Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

ТРЕВОЖНО!!! Сменят шефа на ИАРА в Кърджали.
Модератор: bobopeli
Re: ТРЕВОЖНО!!! Сменят шефа на ИАРА в Кърджали.
ТРЕВОЖНО!!! Сменят шефа на ИАРА в Кърджали.

Какво е тревожното?
Възпитаник на Университет по хранителни технологии УХТ - гр. Пловдив, специалност-Технология на месото и млякото!

Какво общо има с рибарство и аквакултури ?

За това си има точно учебно заведение и специалност.
Тракийският университет – Стара Загора и специалност: Рибовъдство и аквакултури !

Значи този кадър не е на мястото си,а е спуснат директно.Това че е бил в за малко на стаж в Института по рибарство и аквакултури в Пловдив , не му дава никакво предимство за тази длъжност!
Време е за нови не подкупни лица на екрана!

Нищо лично!
п.п. Не се познавам с посоченият началник.
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
- Антон Тонев
- сериозен играч
То, и Станишев, има диплома за .......как беше-нещо свързано с парадните униформи на войската, ама стана министър-председател.haga написа:ТРЕВОЖНО!!! Сменят шефа на ИАРА в Кърджали.![]()
Какво е тревожното?
Възпитаник на Университет по хранителни технологии УХТ - гр. Пловдив, специалност-Технология на месото и млякото!![]()
Какво общо има с рибарство и аквакултури ?![]()
За това си има точно учебно заведение и специалност.
Тракийският университет – Стара Загора и специалност: Рибовъдство и аквакултури !![]()
Значи този кадър не е на мястото си,а е спуснат директно.Това че е бил в за малко на стаж в Института по рибарство и аквакултури в Пловдив , не му дава никакво предимство за тази длъжност!
Време е за нови не подкупни лица на екрана!![]()
Нищо лично!
п.п. Не се познавам с посоченият началник.

ПП Колега, как ти е името?
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Два пъти съм му звънил лично за мрежи, и веднага реагира човека.Вършеше си работата перфектно.На много гадове обърка бизнеса,за това ще го махнат.Настава анархията по язовирите.Апел към колегите от Кърджали.Организирайте подписка в негова подкрепа и ние от останалите части на страната да ви подкрепим.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.
- Vesko1
- сериозен играч
+1....язък за пича.Вършеше си работата,лично дойде на Лисиците като докладвайхме и арестувахме Айшето и сина и.И последните 3 години можем да се похвалим и с некой шаран на горния....режеше ги яко.Нема Мишо..нема Тишо...наред ги караше.undergrounder написа:Два пъти съм му звънил лично за мрежи, и веднага реагира човека.Вършеше си работата перфектно.На много гадове обърка бизнеса,за това ще го махнат.Настава анархията по язовирите.Апел към колегите от Кърджали.Организирайте подписка в негова подкрепа и ние от останалите части на страната да ви подкрепим.
ЖАЛКО!

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- pacho109
- сериозен играч
Има вече такаваundergrounder написа:Два пъти съм му звънил лично за мрежи, и веднага реагира човека.Вършеше си работата перфектно.На много гадове обърка бизнеса,за това ще го махнат.Настава анархията по язовирите.Апел към колегите от Кърджали.Организирайте подписка в негова подкрепа и ние от останалите части на страната да ви подкрепим.

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- dimo4ko
- научил се да хвърля
Аз вече писах на ИАРА, ще се подпиша и на подписката при Росен.
Защо човек, който си вържи работата трябва да бъде сменен. Ще се върне анархията по нашите язовири!
Защо човек, който си вържи работата трябва да бъде сменен. Ще се върне анархията по нашите язовири!
Истината е някъде там ...
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Протестирайте
Няма да си правят каквото си искат тия ...смотани и да остават безнаказани за действията си само защото са на власт в момента
Крадлива пасмина долна

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- dimo4ko
- научил се да хвърля
http://rodopi24.blogspot.com/2013/11/bl ... _1171.html" onclick="window.open(this.href);return false;dimo4ko написа:Аз вече писах на ИАРА, ще се подпиша и на подписката при Росен.
Димо Георгиев съм аз и много колеги от Кърджали, които познавам могат да го потвърдят.
Благодаря на вестника , че публикува отвореното ми писмо, за съжаление нито от ИАРА ми отговориха каквото и да е, нито от Министерството на земеделието.
Истината е някъде там ...
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Един човек поне ,който се опитва да промени нещо. Браво Димо.
Когато няма риба.......не кълве!
Знам , че темата е стара и се извинявам , но още ли е тоя гад където беше преди Миро и няма ли начин да го сменим , че ако е той пак ще хода на Кърджали за 4 дена и ще се връщам с по 3 риби
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Точно той е. Скоро и без нито една ще се прибираш. Как да го сменим? Отивайте да гласувате и те сами се сменят като се смени правителствотоsoulsteal написа:Знам , че темата е стара и се извинявам , но още ли е тоя гад където беше преди Миро и няма ли начин да го сменим , че ако е той пак ще хода на Кърджали за 4 дена и ще се връщам с по 3 риби
Когато няма риба.......не кълве!
Видя се .. трява пак да карам по 6 часа че да ходя на по добре поддържани язовири ... много тъпи хора има на тоя свят че да върнат т'ва леке ...