Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com

Форум

Калкан около Варна
Модератори: emo vasilev, alekst
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Първо да кажа,че продавачката във въпросната барака ми обясни,че сурова риба нямат от никоя марка/лично аз немога да си обясня каква пържат,ако не сурова/.kapitana написа:колеги някои скоро да е ходил за калкан по морето или по тоЧно около варненският край малко инфо няма да ми е излишно благодаря предварително и наслука
В събота,ако е добро времето,ще съм на буната и ще видя какво правят калканджиите,после ще докладвам.Аз ще направя една тренировка на мерника си с бомбардите на торен червей,пък дано...
За калкана май ще трябва да почакаме да се стопли водата.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Камба чоевек забравих да ти кажа че там само продават пържена риба...а писах каде точно се намира защото се интересуваше.Камбата написа:Първо да кажа,че продавачката във въпросната барака ми обясни,че сурова риба нямат от никоя марка/лично аз немога да си обясня каква пържат,ако не сурова/.kapitana написа:колеги някои скоро да е ходил за калкан по морето или по тоЧно около варненският край малко инфо няма да ми е излишно благодаря предварително и наслука
В събота,ако е добро времето,ще съм на буната и ще видя какво правят калканджиите,после ще докладвам.Аз ще направя една тренировка на мерника си с бомбардите на торен червей,пък дано...
А пък за събота ако смяташ да посещаваш 3та или нещо от сорта на Ной и там Сл.ДЕн пиши да са стегна и аз да дофтасам да проам

Гладни и мокри...но не и без риба 

- SILVESTER
- ще става разбирач
Те продават пържена,ама суровата е във фризера,emcho0o написа:Камба чоевек забравих да ти кажа че там само продават пържена риба...а писах каде точно се намира защото се интересуваше.Камбата написа:Първо да кажа,че продавачката във въпросната барака ми обясни,че сурова риба нямат от никоя марка/лично аз немога да си обясня каква пържат,ако не сурова/.kapitana написа:колеги някои скоро да е ходил за калкан по морето или по тоЧно около варненският край малко инфо няма да ми е излишно благодаря предварително и наслука
А пък за събота ако смяташ да посещаваш 3та или нещо от сорта на Ной и там Сл.ДЕн пиши да са стегна и аз да дофтасам да проам![]()
но явно се е направила на важна продавачката.
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
- FiSheRMaN_
- вече хвърля и на тежко
- FiSheRMaN_
- вече хвърля и на тежко