Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Кърджалийски регион
Почти няма време което не става за риболов. Аз съм на вода задължително.Смятам да тръгна утре като понапече за да не се изгубя и аз в мъглата. Местата където мисля да отида няма опасност да са заети. Ако има някой желаещ да казва. Мисля да отида с лодката някъде след 2-рия тунел.
Когато няма риба.......не кълве!
- pacho109
- сериозен играч
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=83265" onclick="window.open(this.href);return false;
Ако е вярно,да се съберем и да пуснем една подписка при Росен
Ако е вярно,да се съберем и да пуснем една подписка при Росен

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- lif3house
- разбира нещата
Подписка не само при Росен ами във всеки рибарски магазин нека да има. Така и продавачите ще информират тези, които не знаят а и ще се даде повече гласност. В Фейсбук може и група да се отвори, може да се пише и до местните медии, но трябва активност и организация.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Някой някъде ходил ли е почивните дни. Аз бях на корабчето на Ш. Поле в събота за няколко часа. Само една бяла рибка 940гр. Този уикенд ако времето позволява ще пробвам някъде много по надоло(след буюк дере).
- Антон Тонев
- сериозен играч
К`во дере бе.Глей к`во фащат оратаПетър Недев написа:Някой някъде ходил ли е почивните дни. Аз бях на корабчето на Ш. Поле в събота за няколко часа. Само една бяла рибка 940гр. Този уикенд ако времето позволява ще пробвам някъде много по надоло(след буюк дере).

http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=31535" onclick="window.open(this.href);return false;
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Vesko1
- сериозен играч
Фащането -отлично!Поздравил съм ги там...такова животно удря 1 или 2 пъти в живота...и да го изкараш е голям майсторлък.Антон Тонев написа: К`во дере бе.Глей к`во фащат ората![]()
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=31535" onclick="window.open(this.href);return false;
НО...ето това ,че е продаден на Cocoon lake за 750лв ,нещо не ме кефи.И ние сме имали предложения преди да купуват от нас риба,но никога не сме се възползвали от това.
http://bigfish.bg/news/novini/Rekorden- ... ovdiv.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
То за туй до година 2 човек ще почне да се радва и на слънчаци ако извади
Едните мреарстват и продават незаконно,други въдичарстват и продават законно, но ...... бе всеки да преценя за себе си. 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Don4o_62
- учете се от него
преди доста г. на студения нещо подобно ми се случи под Гняздово,язовира беше паднал и даваше доволно шаран 1 до 3 кг.,седяхме 3 дена с колегата и нямаше други,явно се беше успокойла рибата,големите също,та в едно затишие около 14 ч.беше пълно мъртвило и единия аванс на моята въдица тръгна,на царевица обикновен монтаж,колегата грабна въдицата щото аз бях да се разкарвам от скука
,вика идвай си го вади,голяма риба е,поех я но рибата си върви бавно,развива аванса и не спира изобщо,имахме една руска лодка но и спадаше задния борд,оня удари няколко помпи и влезнах с лодката,и се почна голямото разкарване,като забравих да спомена че взе и една шамандура пътьом,а тя беше с един голям камък,домързя ме да го сменям като отидохме,а тя баш нея оплете,дърпа лодката,камъка и не спира,отцепи отсреща към резервата,лодката пак омекна и положението стана зле,минахме средата и зави надясно към по тясното дето става,но държи прав курс и не спира
ебахти и шарана,по едно време си викам не става така че задницата хептен спадна,и почнах да я дърпам полека,тя се умори почти но как се дърпа голяма риба със голям камък
тогава разбрах,взе да идва полека лека,и се показа дебелата корда,че връзвам няколко м. отпред по дебела да махам по силно,иначе се къса оловото,показа се възела и още 2 3 м. остана и рибата да се покаже,но направи един рязък тласък и се откачи,не скъса а се откачи,сигурно устата и се беше раздрала от разкарването,то си изкарах шамандурата и камъка само
,но знаех че такава риба трудно се вади и оплетена отгоре със шамандура и тежес, та не съжалявах,но поне остана адреналина 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Антон Тонев
- сериозен играч
Такава риба по нашите гьолове е като шестица от тотото, или като секс с две Венецуелки .Сега там около Бориславци, и по нататък към Дъбовец, сигурно има повече хора отколкото на протестите.Ебасси телето е това.
ПП Тук пред всички искам да Честитя на наш Гошо, подписването с Марияна.Не, че не живеят от 10-на години заедно, ама вече и официално с подпис.
Честито Приятелю, живи и здрави и много дълги години щастливи заедно

ПП Тук пред всички искам да Честитя на наш Гошо, подписването с Марияна.Не, че не живеят от 10-на години заедно, ама вече и официално с подпис.
Честито Приятелю, живи и здрави и много дълги години щастливи заедно

Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- antivik
- кандидат преподавател
Присъединявам се към Тонката и дано вече законната му половинка го пуска по често на риба
.

Мерси на всички за пожеланията!Да сте ми живички и здравички и вие.И много-много риби!Не съм писал отдавна но това не означава че не чета всичко.И останах доста разочарован от препирните между Веско и Пачо защото ги познавам и двамата лично и ми е интересно как може големи и интелигентни хора да спорят за такива глупости.Аз съм на мнение че по добре да си ходим на рибичка, да си пийваме ракийка и да си се кефим на хубавата природа покрай Кърджали.Иначе бях преди две седмици на Копринка и останах очарован от този язовир макар че не хванахме много риба!
Георги Тенев
- Vesko1
- сериозен играч
Жорка,да ти честитя и аз вече...щото не се сетих веднага от лафовете на Тонката за кой Гошо иде реч.И както се казва...научи булката да плете,за да е всичко ТОК и Жица...georgi30 написа:Мерси на всички за пожеланията!Да сте ми живички и здравички и вие.И много-много риби!Не съм писал отдавна но това не означава че не чета всичко.И останах доста разочарован от препирните между Веско и Пачо защото ги познавам и двамата лично и ми е интересно как може големи и интелигентни хора да спорят за такива глупости.Аз съм на мнение че по добре да си ходим на рибичка, да си пийваме ракийка и да си се кефим на хубавата природа покрай Кърджали.Иначе бях преди две седмици на Копринка и останах очарован от този язовир макар че не хванахме много риба!

Относно моя спор с Пачо...той иска от мен опровержение за мивката му,че наистина била 60 санта...днес говорихме с него при Росен и той се съгласи да я намали на 55 санта...диагонал...а вилицата да я намали на 18 санта....така че всичко е 6 при нас.Не ни обръщайте внимание на простотиите с него-ние такива "ташаци" си ги пускаме отвреме на време...но не сме лоши ХОРА...
Айде наслука на всички и ...ако има нещо-няма нищо....НАЗДРАВЕ..

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
Ха те така, това си е най-вярната приказка,+още 1 да по напсуваме заедно Бат Бойкоgeorgi30 написа:................................................................................................................................................................................................................................................Аз съм на мнение че по добре да си ходим на рибичка, да си пийваме ракийка и да си се кефим на хубавата природа покрай Кърджали.Иначе бях преди две седмици на Копринка и останах очарован от този язовир макар че не хванахме много риба!

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Гоше,айде честито и от мен. Да се радвате на дълги години съвместен живот.
А на Копринка дръгия път като ходиш да се обадиш, да ти кажа дащните места.
А на Копринка дръгия път като ходиш да се обадиш, да ти кажа дащните места.