Ще има ли нови рибарски билети след 15 януари

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Ще има ли нови рибарски билети след 15 януари

Мнение от batmilen »

Вчера съвестно се завтекох към офиса на ИАРА в Бургас-дето е в сградата на Водната палата, да си платя новия рибарски белет.На стария срока му е до 15.01.2008 г., аха да платя/ защото това ми е второто отиване там, при предишния път касиерката беше в банката и не ми се чакаше/ и дежурния служител ми каза, че системата за издаване на нови рибарски билети се е скапала.Другата седмица може и да тръгне.... :wink:

Е тази може да пробвам за скобар,кефал и костур по гьоловете, ама за другата....ще трябва да се търси алтернативно решение по морето.

Ква стана тя, баш като рибата взе да тава доволно, ще трябва да не ходим на риболов... :lol:
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Днес и аз дадох пари и стария билет в един ловнорибарски магазин ими казаха,че след една седмица ще е готов.Но дали ще е една седмица незнам.Там вземат по 28лв и не се занимаваш повече с ходене по банки и т.н.
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

вчера си го поднових билета е 25 лева и 1 лев в банката стана за 5 минути еи сега ще ви пратя снимка
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

В София ИАРА издава билети за 25лв.,в рибарските магазини 28-29лв.Билетите са си стария тип.,само дето нямат светеща холограма.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Май само при нас са се скапали компютрите и затова не издават билети.Иначе цената си е старата по 25 лева и плащаш на място, няма банки, магазинери посредници и т.н., добре е организарано издаването на билетите, ама поради технически каръклък може да пропущим риболова следващата седмица... :lol:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

И в Смолян не издават билети за 2008-ма-не са получили бланките още,макар на повечето колеги срока на старите да е до 15.01.08г.Имам обещание за понеделник-14-ти,че срещу 25 лв след сканиране на снимката от стария,ще ми бъде издаден билета за 2008г.Да видим.
Nedeltcho Delev

Сега срам не срам да взема и аз да попитам :oops: :oops: щом си имам билет и тези пари отиват и към горското,трябва ли да се плаща допълнително такси почивки както искат на Доспат по 1лв. за ден на палатка.Или това си е на мстна почва.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

На местна почва си е,бат Неделчо.Вземи да прочетеш спомените на Христо Силянов - комита и участник в македоно-одринското опълчение "От Витоша до Грамос"мисля че беше заглавието.Човекът пише,че населението на Доспат било толкоз гадно и долно като характери,съзнания и манталитет,че войводите през 1895 год.обединили четите от Македония и Родопите и го нападнали една нощ с цел да избият до крак тез мръсници /Силянов казва "турското село Доспат"/.Запалили го от всички страни и на светлината от пламъците започнали да застрелват всякой,който тръгне да бяга извън селото,вкл.жени и деца.Ама комити малко,гора много и на близо -голяма част от доспатчаните се измъкнали,кат се грейнали в шуштаците.Та сега,техните потомци,наготово,щото социализъмът им направи язовир и ги поограмоти,строят индивидуалните си капитализми за наша сметка,като ще прибират все повече и повече левчета,за да можеш да ходиш на риба там.Та техните "такси"немат нищо общо с ИАРА и риболовните билети.Самите доспатски чеда не признават билетите.
Nedeltcho Delev

:smt017 :smt017 :smt017 :smt017

Мммм,разбрах разбрах :idea:
Аватар
Михалец
новобранец
новобранец

Мнение от Михалец »

:?: През миналата година имаше положение, че ако си платил членски внос към ловно -рибарско дружество - плащаш за билет 20 лв. Имате ли някаква информация?
без риболов всеки ден е провален
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Това с членски внос към ЛРС си е записано в ЗРА ,така че трябва да си важи.Друг е въпроса дали си заслужава да се плати ,като ловно-рибарските дружества/поне в София/не стопанисват нищо.Но има места където си заслужава ,например в Годеч.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Nedeltcho Delev написа:Сега срам не срам да взема и аз да попитам :oops: :oops: щом си имам билет и тези пари отиват и към горското,трябва ли да се плаща допълнително такси почивки както искат на Доспат по 1лв. за ден на палатка.Или това си е на мстна почва.
Неделчо ти не разбрали бе Батьо че този 1лв го взимат за сметоприбирането.И наистина минава кола веднъж седмично да събира боклуците които ни предупредиха да ги изкарваме в найлонови торби на пътя .Обаче друг е въпроса че вечер селските кучета ги разнасят по поляните :wink:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

25 лева и снимка.кви са тия СЕДМИЦИ бе бат милене :roll: след 12ти се почва с билетите и за разлика от преди няма да са годишни,ами от дата до дата :idea: което няма хич да е зле да го направят и с ВИНЕТКИТЕ..ам тьй де-то срамота иначе
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

От днес вече издават билети, отидох до ИАРАта и срещу 25 кинта и лична карта за 5 минути ми издадоха билет.Не трябва снимка , те си сканират снимката от личната карта и ...билета е готов.Само едно ме претесни, тазгодишните билети са без холограмка, фасулска работа ще е да се пуснат фалшификати...ама риболовните да МУ мислят. :lol:

Цветни ксерокси и принтери бол... :cry:

верно за датата ...моя е издаден на 14.01.2008 и важи до 13.01.2009 година. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”