около Никопол

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

playback
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

около Никопол

Мнение от playback »

Здравейте колеги,

утре отивам на гости до Плевен и мисля единия ден да отскоча до Дунава със спининга. Така като гледам на картата най-близкия участък на реката е около Никопол.

Моля колегите посещавали тази част да дадат съвет къде около Никопол да търся щука, бяла или костур със спининга. Много ще съм признателен за съвети ! Мисля да прекарам 3-4 часа , никога не съм ловил на Реката и ми е интересно дали ще имам успех.

:drinkers: :drinkers:
Lubol
новобранец
новобранец

Re: около Никопол

Мнение от Lubol »

Според мен подходящи места има над устието на река Осъм, малко преди Никопол има отбивка за с. Черквица минава се моста на река осъм и веднага в дясно кара се по черен път около 400-500 метра и се стига до устието нагоре срещу течението на р. Дунав има подходящи места за щукички.
Друго подходящо място е помпената на с. Черквица
playback
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: около Никопол

Мнение от playback »

Колега Lubol мерси за насоките. Късно ти видях отговора, но така или иначе по стечение на обстоятелствата точно там си пробвах късмета. Излизаха маломерни щуки като тази на снимката. Хванах само тази и още 2 откачих пред самия бряг. Имаше един местен също с блесна и щеше да ме набие с неговата гега като ме видя да пускам щучката. Беше много възмутен защо не съм си я изпържил :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Ама така е, народа е гладен :cry:

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”