Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Закриване на шаранджийски сезон 2013
- Vesko1
- сериозен играч
Re: Закриване на шаранджийски сезон 2013
Благодаря Телескопе!Закрил съм шаранския,...НО не ме отписвай още,сега почваме хищника....фидерите,мача...не са ми много по вкуса,но какво да се прави.Не сме на 20 години,да ни мръзнат мъдунките по мъгливите брегове.Всяко нещо с времето си.Телескоп написа:Арно бре,Веско!
Щом си закрил не остава нищо друго освен да ти пожелая още по-голяма слука през сезон 2014 год.!

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- pacho109
- сериозен играч
Мискинин,не виждаш ли вилицата,тя е 22см,а мивката ми е 60смVesko1 написа:Това е язовирчето ,но от старата му слава останаха само няколко филмчета по Хоби ТВ.аксел написа:колега,не е ли това язовирче същото на което бяха направени няколко филма по Хоби тв,с големи шарани?
просто ми е интересно,иначе супер снимки и репортаж.Браво на васМи ти го нарушаваш,като прибираш маломерни писалки от долния язовир,па и ги хвалиш че били по кило...pacho109 написа:Кой от двамата нарушава закона![]()
![]()
![]()
Тя мивката 45 санта,сулката 30...ама иначе ,много се грижим за закона а..тези сулки ако имат 40 см,аз съм трамвай.

Твоят аркадаш,не ти ли сгрява мъдурките

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Vesko1
- сериозен играч
С вилички за торта,няма да ми излизаш!И ние сме пушили цигари Кент и сме яли бонбонки тик-так...А ако пък са по кило както казваш-ПАК СИ НАРУШИЛ ЗАКОНА....имаш 8 кила риба ,а ти се полагат само 3.Айде не ми отваряй устата...язък че УЖ си служител на ЗАКОНА...пууу,бракониер...pacho109 написа: Мискинин,не виждаш ли вилицата,тя е 22см,а мивката ми е 60см
Твоят аркадаш,не ти ли сгрява мъдурките![]()

Последно промяна от Vesko1 на Пон Ное 04, 2013 7:54 pm, променено общо 1 път.

Че аз за шаранския говоря,де!Vesko1 написа:..Закрил съм шаранския,...НО не ме отписвай още,сега почваме хищника....
Ти"другия"за риболов ли го броиш!? То си е рЕболов !!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Vesko1
- сериозен играч
Другия ....си е разходка за кафенце,биричка ,ракийка и ..некое сгодно мезе.Кво да го броиш...то тва риболов ли е...рибки от по полвин кило,вообще не ме впечатляват,ни кефа да си направиш ...ни да го ядеш,само за релийз става..Телескоп написа:Че аз за шаранския говоря,де!Vesko1 написа:..Благодаря Телескопе!Закрил съм шаранския,...НО не ме отписвай още,сега почваме хищника....
Ти"другия"за риболов ли го броиш!? То си е рЕболов !!!

-
- новобранец
Браво Весо! Постави Пачо на мястото му. И спирам до тук, че някои от Кърджали ще ме изкарат "голямата работа". Иначе аз съм големия нарушител на закона с четирите пръчки. Последният път, когато ходих на залива Дъждовница наблюдавах дълго един "законен"рибар, който дойде от никъде, изкара от храсталака някаква гуменетка, напомпи я и след проверката от ИАРА се опита да направи нещо "законно" за което аз незаконно му попречих. Отговорът му беше: "Откакто вие рибарите с пръчки дойдохте ни развалихте рахата. До тогава нямаше нито проверки ни жива душа." Същото се получава и с новото място. То е в близост до едно село в което половината в наличност мъже, барабар с една жена на средна възраст са бракониери. Само, че откакто там се настаниха рибари спряхме им рахата и забележете след това започнаха и масовите проверки на ИАРА. А сега кажете защо не го разрешават този нощен риболов. Според мен да пазят спокойствието на нощните бракониери.

Орхан Кадиров написа:Браво Весо! Постави Пачо на мястото му. И спирам до тук, че някои от Кърджали ще ме изкарат "голямата работа". Иначе аз съм големия нарушител на закона с четирите пръчки. Последният път, когато ходих на залива Дъждовница наблюдавах дълго един "законен"рибар, който дойде от никъде, изкара от храсталака някаква гуменетка, напомпи я и след проверката от ИАРА се опита да направи нещо "законно" за което аз незаконно му попречих. Отговорът му беше: "Откакто вие рибарите с пръчки дойдохте ни развалихте рахата. До тогава нямаше нито проверки ни жива душа." Същото се получава и с новото място. То е в близост до едно село в което половината в наличност мъже, барабар с една жена на средна възраст са бракониери. Само, че откакто там се настаниха рибари спряхме им рахата и забележете след това започнаха и масовите проверки на ИАРА. А сега кажете защо не го разрешават този нощен риболов. Според мен да пазят спокойствието на нощните бракониери.
- pacho109
- сериозен играч
"и аз обещах тържествено,в следващия сезон да съм по активен....
"

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
И сизифовата задача е детска играчка пред кърджалииската групаantivik написа:Бе чини ми се че бая ще трябва да по трамбоват пеш ако не са с някое яко 4Х4 или другия чалъм е само разходка без такъм и лагерно оборудване, инак трябва много яка закалка на пешо ходенеdel71 написа:Това с четвъртата въдица е мираж....отражение от водатаpacho109 написа:Кой от двамата нарушава закона![]()
![]()
А иначе пътя до язовирчето е едно от хубавите места където човек може и да се разходи пеша, далеч от коли, отпадъци и геролтия.![]()
На летовниците - много успехи през новия шаранджииски сезон 2014г![]()

- antivik
- кандидат преподавател
Във връзка с мнението на Орхан и малко в страни от темата, но .... то за туй беше хубаво да се разреши нощния риболов повсеместно, па да видим к`во щеше да стане с тези - "месните законни".
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч
Пачо,кога Господ раздавал акъл,военните били на учение....pacho109 написа:"и аз обещах тържествено,в следващия сезон да съм по активен....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"

- pacho109
- сериозен играч
Добро утро и на тебе
Майтап да става 

- Vesko1
- сериозен играч
Добро да е ...майтапа за моя сметка,не го приемам.Ако искаш мога и аз да се помайтапя малко,но това не ми е присъщо...Лек ден!pacho109 написа:Добро утро и на тебе![]()
![]()
Майтап да става

- 6tukara
- ще става разбирач
Браво Колега чудесно поднесен репортаж, както винаги.
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