ТРЕВОЖНО!!! Сменят шефа на ИАРА в Кърджали.

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

haga
разбира нещата
разбира нещата

Re: ТРЕВОЖНО!!! Сменят шефа на ИАРА в Кърджали.

Мнение от haga »

:lol:
Какво е тревожното?
Възпитаник на Университет по хранителни технологии УХТ - гр. Пловдив, специалност-Технология на месото и млякото! :shock:
Какво общо има с рибарство и аквакултури ? :lol:
За това си има точно учебно заведение и специалност.
Тракийският университет – Стара Загора и специалност: Рибовъдство и аквакултури ! :wink:
Значи този кадър не е на мястото си,а е спуснат директно.Това че е бил в за малко на стаж в Института по рибарство и аквакултури в Пловдив , не му дава никакво предимство за тази длъжност!
Време е за нови не подкупни лица на екрана! :wink:
Нищо лично!
п.п. Не се познавам с посоченият началник.
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

haga написа:
:lol:
Какво е тревожното?
Възпитаник на Университет по хранителни технологии УХТ - гр. Пловдив, специалност-Технология на месото и млякото! :shock:
Какво общо има с рибарство и аквакултури ? :lol:
За това си има точно учебно заведение и специалност.
Тракийският университет – Стара Загора и специалност: Рибовъдство и аквакултури ! :wink:
Значи този кадър не е на мястото си,а е спуснат директно.Това че е бил в за малко на стаж в Института по рибарство и аквакултури в Пловдив , не му дава никакво предимство за тази длъжност!
Време е за нови не подкупни лица на екрана! :wink:
Нищо лично!
п.п. Не се познавам с посоченият началник.
То, и Станишев, има диплома за .......как беше-нещо свързано с парадните униформи на войската, ама стана министър-председател. :lol: :lol: :lol:
ПП Колега, как ти е името?
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
undergrounder
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от undergrounder »

Два пъти съм му звънил лично за мрежи, и веднага реагира човека.Вършеше си работата перфектно.На много гадове обърка бизнеса,за това ще го махнат.Настава анархията по язовирите.Апел към колегите от Кърджали.Организирайте подписка в негова подкрепа и ние от останалите части на страната да ви подкрепим.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

undergrounder написа:Два пъти съм му звънил лично за мрежи, и веднага реагира човека.Вършеше си работата перфектно.На много гадове обърка бизнеса,за това ще го махнат.Настава анархията по язовирите.Апел към колегите от Кърджали.Организирайте подписка в негова подкрепа и ние от останалите части на страната да ви подкрепим.
+1....язък за пича.Вършеше си работата,лично дойде на Лисиците като докладвайхме и арестувахме Айшето и сина и.И последните 3 години можем да се похвалим и с некой шаран на горния....режеше ги яко.Нема Мишо..нема Тишо...наред ги караше.
ЖАЛКО!
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

undergrounder написа:Два пъти съм му звънил лично за мрежи, и веднага реагира човека.Вършеше си работата перфектно.На много гадове обърка бизнеса,за това ще го махнат.Настава анархията по язовирите.Апел към колегите от Кърджали.Организирайте подписка в негова подкрепа и ние от останалите части на страната да ви подкрепим.
Има вече такава :idea: В магазина на Росен :!: Нека всеки ,който иска ,отиде и се подпише :!:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
dimo4ko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dimo4ko »

Аз вече писах на ИАРА, ще се подпиша и на подписката при Росен.
Защо човек, който си вържи работата трябва да бъде сменен. Ще се върне анархията по нашите язовири!
Истината е някъде там ...
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Протестирайте :idea: Няма да си правят каквото си искат тия ...смотани и да остават безнаказани за действията си само защото са на власт в момента :idea: Крадлива пасмина долна :twisted: :axe:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
dimo4ko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dimo4ko »

dimo4ko написа:Аз вече писах на ИАРА, ще се подпиша и на подписката при Росен.
Защо човек, който си вържи работата трябва да бъде сменен. Ще се върне анархията по нашите язовири!
http://rodopi24.blogspot.com/2013/11/bl ... _1171.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Димо Георгиев съм аз и много колеги от Кърджали, които познавам могат да го потвърдят.
Благодаря на вестника , че публикува отвореното ми писмо, за съжаление нито от ИАРА ми отговориха каквото и да е, нито от Министерството на земеделието.
Истината е някъде там ...
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Един човек поне ,който се опитва да промени нещо. Браво Димо.
Когато няма риба.......не кълве!
soulsteal
новобранец
новобранец

Мнение от soulsteal »

Знам , че темата е стара и се извинявам , но още ли е тоя гад където беше преди Миро и няма ли начин да го сменим , че ако е той пак ще хода на Кърджали за 4 дена и ще се връщам с по 3 риби
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

soulsteal написа:Знам , че темата е стара и се извинявам , но още ли е тоя гад където беше преди Миро и няма ли начин да го сменим , че ако е той пак ще хода на Кърджали за 4 дена и ще се връщам с по 3 риби
Точно той е. Скоро и без нито една ще се прибираш. Как да го сменим? Отивайте да гласувате и те сами се сменят като се смени правителството
Когато няма риба.......не кълве!
soulsteal
новобранец
новобранец

Мнение от soulsteal »

Видя се .. трява пак да карам по 6 часа че да ходя на по добре поддържани язовири ... много тъпи хора има на тоя свят че да върнат т'ва леке ...
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”