Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от трапера »

vatus56 написа:......... е идеалният компаньон за Вашите свински гърди.
:lol: :lol: :lol:
Интересно описание, а на това последното, се посмях с глас.

В четвъртък ми звъни мадамата, (до която прехождам от време на време) и ни кани на някакво парти в един Клуб.
Въобще не ми се ходеше, но жена ми като чу, че Ъпсурт ще пеят :rolleyes: :rolleyes: отсече-тръгваме!!!
Вече бях обърнал три Францита и с мъка и нежелание се надигнах. Направих си бърза регистрация за партито във ФБ и получих "Покана".
Изображение

"Поканиха" на купона след 23ч, в 23,45 с невероятен късмет успях да паркирам на около 300метра от клубЪ.
Опашка от около 30 човека се виеше по тротоара. След 15тина минути вече имахме щемпели на ръцете и бяхме вътре.
Беше Хелоуийн и наистина бях в Ада :evil: В зала за стотина души, имаше поне 300. Музиката-адски силна,бассаунда-обръща ти червата :? :rolleyes: :roll: .... Имаше само един бар с един барман... Както и да е, сдобихме се с бира и почна чакането да се появят Ъпсурт. Излязоха в 2.00 и пяха до 3.00ч. Беше интересно. Особено балерините :twisted:

Но всичко това си имаше и добра страна. Видях се с едни пичове, с които лятото се запознах чрез другия форум и в неделя ме поканиха на риболов :D Другото готино беше, че се уговорихме с мадамата и приятеля и :oops: да им направим едно гости и да взривим барбекюто на следващия ден :mrgreen: (снощи-бел.авт.)
В новата си квартира имат и сауна. След масата се набихме вътре, за да прочистим. Кво прочистване, на втория сеанс оная откачалка се съблече гола :shock: Бяхме тогава само трима-тя, аз и жена ми. Няма да ви обяснявам как се чувствах и как се стои на 80 градуса, целия облян в пот със скръстосани крака :lol: Взех да се правя на свенлив и, че ми е много топло. Исках да изляза. Оная ми вика-"кво се правиш, жена си гола,не си ли я виждал?", а жена ми и тя-"айде бе, де ще ходиш, тя на М....а няма да и е на една страна!"
Аз много добре знам как и е оная работа, ама как да обясня!? :mrgreen: :mrgreen: :lol:
..........................
Та такива ми ти неща се случиха на Хелоуийн.
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

трапера написа:............ целия облян в пот със скръстосани крака :lol: Взех да се правя на свенлив и, че ми е много топло. Исках да изляза. Оная ми вика-"кво се правиш, жена си гола,не си ли я виждал?", а жена ми и тя-"айде бе, де ще ходиш, тя на М....а няма да и е на една страна!"
Аз много добре знам как и е оная работа, ама как да обясня!? :mrgreen: :mrgreen: :lol:
..........................
Изпуснал си уникален шанс.При тази ситуация бих отговорил - Ма още малко и тройка ша искате да правим - или щеше да са отървеш от неловкото положение,или да си решиш куп проблеми в бъдеще :D
Аватар
vatus56
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от vatus56 »

Малееее, трапер, сигурно ти е фръкнало кръвното на 220 в тази сауна и при тази инфарктна ситуация...
Дълго ще го помниш тоз Хелоуйин щом е имало толкова адреналин.
Никоя риба не е по - важна от живота !
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

трапера написа:....Аз много добре знам как и е оная работа, ама как да обясня!?...

:lol: :lol: :lol:

Е това е Хелоуин !!!!!!!!!!!
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

Според мен трябваше да пробваш една тройка!!! :rolleyes: Пък после квото стане :lol:
lusienn

Мнение от lusienn »

Днеска е Архангелова задушница.Много хора ходиха на гробищата.Мир на душите им.Да са живи и здрави живите.Та четох за некакъв колега-бил ловил по Гърция,риба и сега там си чешат езиците.Иначе утре съм на природа за риба-на 3 кила костур ще съм доволен.Минах през фейса,и си избрах е тоя фотус на един колега фотогравИзображение
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

:D Фотограф-се изписва правилно.

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Люси,
И аз съм доволен на 3 кг костур,
Ама нещо тази година ми е трудно постижим рубеж :oops: !

Днес пробвах за щука , ама нъц :mrgreen: ,
И накрая - костур, без малко 2 кг,
Ама пак съм доволен, де :lol: !

Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

Еми да ти кажа-и аз съм на загуба,ако мислиш че съм си избил горивото от риба.Но съм на печалба от красиви посетени места.

Риболовци.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Люси,
Като сме за риба,
Загуба няма :D !

Има, ама когато сме пропуснали да идем :wink: !
lusienn

Мнение от lusienn »

:D Епа така си е-Един ден за Риба на природа-господ 2 дава-по форумите го прочетох.Наздраве с 1 Асеновградски мавруд.

Риболовци.
jivko.uzunov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jivko.uzunov »

lusienn написа:Еми да ти кажа-и аз съм на загуба,ако мислиш че съм си избил горивото от риба.Но съм на печалба от красиви посетени места.
Същата робота и по морето,днес избила рибата в Царево-на другия ден в Резово и от Бургас само обикаляш.
Като отидеш там,все вчера я хващали :lol: И ако смяташ горивото,то все си на загуба :rolleyes: но пустия риболов :lol:
lusienn

Мнение от lusienn »

:D Абе от морето-Само добри спомени-миналата година имам.Ходя в Приморско-хубави хора ме посрещат.

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Добро впечетление ми направи-ремонта на площада-за сценични изкуства.Това е след изявата на артистите от Братски съветски народи-по специално от Украйна.Нищо не разбрах от това което се пееше на сцената-но накрая,ми хареса че публиката се включи в едно масово българско хоро.Изображение .

Риболовци.
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Teo 62 написа: Изпуснал си уникален шанс.При тази ситуация бих отговорил - Ма още малко и тройка ша искате да правим - или щеше да са отървеш от неловкото положение,или да си решиш куп проблеми в бъдеще :D

Ооо, аз съм навит като свинска опашка за тая дисциплина, ама после щях да си имам проблеми :lol:
Тя, жена ми е такава артистка и майстор на късия разказ, че после цял живот Ш ми го натяква. Тамън сега се е кротнала. Мани мани.....

Сега ще ходя на риба и ако тая е сама ще прескоча до тях. После.
Риболова няма да го пропусна, щото скоро няма да имам тоя шанс. Да ги тъковам у швабите-курс, изпит/тест с 2500 възможни въпроса :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: 300€ не са проблем,ама не знам как Ш Съ оправя с писането и четенето.
На работа не ми е проблем щото ми е позната материята и общо взето нещата са шаблонни.
Ама може да се престраша, сега зимата. Шест седмици, по един ден, по осем часа,талон със заверка на посещението на курса...., за да мога да се яви човек на изпит!
Пича, дето ще ме води днес, ми е обещал да ми даде да му подържа въдицата :lol: :lol: :lol:
Надявам се да успея да направя някой репортаж.
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Заключено

Обратно към “Разни”