Мнение за....

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

Ех, колега Delev, много съжалявам, че не успях да те запаля по подледния риболов (не съм се отказал!). Хубава въдичка за мормишка струва 6 лв., а ти се набутваш по болонезета. Иначе, да ти е честита новата предобивка, много и едри риби да вади и дано скоро я видя на живо.
Yaroslav Stavrev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Yaroslav Stavrev »

Колега Nedeltcho Delev,
можеш ли да кажеш колко грама тежи въдицата и каква и е реалната дължина? Решил съм и аз да си взема такава, но се чудя още.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Yaroslav Stavrev написа:Колега Nedeltcho Delev,
можеш ли да кажеш колко грама тежи въдицата и каква и е реалната дължина? Решил съм и аз да си взема такава, но се чудя още.
Това най-много ме учуди,че никъде нямаше грамаж на пръта,питах и продавача и той не знае,така че,незнам точно колко грама е.Реалната и дължина е 6м.и като я пробвах с макарата не беше кой знае колко тежка,но след три часа държене в ръката почна да ми измалява.Но за тая цена си струва човек да опита и наистина ако има добри резултати тогава да се замисля нещо по-скъпо и марково.Сигорно рибите не четат отдолу фирмата производител :shock: :shock: :shock:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Сменяй ръцете и няма страшно-отдавна съм се изучил да направлявам въдицата с коя да е основна ръка.Пък ако не става при тебе /да речем заклет "десняк"си и лявата я чувстваш като чуждо тяло/,оставяй от време на време пръта подпрян на стойка.Колкото да раздвижиш ръката със смяна на положението й и съобразно скоростта на "изтичане".
Yaroslav Stavrev
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Yaroslav Stavrev »

Nedeltcho Delev написа:
Yaroslav Stavrev написа:Колега Nedeltcho Delev,
Това най-много ме учуди,че никъде нямаше грамаж на пръта,питах и продавача и той не знае,така че,незнам точно колко грама е.Реалната и дължина е 6м.и като я пробвах с макарата не беше кой знае колко тежка,но след три часа държене в ръката почна да ми измалява.Но за тая цена си струва човек да опита и наистина ако има добри резултати тогава да се замисля нещо по-скъпо и марково.Сигорно рибите не четат отдолу фирмата производител :shock: :shock: :shock:

Рибите със сигурност не знаят с коя марка ги теглиш, ама с хубавата пръчка е малко по различно. Има ли вариант да я премериш като грамаж или ставам нахален?
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fish slavi »

Добър е такъма Delev, щом хваща от първия път.Някои след 6 месеца без риба правят водосвет на напръчките/Ручо сети ли се?/.A може би всичко е и до риболовеца?Да е страшилище за рибния свят болото ти !
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Marco Polo написа:
Yaroslav Stavrev написа:Има ли вариант да я премериш като грамаж или ставам нахален?
Еее, Неделчо няма да откаже, нали? ;)
Айде, сложи я на електронното кантарче при някоя твоя позната! ;)
Знам, че и под възглавницата я слагаш, така че съм сигурен, че непрекъснато ти е под ръка... ;)
Eеее,Марко,гати и пророка,заради нея изритах и жената и комшийката.Ся спа с болонезе :smt051 :smt060 Нека малко да и се нарадвам па после ще я слагам на кантара,не комшийката де :roll: :roll: Ще я претегля и ще ви кажа :wink: Болонезето де :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”