Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето - 2013
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето - 2013
Циганка е
-
- новобранец
- Обратна връзка:
РИБата на снимките по горе е дребен паламуд!
ДА а относно рибите около Траката и Евксиноград...........еми минава риба като цяло,рибата се движи между 12м-18м дълбочина ,на оттделни пасажи ту на дъното ту на няколко метра под лодката .......от дребен сафрид до много едри екземпляри (по рядко) + някой друг зъбат,но рядко ЗА 10.11 ОТ 8:00 до 12:00 2ма човека екипаж 6кг сафрид!
Предния ден на 09.11. Пак пред Евкисноград си беше съвсем друга работа ,от 9:00 до 12:00 на около 20-22м дулбочина се земаше чернокоп и то в прилични размери,за 3 часа 5-6кг ,добър резултат,също интересно че рибата се движеше не на дъното а доста над него!!! това е за сега,Ако даде време пак в морето
"На същото място" хахаха
ДА а относно рибите около Траката и Евксиноград...........еми минава риба като цяло,рибата се движи между 12м-18м дълбочина ,на оттделни пасажи ту на дъното ту на няколко метра под лодката .......от дребен сафрид до много едри екземпляри (по рядко) + някой друг зъбат,но рядко ЗА 10.11 ОТ 8:00 до 12:00 2ма човека екипаж 6кг сафрид!
Предния ден на 09.11. Пак пред Евкисноград си беше съвсем друга работа ,от 9:00 до 12:00 на около 20-22м дулбочина се земаше чернокоп и то в прилични размери,за 3 часа 5-6кг ,добър резултат,също интересно че рибата се движеше не на дъното а доста над него!!! това е за сега,Ако даде време пак в морето

С яхтата бяхме ние преди малко излязохме много зле работата мога да кажа че хванахме настинка:-).
Към 12 опънахме платната ама гадна мъгла и въртяхме около острова резултат 9 сафрида кошмар а на болшевик са го размазали колега с каяк около 10 кг е направил
Към 12 опънахме платната ама гадна мъгла и въртяхме около острова резултат 9 сафрида кошмар а на болшевик са го размазали колега с каяк около 10 кг е направил
Да отбележа и аз резултата от днешния риболов.... влизане на Черноморец. Сутринта гъста мъгла, "шоферлък" на магия
. Насред мъглата сонара показа много приятен пасаж ... и така започна деня с чернокопи , после мъглата се поразсея, но се доверихме на сонара и целия ден по него се ориентирахме... общо взето от около 9 часа до 16 резултата е 16кг риба, екипажа от двама души . 2 кг сафрид и 14 кг чернокоп и 3 циганета
... наслука на останалите колеги, да споделят и те !
П.С. За неверниците ... рибата я теглих

П.С. За неверниците ... рибата я теглих

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- ще става разбирач
МММ да дребен паламуд (циганка е ) , колега . днес на Галата във фарватера на 18м. много хубав сафрид около 4-4,5 кила двама човека от 12ч до 2:30 ч . Почна да излиза само граца и ние с Тошето си тръгнахме доволни да ударим по една рибена чорбица с гроздова ракийка . Така закрихме морския риболов за тази година . На всички колеги благодаря за очерците , най- вече на Бай Киро защото искрен и сладкодумен разказвач с богат опит и мн. мн. филмов материал . На всички колеги пожелавам наслука .
пп. аз ще хвърлям по едно око от време на време ( просто ми е далеч морето )иначе само леда би ме спрял ....
пп. аз ще хвърлям по едно око от време на време ( просто ми е далеч морето )иначе само леда би ме спрял ....
- vesofr
- научил се да хвърля
Днес около Света Анастасия 4кг. сафрид и кило чернокоп от 11 до 16ч.Лодки-много,риба тук-там,по една,по две,много рядко по три.Интересното е,че дойдоха хора от Черноморец,които до 10ч. не са имали никаква риба,еб...си каръците
.

Не кълве,не кълве,че спре.
днес на галата,трима души 1.5кг,сафрид за три часа,като цяло зле,но на прибиране спряхме в канала даде доволно илария,и като цяло небеше пропилян деня,слука на всички колги утре пак.
-
- новобранец
Днаес и в събота добър риболов-основно сафрид , малко чернокоп и блеч.Между нефтено пристанище и Св. Анастасия от 8до16 часа по 8кг. на човек. До обяд беше мъгла -вадехме по едно,по две .Рибата стана по активна след като духна източния вятър-след обяд.
Днес пред Галата от 07.00ч. до 17.00ч. двама човека доволно общо 23кг. сафрид и малко чернокоп,една ''циганка'' и две сардини. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Вчера пробвах Поморийското море.
Абе - същото кът нашето.
Само дето,там рибата е с висше образование,повече от 2 не се
качулят на чепарето.
Иначе,пак си е кът при нас,тепсия преди обяд.

На малки преходи,с чести проби стигнахме Биволите.

Там клъцнахме по десетина добри чернокопа,ама
бързо свърши мача,и обратно към фара на Поморие.
някъде по средата на прехода,ТВ-то почна да пуши.
Екрана както каза Тони - почерня.
То УБУ,ама на куките много рехава рабта беше.
По едно,чат пат по едно,поне беше редовно де.
И мнооого пат чат по някой чернокоп,ама дребен.
Кът този на фотото

Те и командния състав

и малко боички

Аре сега си сипете по едно,
и си гледайте рабтата.
Абе - същото кът нашето.
Само дето,там рибата е с висше образование,повече от 2 не се
качулят на чепарето.
Иначе,пак си е кът при нас,тепсия преди обяд.

На малки преходи,с чести проби стигнахме Биволите.

Там клъцнахме по десетина добри чернокопа,ама
бързо свърши мача,и обратно към фара на Поморие.
някъде по средата на прехода,ТВ-то почна да пуши.
Екрана както каза Тони - почерня.
То УБУ,ама на куките много рехава рабта беше.
По едно,чат пат по едно,поне беше редовно де.
И мнооого пат чат по някой чернокоп,ама дребен.
Кът този на фотото

Те и командния състав

и малко боички

Аре сега си сипете по едно,
и си гледайте рабтата.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Привет колеги !
От няколко дена чета форума като "гост" и доста приятно се позабавлявах. Затова реших и аз да се регистрирам.
Поклон на тези които споделят морските си излети редовно !
Успехи на всички !
От няколко дена чета форума като "гост" и доста приятно се позабавлявах. Затова реших и аз да се регистрирам.
Поклон на тези които споделят морските си излети редовно !
Успехи на всички !
Здравей колега Creizy !Creizy написа:Днес пред Галата от 07.00ч. до 17.00ч. двама човека доволно общо 23кг. сафрид и малко чернокоп,една ''циганка'' и две сардини.
Добър риболов сте спретнали днес ....браво !
Аз се каня да влизам във вторник на Траката или на Галата. Малко ме обърка обаче инфото тук .Колегите morosko са с по 3 кг на човек днес , а да не говорим за melenko които говори за 1,5 кг за трима човека.
Сподели по подробна информация ако не ти е проблем !
-
- ще става разбирач
Creizy написа:Днес пред Галата от 07.00ч. до 17.00ч. двама човека доволно общо 23кг. сафрид и малко чернокоп,една ''циганка'' и две сардини.
ТЕз НА БАБА СИ ГИ КАЗВАЙ - хората не пасат трева - трябва да си имаш частно РКе ама такива днес нямаше
пп. ходи се тряскай някъде ....

-
- ще става разбирач
Creizy написа:а снимката това е ''Черноморската скумрия" за незнаещите