Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Re: Зарган 2013
Привет и от мен! Та да допълня колегата Румен,защото ми осъществиха мечтат от миналата година и спазваики техните уроци и аз налових загран, за което съм им благодарен!sardina написа:Вчера заедно с колегата от форума Бисер и Милен бяхме близо до Тюленово. Условията за риболов бяха добри, освен две-три вълни които ни заляха, ама нали сухо дупе рибе не яде. Та като резултат аз бях с 60 броя, а колегите пускаха в обща кофа и имаха около 90. Снимката е с малко лошо качество, за което се извинявам.
Много е важна пръчката, макарата, влакното, бомбардата, такъма с двете куки и задвъдичното устроиство

Времето вчера прекрасно, сулугана страхотен,слънцето зад облаци - рибарско време!
Само Р.К. пушеха. А за вълните, които ни заливаха, още не са ми изсъхнали обувките, а ако не бяхани отнесли половин доза червеи, кой знае как щях ме да завършим! абе добре, че разума надделя

Иначе риболоа динамичен - рибата на 35-70 м от скалата (3м на д морето сме кацнали) многодребни, много изтървани -мазни от риби

Малко снимки от Милен.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- stanimir-ioiooo
- новобранец
днес на Ной 21бр. сутрин от 7h do 11h . Стана добър риболов имаше страшно много хора и беше интересно.
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
Днес от тъмно до тъмно на Варвара трима човека по около 30 бр-дребно и средно -келява работа.Утре пак ще става като прогноза за времето.Наслука на мераклиите колеги!
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Днес, близо до Ной (от уважение към колегите които си ходят там постоянно) - от 6,10 до 16 ч. - 44 бр. заргана, като след 16 продължаваше да дава, но издребня и се отказах.....
0885022272 / 0885897615
-
- научил се да хвърля
Един приятел ми се похвали,че хванал там 68 бройки днес.batbubi написа:Днес, близо до Ной (от уважение към колегите които си ходят там постоянно) - от 6,10 до 16 ч. - 44 бр. заргана, като след 16 продължаваше да дава, но издребня и се отказах.....
Да не е буната на Слънчев ден, те нали не пускаха там ?nasko_sym написа:Един приятел ми се похвали,че хванал там 68 бройки днес.batbubi написа:Днес, близо до Ной (от уважение към колегите които си ходят там постоянно) - от 6,10 до 16 ч. - 44 бр. заргана, като след 16 продължаваше да дава, но издребня и се отказах.....

Днес около Созопол заргани отново няма.
В неделя на Синеморец две близки на около 300 метра места се представих коренно различно. На доброто място към 60 заргана, а на лошото можеше и половината де не се направят, ако не се бяхме събрали. Зарганите плюеха ува, явно там е бил пасажа с тяхната храна. Пасажа заргани също привлича по-големи хищници - освен нас, една видра обикаляше скалите, а накрая към четири следобед големите афали го попиляха.
Днес на Рубин от 13.30 -до 17.00 най-края на външните пло4и 18 бр.
Свършиха ми червеите! Като за мен си беше ОК!
Наздраве!
Свършиха ми червеите! Като за мен си беше ОК!

Наздраве!
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Сефте ли се регистрираш с този ник?haivanko написа:....?????
Питам за да не те объркам с друг авер.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Сефте Не , прякора ми е от покер старс, Но не мисля,4е се познаваме! 

- shturetc
- ще става разбирач
Днес следобед-Моста в Бургас--8 удара на заргани на бомбарда-1 изтърван(но още при воденето му усетих,а и го видяхме,че е дребосък и му бях обещал свободата),1 пуснат да нараства и 6 в баката(от тях единият бебок,но...с изкочила от окото кука
).Бонус-1 сафрид сумо-категория
Атерини няма,ама хич(де се дянаха тези гюмюши
) и... плувките бездействаха.
Морето-тава и бистро като момина сълза!Такова бързо сваляне на сулган от югозападния вятър не си спомням през живота си.

Атерини няма,ама хич(де се дянаха тези гюмюши

Морето-тава и бистро като момина сълза!Такова бързо сваляне на сулган от югозападния вятър не си спомням през живота си.
-
- сериозен играч
Щурец,нещо по пристанището или Славянка да си чувал??? 

днес на ной от10,30 до 16,30 29бр.риба има но яде много плахо.а и колеги не липсват.