Гърция-Фанари и Порто Лагос
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: Гърция-Фанари и Порто Лагос
Днес на пл и авдира пълно капо.Водата беше мътна от дъжда и явно това е фактора за нулевия резултат.По данни на хора идващи от Керамоти и там положението е било трагично.
Но не така беше положението с октоподите,имаше ги доста и то едри екземпляри.odisei71 написа:Днес на пл и авдира пълно капо.Водата беше мътна от дъжда и явно това е фактора за нулевия резултат.По данни на хора идващи от Керамоти и там положението е било трагично.
Благодаря за информацията.niki_volley написа:здр колега в Порто ЛАгос има само един хотел до колкото знам в момента цените са по 10 евро на човек на вечер имало и квартирки но трябва да попиташ ,много гърци знаят руски език,ако няма места във Фанари хотелчета около кея са на 10 евро ,но не мога да ти помогна с по точна информация това от мен, аз съм ходил 5-6 пъти но хващам основно цяла вечер и на сутринта се прибирам не мога да отделя повече време
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш.
Помни, че Ноевият ковчег е направен от аматьори.
Професионалистите са построили Титаник.
-
- сериозен играч
наслука и да пишете каква е слуката събота и неделя,че в понеделник може да отскоча до Порто лагос
Здравейте.Днес на понтоните на Пиргидика хванах 3 килограмово дорадо на жив зарган.
Много добре колега, ама дай по -подробно описание.Монтажа какъв е? Друго хвана ли? Моля те бъди по-подробен,че в понеделник и аз заминавам.pepericos написа:Здравейте.Днес на понтоните на Пиргидика хванах 3 килограмово дорадо на жив зарган.

Дорадото го хванах с жив зарган на тапа.Заргана беше около 40 см.обикновенно слагам по малък,но сега нямаше.Куката около 2 нули калайдисана морска,корда 0.60,без макара и пръчка,само с една ролка.Забодох заргана под задната перка,на 2 метра сложих малко парче стиропор.Хвърлих и продължих да мятам бомбардата за заргани.Дорадото удари рязко и докато хвана ролката хукна на вътре,стиропора чак изхвърча.Засякох с всичка сила и почнах бързо да обирам.Метнах го на понтона и то веднага се откачи-явно не беше налапало добре.Беше чудесно преживяване.Тук повече от месец никой не е вадил дорадо.Иначе заргани се ловят,но много слабо,вече не са толкова активни,пък и се крият от дорадото.Сега излизат калмари вечер на осветено място.Преди няколко дни излезе кефал на полиангистро и едни гърци напълниха цяла кофа ,но това беше само една вечер, може би защото морето беше размътено след дъжда.Долу горе това е положението.Не искам да разочаровам любителите на спининга,но за съжаление,на изкуствена примамка не удря нищо,освен калмари.
-
- научил се да хвърля
колеги никой ли не пробва на воблери?
с един приятел мислим да ходим на Порто Лагос в близките 10 дена и са чудя много как се представят воблерите в региона.
трудно ми е да приема че на воблерите не удря изобщо. на керамоти като бяхме септември имаше лефери на жълто-оранжевата рапала.
ако може един линк кои воблери сте пробвали и са/не са дали резултат.
с един приятел мислим да ходим на Порто Лагос в близките 10 дена и са чудя много как се представят воблерите в региона.
трудно ми е да приема че на воблерите не удря изобщо. на керамоти като бяхме септември имаше лефери на жълто-оранжевата рапала.
Определено е възможно. Ние миналата седмица на 3-тия ръкав нямахме един удар на 300+ вида воблериStraight написа:колеги никой ли не пробва на воблери?
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Защото сте ловили от брега
Има човек тук , но за жалост , като гледам отдавна не е влизал , а той може да каже какво се случва от лодка в момента на воблери !

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
на 2 и 3 бях на порто лагос вечер дава змиорки на дъно на 3 хванах октопод над 4 кг на сардина с полиангисто за октоподи ползвайте влакна и полиангисто с метална тел продават се за 1.5 евро на кея в риболовния магазин сардина има в съседния до него магазин на цена 5 евро за кг ако си носите от бг за стръв трябва да е замръзнала когато се слага иначе е мека и не може да се ползва. продават се изкуствени морски раци с които също се ловят октоподи около 4 евро
Колега,май гърците определят цената според човека и автомобилаkoleos написа:на 2 и 3 бях на порто лагос вечер дава змиорки на дъно на 3 хванах октопод над 4 кг на сардина с полиангисто за октоподи ползвайте влакна и полиангисто с метална тел продават се за 1.5 евро на кея в риболовния магазин сардина има в съседния до него магазин на цена 5 евро за кг ако си носите от бг за стръв трябва да е замръзнала когато се слага иначе е мека и не може да се ползва. продават се изкуствени морски раци с които също се ловят октоподи около 4 евро

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Какви са тия цифри? Снощи се върнах от Гър. за 19 евро студио за двама, за 23е - студио с 4 легла...
Ползвайте booking.com пък да видим как ще ви определят цената според колата..
За съжаление риба на воблери нямаше... Но има доста октоподи... Един беше излязъл на рампата за пускане на лодките в 4 пръста вода - щях да го сгазя, но колегата го видя навреме и го прибрахме бързо-бързо...
За съжаление риба на воблери нямаше... Но има доста октоподи... Един беше излязъл на рампата за пускане на лодките в 4 пръста вода - щях да го сгазя, но колегата го видя навреме и го прибрахме бързо-бързо...
БлагодаряТедо написа:Какви са тия цифри? Снощи се върнах от Гър. за 19 евро студио за двама, за 23е - студио с 4 легла...

Днес сутринта, зад горичката на П.Лагос, лаврак 1.2кг на воблер.На дъно на червей цуцуни малка ципура.По-подробно ще опиша всичко като се върна.