Риби,Риболовци и Бракониери на Жребеца!

Модератори: bobopeli, sapuna

bulgarian
новобранец
новобранец

Re: Риби,Риболовци и Бракониери на Жребеца!

Мнение от bulgarian »

Брей брей шантава работа, аз ли нещо не вдявам кво става, щом твърдиш че някой е бракониер и същия или същите са на 10-15 метра от тебе ами направи нещо, проследи ги обади се на ИАРА или на 112 те да им звъннат, стои на разположение за да може като пристигнат да ги посочиш конкретно или ги догони , блъсни ги, обърни им лодката, а не на следващата седмица да пускаш тема "Вижте кви костури хванах, а и имаше Бракониери - някой знаели ги" тва е все едно да седиш у вас на балкона и да видиш, че на комшията ти му свалят джантите или касетофона и след 3 дена да изревеш по автофорумите "Кражбари - някой знае ли ги, да ми пише, ах кво ги чака" Толкова ти и пука...
Аре рибарчета дерзайте...............
Trolling Catfish
новобранец
новобранец

Мнение от Trolling Catfish »

Добра постъпка до сега ти четях само простотиите и как се заяждаш с хората но евала.А за колегата bulgarian ми все пак е със семейството за риба колкото и да не ми е приятен Троли като човек от форума защото на живо не го познавам е прав.Той не може да застраши семейството си заради некви си бракониери,като отиде при тях и почне да им се заяжда знае ли ги какви са и що са ако извадят оръжие.Сега ще ми кажеш,че е трябвало да звънне на ИАРА ми да ма те какво ще направят колкото са направили и в случая с колегата Redimido.
Поздрави и дано се намерят гадните копеленца НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ ДОКАТО ИМА ТАКИВА КАПУТИ!!!! :evil: :evil: :evil:
SuperMario45
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от SuperMario45 »

bulgarian написа:Брей брей шантава работа, аз ли нещо не вдявам кво става, щом твърдиш че някой е бракониер и същия или същите са на 10-15 метра от тебе ами направи нещо, проследи ги обади се на ИАРА или на 112 те да им звъннат, стои на разположение за да може като пристигнат да ги посочиш конкретно или ги догони , блъсни ги, обърни им лодката, а не на следващата седмица да пускаш тема "Вижте кви костури хванах, а и имаше Бракониери - някой знаели ги" тва е все едно да седиш у вас на балкона и да видиш, че на комшията ти му свалят джантите или касетофона и след 3 дена да изревеш по автофорумите "Кражбари - някой знае ли ги, да ми пише, ах кво ги чака" Толкова ти и пука...
Аре рибарчета дерзайте...............
Защо не излезеш от филма? "Догони ги, блъсни ги, обърни им лодката"... И ти говориш че останалите зад клавиатурата са смели, ама не поглеждаш че и ти си такъв само тогава... Ти ако беше можеше дори и да не се опиташ и да ги снимаш че ако "случайно те видят" ще те пуснат да плуваш, а си тръгнал да съдиш този и онзи какво направил или не...
... Иначе улова е повече от хубав и може само да се каже Браво :))
Аватар
мурджо
новобранец
новобранец

Мнение от мурджо »

колеги-жребеца редовно си го пресушват разни хора и групи,това не може да се спре никога в тази разпадаща се държава.защо го правите на въпрос?а неси гледате кефа?явно някои хора са смели само пред компа?защо се занимавате с глупости?скоро и сирииците ще пускат мрежи като огладнеят в скапаната
ни държава,тогава кои ще ги спре?тук само маи разни мухлювци си чешат езиците?по добре пишете за нещо по смислено.бракониери ще има винаги,това е неизбежно.
Аватар
мурджо
новобранец
новобранец

Мнение от мурджо »

к
bulgarian
новобранец
новобранец

Мнение от bulgarian »

Никой от тези дет ми скачат тука не можа да разбере, че нещата се справят на време, а не след дъжд качулка. Възмутен съм как може да сте толкова елементарни и първосигнални, като чуете думата "бракониери" и всички почват да подскачат и да отделят слюнки като Павлови псета........ Ми като видиш нещо на момента ще действаш или там квото ще правиш, а не на следваща седмица вижте ми костурите, ама вижте и Бракониерите аз това и написах "какво очакваш сега някой да ти звънне и да ти каже тези са тоя тоя и тоя..." Кога ли и тебе ще те изплющят някъде по водоемите....
айде пичове със здраве......
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

А как установихте, че въпросните трима са бракониери? Явно аз пропускам някакви важни улики, съдържащи се в снимката :roll:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Троли,костурите са перфектни както винаги! Ама народа чака да "светне лампата"!Какво са съгрешили тия в лодката,щото на снимката не се вижда?
Атанас_Д
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас_Д »

