста Бисере, ама по добре късно отколкото никога. И така за новия мач на Мавер, след като направих няколко риболова разбрах че пръчката е прекрасна но не е моята пръчка за зарган а по-скоро за платерини основно. Много мощна, но и нмого тежка за целодневен излет. И тук е мястото да благодаря на Тони и Андро за съветите, които ми дадоха :prayer: :prayer: :prayer: . Взех се от тях телемач Galaxy profesional на 4 метра с акция 20 - 60гр. Просто няма аналог за ценовия си клас. Страшно лека (само 215 гр.), здрава и чувствителна пръчка. Та така вече повече от месец съм с нея и не я давам за нищо на света. За макарето ползвам новото Shimano-Nasci C 3000 тук изказвам благодарности на Стефан. Вланото е новото на Lazer -sea mare 0.16 с 12 метра плтено влакно, което използвам като шок. И така при добри атмосферни условия постигам дистанция около 90, 100 метра.
Todorin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Todorin »

Сега и малко инфо от мен. Вторник 29.10 на Шабла време прекрасно ама риби нема. До 12 часа имах 5 риби , след което отидох на Дружба и от 16 нататък взех още седем риби. Всички риби са добри като размери, така че настояване му е майката и да не гледаме количествата а качеството на рибите. Айде със здраве. :wink:
djakdjak_63
новобранец
новобранец

Мнение от djakdjak_63 »

Вчера 30.10. сутринта реших да мръдна до Черноморец/Бургас/ за 2-3 часа риболов. Уви без удар.Друг път за това време 10-15 бр.Ухапа ме коня-не бях се връщал капо от миналата година.Газ към другите по-близки места.Веселие - 4 коли, Голяма Агалина - 10 коли, малка Агалина - 4 коли. Навсякъде навалица. И понеже пътя свършва на св.Тома реших да направя проба.През комплекса не пускат.Тръгнах по разни пътеки-мъгла не се вижда морето камо ли скалите които търсех.След 1/2 час мотане ги открих.За 1/2 час - 4 добри риби и дотук.Още час мяткане, но уви нищо. Със здраве!!!
rusty
новобранец
новобранец

Мнение от rusty »

Вчера(30.10.) на Агалина много тегав рибилов. Гъста мъгла през целия ден,дребен и епизодичен зарган,народ колкото искаш.Имаше хора с по 10-20 заргана,имаше и капо.
Kiro Gorskiq
новобранец
новобранец

Мнение от Kiro Gorskiq »

Аз няколко дена вече търся заргани около Лозенец. Успявам да "намеря" по около 70-80 бройки (доста мутанти) всеки път. Получавам и бонуси. Вчера, например сред заргануте успях да пресея няколко тръсти сафрида и чернокопа. Уви на блесна нямах резултат. Дори и зарганите не удряха, макар често да вреше от каиши.

Изображение

ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!
ALWAYS ONE FISH AHEAD
Аватар
Kodjito75
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Kodjito75 »

днес от 08,30 до 13,00 на ной 28бр .
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Днес се поразходих до солниците да си хвърля половин доза блатен черъв. Около мен колегите говореха, че нямало, а вчера хващали. Въпреки това разпънах и на трето хвърляне-зарган. И така общо ги направих 5 бр+1 платерина. Кълвеше на максимална дистанция. После се раздуха и край. Трябваше да отида по-рано, а не в 9 ч, ама...
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Kiro Gorskiq написа:Аз няколко дена вече търся заргани около Лозенец. Успявам да "намеря" по около 70-80 бройки (доста мутанти) всеки път. Получавам и бонуси. Вчера, например сред заргануте успях да пресея няколко тръсти сафрида и чернокопа. Уви на блесна нямах резултат. Дори и зарганите не удряха, макар често да вреше от каиши.

Изображение

ПОЗДРАВИ и НАСЛУКА !!!
Много яка снимка :smt023 Ъм'чи тооо сафридите по големи от чернокопите бре, после се чудим що вторите ги нямало :lol: :lol: :lol: Ама и аз онази вечер издърпах едно такова животно беше се почуствало като лефер и беше глътнало цяла кука четворка барабар и втората до половината...
simonb
новобранец
новобранец

Мнение от simonb »

Днес на 3-та буна РИБА НЯМА, нито един удар. Хайде да видим кой пръв ще излъже, че е хванал на Ной или Дружба.. :lol: :lol: :lol:
krasio14
новобранец
новобранец

Мнение от krasio14 »

няма за какво да лъжа 27бр. от 11ч. до 16,30ч. имаше поне още педесет човека на буната и всеки си хвана,просто се чудя ако бях от сутринта там, какво ли е било.
simonb
новобранец
новобранец

Мнение от simonb »

krasio14 написа:няма за какво да лъжа 27бр. от 11ч. до 16,30ч. имаше поне още педесет човека на буната и всеки си хвана,просто се чудя ако бях от сутринта там, какво ли е било.
И как така от 50 човека там само ти пишеш и къде са снимките !?? Хайде моля Ви стига вече.. :lol: Спирам да Ви чета тъпотиите, хайде лека зима на всички и до година до амина.. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”