Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Аз ли не съм в ред или...
Модератор: dantho.mihov
Не се смейте така на хората ей,вие знаете ли,че аз не хвърлям зелевата чорба на вятъра,имам си едно водоемче и там си я хвърлям,после зарибявам с морска риба и готовооо.На мен море не ми требе,хем си хващам в сладководен водоем морска риба,хем като препия храз два чирпака направо от гьола и си кукуряк
Та да благодарим на....че се изучихме по най-долните системи сега дето ги отхвърлят и пълнят главите на децата със съчми.После се чудим що им трябват"металотърсачи"

Та да благодарим на....че се изучихме по най-долните системи сега дето ги отхвърлят и пълнят главите на децата със съчми.После се чудим що им трябват"металотърсачи"

- чпс
- ще става разбирач
Бай Неделчо,Nedeltcho Delev написа:Не се смейте така на хората ей,вие знаете ли,че аз не хвърлям зелевата чорба на вятъра,имам си едно водоемче и там си я хвърлям,после зарибявам с морска риба и готовооо.На мен море не ми требе,хем си хващам в сладководен водоем морска риба,хем като препия храз два чирпака направо от гьола и си кукуряк![]()
![]()
![]()
Та да благодарим на....че се изучихме по най-долните системи сега дето ги отхвърлят и пълнят главите на децата със съчми.После се чудим що им трябват"металотърсачи"![]()
![]()
Ако ти е останало на дъното на някоя кофичка малко кисело мляко - защо не я изплакнеш в това водоемче - може да се подкваси и тогава ... храз ... с голямата лъжица ...

- Тони 72
- научил се да хвърля
Ivak,че затъпяваме затъпяваме като нация и то прогресивно.Не съм националист братко ама умирам от яд като чета тези глупости за "османското пресъствие".Остана само да си врътним по един сюнет,да сложим наколенките и да се нагъзим по колене та да на опънат манафите.Умирам от яд като им чета глупостите в тези така наречени"учебници".
Наслука!
-
- сериозен играч
Спрямо сегашното наистина си е било"присъствие".Тогава султана е взималТони 72 написа:А как бихте коментирали най-новото историческо "откритие" поместено в учебниците по история,че в България не е имало турско робство,а само някакво си турско пресъствие.Срам и позор!!!
10%(десятък) пък сега само ДДС е %20+още стотици данъци.
-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: