Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Кефалови 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
- Анатоли Стоименов
- научил се да хвърля
Re: Кефалови 2013
Днес след обяд минах с колата по Аспарухов мост и като погледнах надолу брега не се виждаше от риболовци
Слязох да видя за какво иде реч...................СЕЧ НА БОКЛУДЖА
Кофи,живарници,торби-всеки пълни,ама пълни ургулушката...........Или им доставя удоволствие да я хващат или ги кефи да я чистят незнам неразбирам

Слязох да видя за какво иде реч...................СЕЧ НА БОКЛУДЖА

Кофи,живарници,торби-всеки пълни,ама пълни ургулушката...........Или им доставя удоволствие да я хващат или ги кефи да я чистят незнам неразбирам

gunter написа:Днес след обяд минах с колата по Аспарухов мост и като погледнах надолу брега не се виждаше от риболовци![]()
Слязох да видя за какво иде реч...................СЕЧ НА БОКЛУДЖА![]()
![]()
![]()
Кофи,живарници,торби-всеки пълни,ама пълни ургулушката...........Или им доставя удоволствие да я хващат или ги кефи да я чистят незнам неразбирам![]()
![]()
Защо бе колега, ти не ядеш ли пържена иларийка със биричка,за мен няма значение дребна едра всичко във живарника и гледай какво става.....

голяма глупост е да даваш така информация ....после няма място по брега къде да стъпи човек от рибари.....абе ловете и си мълчете ...какво се правите на информатори....Ivan_nikolov написа:Мислех си дали да споделя , но все пак .. Белослав днес от 8 до към 11 една кофичка 5 кг илария . Рибата кълвеше без паузи на всякаква дистанция и дълбочина . Лових на плувка имаше колеги и на дъно. След 11 продължаваше да дава , но имах час за зъболекар , а и ми омръзнаНаслука колеги
Въй,Въй Въъъъъъййй,ебаси колко си прав колега.Големи тъпаци са се навъдили,хващат и казват къде и какво са хванали.А бе я си ловкай рибка и си гледкай кротко у форума кой къде и какво хванал,смей му се на акъла и си пий питието.Ебати не вярвах ,че има толкова балъци 

Ако решат да баннат дребните анонимни душички (тия дет нямат ни аватар, ни снимки, и е от ... Бангладеж) колко потребителя ще останат според тебroko-koko написа:... не вярвах ,че има толкова балъци

- martin varna
- научил се да хвърля
Колега по-полека с епитетите "дребните анонимни душички (тия дет нямат ни аватар, ни снимки, и е от ... Бангладеж)" 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Лошото е,че и Роко,и РАП са мнооого прави в иронията си.martin varna написа:Колега по-полека с епитетите "дребните анонимни душички (тия дет нямат ни аватар, ни снимки, и е от ... Бангладеж)"
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
нали за тва е форумът да обменяме информация
кой,къде,какво,колко на какво и така
а може и аз нешто да не разбирам

а може и аз нешто да не разбирам
-
- научил се да хвърля
Вчера от 8.00 до 10.30 на канала капо.Хора много риба цък.
- 1000n
- разбира нещата
Здравейте!
Преди няколко седмици лових на Зеления фар във Варненското пристанище и пак имаше много илария. Имаше дори и през нощта на плувка. На следващия ден спря да кълве, но по-късно следобяд отново се появи илария. От външната страна на вълнолома също имаше илария в моментите, когато кълвеше и в пристанището. Мисълта ми е, че илария си има тези дни в целия Варненски залив, така че не е кой знае каква минавка даването на информация та дори и за съзнателно пестеливите на инфо и предимно четящи потребители на форума ...
Наслука на всички и още веднъж не се бойте, иларията трудно някой ще я излови, а и тя не кълве само и единствено тук или там!

Преди няколко седмици лових на Зеления фар във Варненското пристанище и пак имаше много илария. Имаше дори и през нощта на плувка. На следващия ден спря да кълве, но по-късно следобяд отново се появи илария. От външната страна на вълнолома също имаше илария в моментите, когато кълвеше и в пристанището. Мисълта ми е, че илария си има тези дни в целия Варненски залив, така че не е кой знае каква минавка даването на информация та дори и за съзнателно пестеливите на инфо и предимно четящи потребители на форума ...

Наслука на всички и още веднъж не се бойте, иларията трудно някой ще я излови, а и тя не кълве само и единствено тук или там!

- dobromir_bo
- новобранец
Днес на Петрол -тетраподите до баките от 09.30 до 12.30 без удар .
днес на солниците от 8.00 до 11.30- 20 платерини и 4 заргана
- shturetc
- ще става разбирач
Въдичар незнам колко си,глупост е,че изобщо си отваряш устатаВъдичар67 написа:голяма глупост е да даваш така информация ....после няма място по брега къде да стъпи човек от рибари.....абе ловете и си мълчете ...какво се правите на информатори....Ivan_nikolov написа:Мислех си дали да споделя , но все пак .. Белослав днес от 8 до към 11 една кофичка 5 кг илария . Рибата кълвеше без паузи на всякаква дистанция и дълбочина . Лових на плувка имаше колеги и на дъно. След 11 продължаваше да дава , но имах час за зъболекар , а и ми омръзнаНаслука колеги

Като искаш чети си снесената наготово информация във форума и си трайкай "пичовски",НО...да казваш НЕ ПИШЕТЕ(щот' ти практически това си му рекъл на колегата Николов) си е мега ПРОСТОТИЯ във форум,предназначен именно да си разменяме полезна информация и съвети!
-
- вече хвърля и на тежко
Въпреки казаното от колегата Въдичар аз пак да си кажа ... Пак Белослав , пак на плувка и дълбочина около 4 метра дава постоянно , рибите са около педя и от време на време някоя по едра . На бомбарда не видях да вземат риба , на дъно резултата също е по-слаб.
Днес на канала в Аспарухово риба пак си имаше-от 10.00 до 14.00 около 50 риби,средна хубост,след което рибата излезе в обедна почивка и хванах пътя