Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
Някой да знае нещо за р.Вит,лъщавата зад тютюневата фабрика излиза ли вече по някой скобар...........
Осъм. Моста при Бяла на Кольо Фичето. Спининг. 10.30-14.30. Доволно кленове.
- Прикачени файлове
-
- IMG_20131030_115142.jpg (139.58 KiB) Преглеждано 1697 пъти
Вит. Моста при пътя за Русе 10.30-13.30.Моста при пътя за Ясен 13.30-14.30.Спининг.Капо.
- kluna_
- научил се да хвърля
моста на Кольо Фичето при гр.Бяла е на река Янтраs0me0ne написа:Осъм. Моста при Бяла на Кольо Фичето. Спининг. 10.30-14.30. Доволно кленове.

упс
лека географска грешка. Янтра е.

Здравейте колеги !
Интересува ме на Дъбника позволен ли е риболова с лодка ? Гледам ,че пишете ,че за там се вади допълнителен годишен билет : как става това,колко е за риболов от лодка,подходящо място за пускане на лодка и последно има ли риболов на джиг на бяла риба ?
Благодаря предварително на всички отзовали се !
Поздрави и наслука !
Ако пък на лс ми подскажите и по-дашни места за джиг-цена нямате.
п.с. почерпката е от мен
Интересува ме на Дъбника позволен ли е риболова с лодка ? Гледам ,че пишете ,че за там се вади допълнителен годишен билет : как става това,колко е за риболов от лодка,подходящо място за пускане на лодка и последно има ли риболов на джиг на бяла риба ?
Поздрави и наслука !
п.с. почерпката е от мен
Вит.Моста при пътя за Ясен 14.30-16.30.Спининг.Капо.
Позволен е риболова с лодка! Таксата си е на човек - 5 лева за ден, или 15 годишно. Плащаш - като дойде човека с джипката. Язовира е доста паднал и има доста чакълести места дето да пуснеш. За места - ориентирай се по другите лодки.didnik70 написа:Здравейте колеги !
Поздрави и наслука !
п.с. почерпката е от мен
Пордим. Спининг. 11-17 ч. Закачих един дзвер.Бях тръгнал за костур, който явно се е "изпарил" от този водоем. Поне последните 3 ходения съм капо.
- Прикачени файлове
-
- IMG_20131102_123445.jpg (114.92 KiB) Преглеждано 1534 пъти
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:

Новите ми придобивки за едри костури

Къде мислиш да ги търси тези костури? Тази година нямам един хванат костур и много ми се ходи някъде. Ако някой има идея радиус 50 км от Плевен ще съм благодарен ако сподели.
На Дъбника си го има доволно.s0me0ne написа:Къде мислиш да ги търси тези костури? Тази година нямам един хванат костур и много ми се ходи някъде. Ако някой има идея радиус 50 км от Плевен ще съм благодарен ако сподели.
Остави само стъпки
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Приключва фиестата по Дунава и се местя на Горни Дъбник за зимата ще практикувам риболов от лодка, направих и първите проби излизат доста добри костури на искуственни примамкиs0me0ne написа:Къде мислиш да ги търси тези костури? Тази година нямам един хванат костур и много ми се ходи някъде. Ако някой има идея радиус 50 км от Плевен ще съм благодарен ако сподели.

Мерси за отговорите. На дъбника последните две ходения са ми капо на спининг.
- kluna_
- научил се да хвърля
на никой ли не му прави впечатление, че големият в кайлъка се източва и мрежи се точат в опашката. Язовира е с 3-4 метра надолу и се отворил бряг на недостъпни до сега места