Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- sabin
- научил се да хвърля
Re: Риболов край ямбол!!!
сирака написа:Тя не е спирала,ама ходене иска.

-
- научил се да хвърля
Така очакван дъждец! Дано съживи и живота в реките
. С надежда за един приятен неделен риболов. Ако някой от колегите посети Тунджа предимно от Елхово на долу към Срем нека сподели.

-
- разбира нещата
споделям- много листа и за три дена почти никаква риба ..това е на срем..10-15 морунажа,4 скобара и малко хищник на спининг...днес валя много дъжд и реката беше пожълтяла от листа..
Здравейте колеги!Мисля да направя един излет на Шела в Ямбол.Някой може ли да ми каже как е положението там,каква риба има и на какво върви.Благодаря предварително.
Каракуди и морунажи предимно. На бял и жълъд. Това преди дъжда... 

В тоз гьол,риба няма!
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
-
- ще става разбирач
fishing.ivo6a.com написа:Малко скобари

-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Те се ловят и цяло лято , стига да знаеш как и къдеstanilov написа:от къде по това време-поздравления

MILF - Man, I love fishing !
-
- научил се да хвърля
Колега оказа се почти на 100% прав:) Неделния риболов се състоя около Срем на един готин вир малко по нагоре, докато имаше мъгла и не беше излязло слънцето нещата вървяха от добре по добре. До 10,00 часа вече имах 17 риби, 2- кефалчета и 15 морунажа като от последните имаше само 2 надхвърлящи 25см, 3 изтървани риби предполагам от тия морунажи. След 10,00 като на пук на всичко мъглата се вдигна слънцето се показа и духна ветрец..... и край . Листопада се усили слънцето напече и се видя, че водата е почти прозрачна. От това време до 17,00 бяхме почти без риба изключае една щука на спининг която като, че ли за миг върна надеждата, но изтърването им ни подсказа, че нещата не са както ни е желаем:) От тук на татък ще става все по добре стига нивото да се задържи и да придобие желание мътен цвят за което ще трябват и дъждове. Слука на колегите.ionko_terziev написа:споделям- много листа и за три дена почти никаква риба ..това е на срем..10-15 морунажа,4 скобара и малко хищник на спининг...днес валя много дъжд и реката беше пожълтяла от листа..
Вчера в района на Елхово и Срем: чумурлиги, повечето от които линджирски размер...??? А да видим сега дали някой освен колегите от Елхово ме разбра какво имам предвид. Иначе прекрасно време, водата не е прекалено бистра, но това е положението. Склонен съм да си мисля, че не сме улучили "ваксата", но и никой от колегите, които бяха там не се похвали с една прилична риба
Морунажи с размер на уклей.gamon написа:Вчера в района на Елхово и Срем: чумурлиги, повечето от които линджирски размер...??? А да видим сега дали някой освен колегите от Елхово ме разбра какво имам предвид.

Аз имам друго инфо за Елхово,хубави кефали.

В тоз гьол,риба няма!
Хубавите кефали ако са хващанини на спининг бих повярвал въпреки, почти не видях подгонвания на хищник, освен надвечер на градината в Елхово. Не съм пробвал, въпреки, че носих спининга - просто ме домързя. Иначе обходените места бяха: под ВЕЦА на Устрем почти до 2 км. надолу, Срем - над моста, Елхово - Родопа и градината. Подхранване - стрелба с бял червей, жито и царевица, включително и топки захранка собственно производство. Уловени 50-60 рибки - половината уклей, останалите морунажи, от които само 2-3 мерни. А ако на някой му се лови уклей /повечето дребен/ може да си наскуби няколкостотин - почти навсякъде е.
така утре сутринта мисля да ходя към гърлата някой с инфо ако има да каже че ми е много важно ...
Миналата седмица ходих за костур но беше слаба работата мисля пак да ходя ако някой има инфо за хищниците още по добре
благодаря предварително 
Миналата седмица ходих за костур но беше слаба работата мисля пак да ходя ако някой има инфо за хищниците още по добре

Долу под моста за пазара големи риби,голямо нещо :д Ама не става за ядене,иначе има прилични размери 

- boceto84
- вече хвърля и на тежко
новини от днес http://www.bigfish.bg/news/novini/Partz ... M.facebook" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;