Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Аз ли не съм в ред или...
Модератор: dantho.mihov
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Първо ми кажете,вие като чуете следното нещо:
"Човекът и обществото",или пък "Човекът и природата",би ли ви дошло на ум,че това са учебни предмети!?
ЧЕ аз се обърках от едното природознание,което след това се раздели на химия,физика и биология,пък кво остава за по-малките?
Това с потребителите и производителите е някакъв нов вариант на САМОСТОЙНО и НЕСАМОСТОЙНО хранещите се растения и животни.
Не се очудвайте,по-малките от мен учат по някаква нова програма,в която материалът от 8клас е смъкнат в 5,освен това виждате,че има всякакви нови измишльотини и простотии,които немогат да ти дойдат на ум,ако не ги прочетеш в тези учебници.Имам чувството,че учебниците им са написани нарочно така,за да немогат пишлеметата да вдянат,възможно по най-сложния начин.АВторите вече са импровизатори и изкуството да пишеш учебници е поле за изявата им,демек абстрактно изкуство,такова едно,дет само те си го разбират.Трябва да се хване един учебник и да се изкарат всички подобни шедьоври на импровизацията!
Всичко се прави за пари,пък боли ги факса за учениците!
"Човекът и обществото",или пък "Човекът и природата",би ли ви дошло на ум,че това са учебни предмети!?
ЧЕ аз се обърках от едното природознание,което след това се раздели на химия,физика и биология,пък кво остава за по-малките?
Това с потребителите и производителите е някакъв нов вариант на САМОСТОЙНО и НЕСАМОСТОЙНО хранещите се растения и животни.
Не се очудвайте,по-малките от мен учат по някаква нова програма,в която материалът от 8клас е смъкнат в 5,освен това виждате,че има всякакви нови измишльотини и простотии,които немогат да ти дойдат на ум,ако не ги прочетеш в тези учебници.Имам чувството,че учебниците им са написани нарочно така,за да немогат пишлеметата да вдянат,възможно по най-сложния начин.АВторите вече са импровизатори и изкуството да пишеш учебници е поле за изявата им,демек абстрактно изкуство,такова едно,дет само те си го разбират.Трябва да се хване един учебник и да се изкарат всички подобни шедьоври на импровизацията!
Всичко се прави за пари,пък боли ги факса за учениците!
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На тия им трябва рубрика Господари на науката. Някъде скоро четох може и във форума да беше, че морската риба е най - вкусната сладководна риба. Това да го каже някои по малък колега иди дойди ама такива да ми учат децата не знам просто нямам думи.
Последно промяна от nasco2 на Вто Яну 08, 2008 9:16 am, променено общо 1 път.
Здравейте колеги, моя син е 6-ти клас(първия випуск по новата програма) и минахме по тази простотия, като тайничко се надявах материала който учат да става по разбираем ако мога така да се изразя. Камбата е абсолютно прав, че материала който се изучаваше в 8-ми клас сега по тази невероятна нова програма се учи в 5-ти клас. Ако знех, че нещата са толкова абсурдни щях да го пратя една година порано на училище.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Абе Марко,нямаш ли друга работа,та си тръгнал наново да учиш.Глей сега какъв проблем стана.Та Тези двамата дето са писали учебника,морето поне на снимка да бяха го погледнали преди да сътворят такива чудеса.Имам чувство,че в последните години нарочно не се учат децата както се полага.Ами прост народ по-лесно се управлява.
Абсолютно!КИРО написа:Имам чувство,че в последните години нарочно не се учат децата както се полага.Ами прост народ по-лесно се управлява.
Толкова дълго време се чудих защо морето е солено а то някой се увлякъл с готварската сол.

Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Е и какво от това?
Не се смейте така на хората ей,вие знаете ли,че аз не хвърлям зелевата чорба на вятъра,имам си едно водоемче и там си я хвърлям,после зарибявам с морска риба и готовооо.На мен море не ми требе,хем си хващам в сладководен водоем морска риба,хем като препия храз два чирпака направо от гьола и си кукуряк
Та да благодарим на....че се изучихме по най-долните системи сега дето ги отхвърлят и пълнят главите на децата със съчми.После се чудим що им трябват"металотърсачи"

Та да благодарим на....че се изучихме по най-долните системи сега дето ги отхвърлят и пълнят главите на децата със съчми.После се чудим що им трябват"металотърсачи"

- чпс
- ще става разбирач
Бай Неделчо,Nedeltcho Delev написа:Не се смейте така на хората ей,вие знаете ли,че аз не хвърлям зелевата чорба на вятъра,имам си едно водоемче и там си я хвърлям,после зарибявам с морска риба и готовооо.На мен море не ми требе,хем си хващам в сладководен водоем морска риба,хем като препия храз два чирпака направо от гьола и си кукуряк![]()
![]()
![]()
Та да благодарим на....че се изучихме по най-долните системи сега дето ги отхвърлят и пълнят главите на децата със съчми.После се чудим що им трябват"металотърсачи"![]()
![]()
Ако ти е останало на дъното на някоя кофичка малко кисело мляко - защо не я изплакнеш в това водоемче - може да се подкваси и тогава ... храз ... с голямата лъжица ...