Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Сигнализатори FLAJZAR FISHTRON Q9 и станция FLAJZAR DBX-094
Модератор: sapuna
- Vesko1
- сериозен играч
Сигнализатори FLAJZAR FISHTRON Q9 и станция FLAJZAR DBX-094
Здравейте колеги!
Интересуват ме вашите мнения за тези новозакупени сигнализатори ,предавател и станция.Ако някой ги има и ги е ползвал ,моля да сподели впечатленията си,плюсове...минуси.
Също така ми трябва и ръководство за настройките на български или руски,че намирам само на английски-пратете ми едно ЛС с линк,да си го дръпна.Ето това са прословутите сигнализатори FLAJZAR FISHTRON Q9 и станция FLAJZAR DBX-094 и настройките на охранителния модул ми са необходими,че не ми се занимава по метода-проба... грешка.

Предварително благодаря на всички отзовали се с мнения или някаква документация.
Поздрави и Наслука!

Интересуват ме вашите мнения за тези новозакупени сигнализатори ,предавател и станция.Ако някой ги има и ги е ползвал ,моля да сподели впечатленията си,плюсове...минуси.
Също така ми трябва и ръководство за настройките на български или руски,че намирам само на английски-пратете ми едно ЛС с линк,да си го дръпна.Ето това са прословутите сигнализатори FLAJZAR FISHTRON Q9 и станция FLAJZAR DBX-094 и настройките на охранителния модул ми са необходими,че не ми се занимава по метода-проба... грешка.

Предварително благодаря на всички отзовали се с мнения или някаква документация.
Поздрави и Наслука!

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Re: Сигнализатори FLAJZAR FISHTRON Q9 и станция FLAJZAR DBX-
http://www.youtube.com/watch?v=9eGNHnklSvc" onclick="window.open(this.href);return false; и във карп.бг имаше тема за тях потърси я,аз за минуси не съм чул супер са честити със здраве да си ги ползваш и да не те оставят диваците намира 

Жаден съм а вода не ми се пие
- Vesko1
- сериозен играч
Клипа на руски го гледах,но ще ми трябват няколко часа да записвам и превеждам,за да си направя ръководството.В карп.бг пробвах с търсачката -не ми даде резултат,там също съм пуснал тема,но до този момент няма движение по нея....за съжаление.Трябват ми някакви преведени PDF -чета,щото някои функции се активират с 10 натискания на старт-бутона,други с 5 натискания...други с 4....и т.н.А от доставчика ,не ми пратиха оригиналната книжка,дори и на английски.albundi29 написа:http://www.youtube.com/watch?v=9eGNHnklSvc и във карп.бг имаше тема за тях потърси я,аз за минуси не съм чул супер са честити със здраве да си ги ползваш и да не те оставят диваците намира

- Антон Тонев
- сериозен играч
Весо, абе вие да не сте обрали Банка бе.Басси, как може да дадете 650лв за пищялки бе.Ми, по добре да бехте взели 3 ББЛЦ-та бре.Vesko1 написа:Клипа на руски го гледах,но ще ми трябват няколко часа да записвам и превеждам,за да си направя ръководството.В карп.бг пробвах с търсачката -не ми даде резултат,там също съм пуснал тема,но до този момент няма движение по нея....за съжаление.Трябват ми някакви преведени PDF -чета,щото някои функции се активират с 10 натискания на старт-бутона,други с 5 натискания...други с 4....и т.н.А от доставчика ,не ми пратиха оригиналната книжка,дори и на английски.albundi29 написа:http://www.youtube.com/watch?v=9eGNHnklSvc и във карп.бг имаше тема за тях потърси я,аз за минуси не съм чул супер са честити със здраве да си ги ползваш и да не те оставят диваците намира
ПП Честито де.