Саше.
Днеска бяхме на Жребеца.
Изкарахме няколко добри бели...
Краси Върхара беше до нас...
Знаеш ли какво ми каза?
Виждаш ли онези цигани на брега кадето седят и гледат от пътя кога ще си тръгнем ?
Тези пускат мрежите..
После се обади на ИАРА и предупреди че има група които ще пускат мрежа .
Не знам дали ще ги хванат или не...
Но ми разказа за една случка от скоро ..
Хванал Краси едни турчета мрежари и се обадил на ИАРА...
След малко му се обадили и му казали,че това били тяхни момчета.РЕЗАЦИ.. да не ги закача...
ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ ...Да живее България... :butthead:
Това му бяха думите...
Ето една днескашна хубава риба от мен ...Живи и здрави ... :drinkers:
Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ето и разказът от моя излет,па нека всеки си вади изводите! :idea:
В Събота с жената и средното дете влизаме с лодката и нема грам риби,па за час хванахме две костурета по 16-17санта и изведнъж сина ми закача едно зелено въженце,почвам да го дърпам а то си тежи все повече/мислех го за шамандура на дъничар/,ма ето че попадам на мрежа и тогава идва Атанас,който виде отблизо и помириса мизерията!Казах му ЧАО и продължих да вадя,но точно когато стигнах до некъв метален обръч реших,че мрежата е свършила и тръгнах към брега!Да,ама не и минах 10метра на пълна газ и почнах да се въртим на място,па двигателя засмука въжето и стана мазало!Не се отказах и реших,че тая мрежа ще я извадя,каквото и да ми коства,но се оказа че не мога да мръдна щот започва втора мрежа и ща не ща,почнах да я товаря в лодката и нема да ви казвам как смърдеше и кви костури имаше по нея,не бех виждал по-големи! :shock: Натоварих двете мрежи,неам идея що не потънах от тежината им и тръгнах по бриза на гребла,а от брега почнаха да ми викат да се махам! :shock: :shock: Скръчнах им със зъби и се стигна почти до бой,но накрая риболовците от брега ми помогнаха да разтоваря мрежата и да я извлачим по камънака по-далече от брега!После пак се пробвах в риболова,но за цял ден си останах с едно щукле и две костурета!В неделя следобяд нещата се промениха и дойдоха щуки и хубави костури,та спасих риболова!А тия педали от снимката мислех да ги подпукам още,като ги видях щот тази година ги виждам за втори път и просто им личи,че са бракониери!Първия път през лятото влезнаха от Паничерево и се засилиха точно срещу Острова в един залив и след половин час пак на мръсна газ излезнаха навънка!Просто си личи от близо,че са далече от риболова! :wink: Та в Неделя привечер дойдоха в Залива и минаха точно там,където детето закачи мрежата и отидоха у плиткажа на метър дълбочина да метат силикони! :shock: :shock: :rolleyes: :rolleyes: Е не съм толко тъп и разбрах,че ме чекат да си тръгна ма имаше още две лодки до мен и те не издържаха и си тръгнаха на бавен ход след половин час и пак минаха бавно точно там дет беше мрежата! :wink: При трета среща ще има фира,това го обявявам тук и дано да четат!Нямах доказателства и за това моля за помощ,ако некой има инфо за тази лодка просто от къде е и толкова!Изнизаха се към Графа,ако някой ги е засекъл там да си пускат лодката,да каже!Тръгнах си последен от Жребеца и не минаха по пътя за Паничерево,та най-вероятно са от Нова Загора! :roll:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Изображение

Страхотна риба и аз искам да фанем такава,но тия пусти костури са ме бъгнали и ми промиват мозъка! :wink: :drinkers: А една щука към 60санта ни направи диви и щастливи,много са хитри и силни,ей!Усещам почукване и засичам,па нема никой! :cry: Тръгвам да навивам и хоп от дълбините некъф крокодил ми преследва Щипочето,ма кат ме виде и се отказа! :rolleyes: След 10-тина минути обаче ми удари и се закачи,па я докарвам пак до лодката ма сино си замота с кепа и загреба над щуката,та са оплете и она скъса!Нема ти казвам,как ме фана яд и кви му ги надробих,не ми беше до рибата а че я изтърва балъшки от липсата на опит! :cry: После некой ни скъса два пъти и си замина,явно я нахранихме и отиде да спи!После на Тролчо му удари нова щука-добър размер и му скъса два пъти та се разрева от яд,а на третия му я загребах професионално и нема ти казвам,колко беше щастлив щот фана най-големата риба за деня и излета! :wink: А на едно дете това му дай,да е №1 и да хвали на лево и на десно после! :wink: Сега некой съоченик,като му се изфука със скъп телефон,он че се гъзари с голема риба! :mrgreen: :drinkers:
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

Първо, поздравления за извадената мрежа, съвсем сериозно :!: Що се отнася до това:
Troli Rapala написа:При трета среща ще има фира,това го обявявам тук и дано да четат!
... не знам дали осъзнаваш колко смешно звучи :D
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

minchoto написа:Първо, поздравления за извадената мрежа, съвсем сериозно :!: Що се отнася до това:
Troli Rapala написа:При трета среща ще има фира,това го обявявам тук и дано да четат!
Ми така е,като не ме познаваш! :wink: Точно в това е разликата,че който е отговорен не дава лъжливи обещания,а действа! :idea: Ти само гледай сеира тука,че само за това май те бива!Е,неам нищо против,но аз съм друг тип риболовец/човек/ и когато имам цел,няма какво да ме спре!Вервай ми! 8) :drinkers: Костурите го знаят прекрасно,а надявам се скоро и други животни/бракота/ да го разберат! :drinkers: Само малко достъп/инфо/ ми треа и нема да има скрито-покрито! 8)
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

minchoto написа:Първо, поздравления за извадената мрежа, съвсем сериозно :!: Що се отнася до това:
Ми така е,като не ме познаваш! :wink: Точно в това е разликата,че който е отговорен не дава лъжливи обещания,а действа! :idea: Ти само гледай сеира тука,че само за това май те бива!Е,неам нищо против,но аз съм друг тип риболовец/човек/ и когато имам цел,няма какво да ме спре!Вервай ми! 8) :drinkers: Костурите го знаят прекрасно,а надявам се скоро и други животни/бракота/ да го разберат! :drinkers: Само малко достъп/инфо/ ми треа и нема да има скрито-покрито! 8)
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

Мъжкарче си ти, евала :wink: Бракотата са истински късметлии, че са се отървали от гнева ти ... цели два пъти ... :D Ама третия съм сигурен, че няма да се отърват, просто не искам да съм на тяхно място :D
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”