Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Мерси колега за инфото
. В събота като минавах от там както и писах в предишния пост табелата е доста преди селото, което ме навява на мисълта, че това е другия водоем който гледам на картата. Но не съм сигурен а и си личи че тази табела е нова или поне на мен така ми изглежда.

-
- ще става разбирач
Ето колега, за да е ясно червената стрелка е язовира за който говоря.IvayloA написа:Мерси колега за инфото. В събота като минавах от там както и писах в предишния пост табелата е доста преди селото, което ме навява на мисълта, че това е другия водоем който гледам на картата. Но не съм сигурен а и си личи че тази табела е нова или поне на мен така ми изглежда.

ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ясно колега ще се ходи другаде мерси за инфото 
А нещо за микрото чува ли се?

А нещо за микрото чува ли се?
микрото било пален Та**к в момента който е ходил секи кустурче + 2 бабушки от мойто инфо е това
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
И аз се чудя къде да разпъвам тази седмица
За микрото е така, от двата последни излета само някакви маломерни шарандета и кустурец, на шаранският инвентар ни вопъл ни стон от сигнализаторите, а пробвах на какво ли не. Ако някой има идея за региона къде-какво , да споделя 

Catch and Release
- NikLess
- вече хвърля и на тежко
Някъде инфо къде може да хвърля въдиците във вторник ?
Роден за риболов, принуден да работи !!!
- krokibg
- учете се от него
Информация за хората които са ми биле клиенти на яз.Езерово!!!
От 45 дни си вадя рибата от язовира и даже приключих.За да не се разкарват хората напразно че направиха пътека доста хора които не знаят,вече не пускам рибари.Също така,за да не бият път напразно,язовира от сега нататък до година и занапред,повече няма да пускам рибари,приключиш с гонениците и разправиите,нямам нерви и за да няма ама аз не знаех,казвам го тук защото информацията ще стигне до повече хора чрез вас.Също така,след като не пускам рибари,по лесно ще ми е да го пазя,видя ли човек на водоема,значи е бракониер.от другата година ще има на 4 места денонощна охрана.Искам спокойствие че останах без нерви от рибари не разбрали простичките правила.За коректните ми клиенти,мога само да им благодаря че са ми биле клиенти !!!
От 45 дни си вадя рибата от язовира и даже приключих.За да не се разкарват хората напразно че направиха пътека доста хора които не знаят,вече не пускам рибари.Също така,за да не бият път напразно,язовира от сега нататък до година и занапред,повече няма да пускам рибари,приключиш с гонениците и разправиите,нямам нерви и за да няма ама аз не знаех,казвам го тук защото информацията ще стигне до повече хора чрез вас.Също така,след като не пускам рибари,по лесно ще ми е да го пазя,видя ли човек на водоема,значи е бракониер.от другата година ще има на 4 места денонощна охрана.Искам спокойствие че останах без нерви от рибари не разбрали простичките правила.За коректните ми клиенти,мога само да им благодаря че са ми биле клиенти !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- сериозен играч
Жалко още един от любимите ми язовири е в небитието
Колеги, може ли да кажете някъде на платено около Пловдив пресно инфо и евентуално да препоръчате
, за Бадема, някой да е ходил на скоро?

Полицейският в с.Труд дали излиза нещо
Чувам че доста големи шарани имало,а дали е вярно-незнам.

Чувам че доста големи шарани имало,а дали е вярно-незнам.
-
- ще става разбирач
Колеги кажете къде може да измъкна някой шаран 3,4 кила за никулден-а, тука наблизо покрай града. Онова гьолче на Дерменката работи ли ?
късмет работа . .
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Да,работи.По едно време беше набъкал дребни шаранчета та си мислех да го зарязвам,но изглежда се усети навреме,защото последния път като ходих (преди около месец) всичко си беше ОК.Двамата със сина ми хванахме 4 или 5 шарана и всичките бяха около и над 3 кг.angel81 написа:Колеги кажете къде може да измъкна някой шаран 3,4 кила за никулден-а, тука наблизо покрай града. Онова гьолче на Дерменката работи ли ?
Успех (ако ходиш)!И после да се похвалиш.

Здравейте, колеги
къде може човек да си хване едър шаран по това време около Пловдив.
Как е шаранския риболов на Пясъка накой ходил ли е скоро? Имате ли информация за място и вид стръв? За еднодневен излет имате ли информация /може и на платено/ благодаря предварително.
Колегата с информацията за с.Мътеница ако може да сподели повече подробности - на какво върви най-много, места и т.н.
Успех и на слука на всички колеги!
къде може човек да си хване едър шаран по това време около Пловдив.
Как е шаранския риболов на Пясъка накой ходил ли е скоро? Имате ли информация за място и вид стръв? За еднодневен излет имате ли информация /може и на платено/ благодаря предварително.
Колегата с информацията за с.Мътеница ако може да сподели повече подробности - на какво върви най-много, места и т.н.
Успех и на слука на всички колеги!
-
- новобранец
Здравейте,колеги!Някой да сподели,къде може да се отиде за бяла риба,в радиус 30-50км от Пловдив?
- dimmitov
- ще става разбирач
Никой нищо няма да сподели колега. Тая тема за риболов около Пловдив по-добре да я изтрият.На всички язовири, реки и гьолове дето имаме в региона, да няма кой да драсне два реда с месеци , работата е ясна.Само -,, дайте инфо,, та ,,дайте инфо,, Кой да го даде това инфо?
Най-добре ключ и да се приключва с тая тема.
Най-добре ключ и да се приключва с тая тема.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА