Новите теми в форумът

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Новите теми в форумът

Мнение от Skorpi »

Абе нещо гледам нови теми Викам що ли става ,гледам гледам няма и въпроси А пък нещо пак ме коси и напират куп въпроси :idea:
Аватар
misho_cg
новобранец
новобранец

Цвят !!!

Мнение от misho_cg »

Много хубава организация започва да се получава ! Направо ме кефи единствено цветовата схема е малко не-връзваща се с риболова (много е розово - направо телесно розово) иначе идеята за организация на този форум е похвална !
Успех и ГОЛЕМИ риби !!!
Аватар
kriki
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от kriki »

Не знам, но лично на мен ми се струват много разводнени форумите. Все по-трудно човек може да се ориентира в коя рубрика се намира това което го интересува. Не виждам особен смисъл риболова на отделни видове риба да е в отделни форуми, но това е лично мнение. Времето ще покаже дали е удачна новата разбивка. От опит с доста сайтове и форуми знам, че колкото са повече форумите, толкова хората по-се бъркат и изнервят, но дано не съм прав.
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Да това с цветовете не е лоша идея ама думата има шефа :lol:
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

kriki написа:Не знам, но лично на мен ми се струват много разводнени форумите. Все по-трудно човек може да се ориентира в коя рубрика се намира това което го интересува. Не виждам особен смисъл риболова на отделни видове риба да е в отделни форуми, но това е лично мнение. Времето ще покаже дали е удачна новата разбивка. От опит с доста сайтове и форуми знам, че колкото са повече форумите, толкова хората по-се бъркат и изнервят, но дано не съм прав.
Колега, отворени сме за всякакви идеи и предложения, желанието ни е да бъде всичко подредено и пригледно, та да може всеки четейки заглавието на подфорума да има ясна представа за това което може да намери в него. А не както преди всички теми се пускаха в "Сладководен риболов" и ставаше голяма каша от мнения по най-различни въпроси. Постепенно се надявам излишните подфоруми да отпаднат и така всичко ще си дойде на мястото!
Изображение
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

И аз съм на мнение, че новата организация на форума е доста по-добра от предишната, за което поздравявам хората, които го направиха!! Все още ми се струва обаче, че има какво да се желае по отношение на подредбата, така че ориентацията на пишещите във форума да е бърза и лесна.
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

Stefko написа:И аз съм на мнение, че новата организация на форума е доста по-добра от предишната, за което поздравявам хората, които го направиха!! Все още ми се струва обаче, че има какво да се желае по отношение на подредбата, така че ориентацията на пишещите във форума да е бърза и лесна.
Стефко, дай своите предложения за подобряване на подредбата и ориентацията!
Изображение
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Да, при всички положения ще го направя, но не ми се ще да е нещо ей така, колкото да си чешем езиците, а да предложа нещо смислено и полезно. За него обаче ми трябва време да разгледам форумите внимателно и да помисля, а такова време почти нямам :evil: :evil: Ако се поосвободя малко от служебните задачки тази седмица задължително ще пиша.
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Не разбирам обаче какво е туи /модераторско кошче/какво ще се бамва там :?: и не може ли ако нещо е излишно просто да се изтрии :P Ако може малко пояснение :?: :?: :?:
Публикувай отговор

Обратно към “Съобщения”