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- разбира нещата

Избора е добър, аз лично вече карам над 4 години със централата, никога не ми е пропускала ударите, обхвата е отличен!Единствения минус е, че батерийте на централата не държат повече от седмица когато са в покой, иначе при чести рънове изкарва 2-4 дни! /има малка разлика от качеството на марки батерий/Твоята със сигурност ще кара повече дни, поне христо карп беше описал тази разлика- около 20 дни и малко по-голям обхват/над 350 м./
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
- Vesko1
- сериозен играч
Благодаря колега за информацията,много полезна инф-ция казваш,да сме готови с резервен комплект батерии.Предстои и покупка на охранителния модул.Можеш ли и за него да кажеш нещо-влияе ли се от вятъра,писка ли постоянно при мърдане на клони или засича само едри обекти. и т.н.Ако имаш някакво инфо-казвай,че и той е към 250 кинта ,ако прави проблеми поне да не се набутваме.cucko написа:![]()
Избора е добър, аз лично вече карам над 4 години със централата, никога не ми е пропускала ударите, обхвата е отличен!Единствения минус е, че батерийте на централата не държат повече от седмица когато са в покой, иначе при чести рънове изкарва 2-4 дни! /има малка разлика от качеството на марки батерий/Твоята със сигурност ще кара повече дни, поне христо карп беше описал тази разлика- около 20 дни и малко по-голям обхват/над 350 м./
Тонка...начи имали сме и от 10лв...и от 13 лв...и от 50 лв пищялки.Човек винаги се стреми към по висок клас-знаеш го.Пищялките си струват паричките и с охранителния модул ще стане един непробиваем за крадците бивак.Знаеш че носим за десетки хиляди левове оборудване.Напоследък крадат яко лодки ,мотори ,стойки,такъми...народа огладня като за последно.Да не мислиш че на нас ни е приятно да ги даваме тези кинти...НО,трябва.Ако трябва ще ги изгладуваме тези неща ,но трябва да се купят-иначе цяла нощ "дневален по рота"...Антон Тонев написа:
Весо, абе вие да не сте обрали Банка бе.Басси, как може да дадете 650лв за пищялки бе.Ми, по добре да бехте взели 3 ББЛЦ-та бре.
ПП Честито де.![]()

п.с....знаещ какво е да не спиш нормално 1 нощ...хайде умножи го по 4...и после се чудя защо след шарански излет уж ям и пия яко па като се върна тежа 3-4 кила по малко.Безсънието е мор Тонка..

Последно промяна от Vesko1 на Сря Ное 13, 2013 7:52 pm, променено общо 1 път.

-
- разбира нещата
Не съм имал шокови датчици, въпреки, че има възможност за свързване, все се каня да се сдобия с такъв но....ще си взема като се окомплектовам с лодка!
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
- Vesko1
- сериозен играч
Като вземеш лодка с мотор ,задължително си вземи датчици....начи една лодка с добър мотор секънд хенд е към 6-8 хил. лева.Миналата година един приятел Росен били са с Ванката Каев и докато са спели...едни апаши гастрольори с неква гуменетка се промъкват тихичко...и пляс пляс отмъкват им лодката и ел.двигателя.След няколко дни получават случайно информация ,че лодката им се намира в село Звезделина ..при некви там.Взели са си със заплахи лодката...НО ако апашите я бяха продали в Хасково например...или в Русе-"Сбогом Калино!"...cucko написа:Не съм имал шокови датчици, въпреки, че има възможност за свързване, все се каня да се сдобия с такъв но....ще си взема като се окомплектовам с лодка!

Последно промяна от Vesko1 на Сря Ное 13, 2013 9:21 pm, променено общо 1 път.

- Антон Тонев
- сериозен играч
Шегувам се бе Вес.Със здраве да ги ползвате и да сменяте батериите на станцията всеки ден. 

Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- новобранец
Спокойно! Христо карп даде гаранция 3 години за батериите. Разбрахме се с него, ако издържат по малко от 2 години ги връщам без проблеми.
- Vesko1
- сериозен играч
Орханка...споко!Той говори са батериите на станцията...те са по 2лв бройката Варта...па на Димитровград са стотинки.Ще вземем един стек-да има там...ко му плащаш..Орхан Кадиров написа:Спокойно! Христо карп даде гаранция 3 години за батериите. Разбрахме се с него, ако издържат по малко от 2 години ги връщам без проблеми.

Тонка...а дано ,от твойте уста в Господьовите уши.И догодина дай боже да завършим с 203 кила от диви водоеми....както е казал математикът-"вертикална прогресия" да има...Антон Тонев написа:Шегувам се бе Вес.Със здраве да ги ползвате и да сменяте батериите на станцията всеки ден.