Избор на мач

Модератор: Paublo_Eskobar

to10or
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Избор на мач

Мнение от to10or »

Здравейте,уважаеми колеги,пускам тази тема,защото съм пред дилема или трилема,вече не знам какво точно :D.Та накратко да споделя моята душевна "болежка".Настъпват коледно-новогодишноте празници и разбира се с тях идват и традиционните намаления по риболовните магазини и сайтове.Аз като едно "послушно" момче през цялата година смятам,че заслужавам подарък изразяващ се в лицето на две или три нови сопички.Конкретното ми питане е за следните три модела мач въдици на секции-някой ползвал ли ги е,има ли пряки впечатления,клатил ли ги е,брулил ли е нещо с тях :lol:.?Ще ги ползвам по принцип за риболов в затворени водоеми с ваглери от 8 до 20 грама срещу обичайните заподозрени по нашите водоеми-каракуда,червеноперка,шаран,амур,кефал,бабушка на дистанции до 50 метра,а една от въдиците я замислям и за риболов на река.Ето ги и моделите:
1.http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=322" onclick="window.open(this.href);return false;
2.http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=322" onclick="window.open(this.href);return false;
3.http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=322" onclick="window.open(this.href);return false;
С третия модел мисля да риболовствам и на река.Като дължина на въдиците държа да е минимум 4,20м.Чакам с нетърпение вашето компетентно мнение,което надявам се да излекува моите "душевни терзания".Поздрави от мен!
KOSIO669
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Избор на мач

Мнение от KOSIO669 »

Tubertini T-Match 2,универсален боец с тънка бланка. Дори с по-голямата акция от 10-25 не се губи удоволствието от риболова на по-дребна риба.Справя се без проблем с големи дистанци и големи риби. :wink:
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

На Трабуко мача е по-нов модел и не много хора го имат, обаче Т-мач вече се е доказал и мненията са положителни аз бих избрал именно него, обаче с по-малката акция.

п.п. тези 50 метра дистанция за риболов на мач са сериозно нещо...
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

+1 за Т-мача.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
to10or
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от to10or »

lif3house написа:На Трабуко мача е по-нов модел и не много хора го имат, обаче Т-мач вече се е доказал и мненията са положителни аз бих избрал именно него, обаче с по-малката акция.

п.п. тези 50 метра дистанция за риболов на мач са сериозно нещо...
Благодаря за мнението,колега,все пак не всеки път се налага да ловим на 50 метра,но има и такива ситуации.Затова съм писал,че ще ползвам и по-тежки ваглери до 20грама.С по-малката акция(говорим за Т-мача) ми се струва,че ще се поозорва с такива ваглери и на такава дистанция.Ако ще е Tubertini t-match 2,то определено ще е с по-голямата акция.
to10or
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от to10or »

butnik написа:+1 за Т-мача.
Мерси,за мнението,бат Ице,ще го оценя подобаващо. :D
Аватар
Tinata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Tinata »

Колега и аз да се изкажа много хора ловят и хвалят Т- мача аз с него не съм ловил , но от тиката няма да останеш разочарован много добра пръчка е и да не те бърка акцията малко са я превишили ако питаш мен , но при риболов на река ти трябва колкото може по стегната пръчка , че когато изтичаш на 25-30 метра за скобар бързата реакция е задължителна всички са хубави , но моето мнение е след като си решил да заприходиш 3 броя да са еднакви от който и да вземеш няма да останеш разочарован, а колкото до реката като гледам на какво си се нагледал няма да ти е проблем да си закупиш едно болонезе то е незаменимо на река !!! Дано съм бил полезен !
to10or
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от to10or »

Tinata написа:Колега и аз да се изкажа много хора ловят и хвалят Т- мача аз с него не съм ловил , но от тиката няма да останеш разочарован много добра пръчка е и да не те бърка акцията малко са я превишили ако питаш мен , но при риболов на река ти трябва колкото може по стегната пръчка , че когато изтичаш на 25-30 метра за скобар бързата реакция е задължителна всички са хубави , но моето мнение е след като си решил да заприходиш 3 броя да са еднакви от който и да вземеш няма да останеш разочарован, а колкото до реката като гледам на какво си се нагледал няма да ти е проблем да си закупиш едно болонезе то е незаменимо на река !!! Дано съм бил полезен !
Болонеза си имам,колега,но на реката в някои случаи е по-добре да ловиш с мачова пръчка,затова и съм се спрял конкретно на този модел Tica.Много си прав,че дори да заприходя три мача,то двата ще са напълно еднакви като модел,дължина и акция.Мерси за мнението ти!
Аватар
Tinata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Tinata »

Ами колега вземи си 2 Т-мача и тиката за речни преживявания и си свиркай !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”