Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ще има ли нови рибарски билети след 15 януари
Модератор: dantho.mihov
Ще има ли нови рибарски билети след 15 януари
Вчера съвестно се завтекох към офиса на ИАРА в Бургас-дето е в сградата на Водната палата, да си платя новия рибарски белет.На стария срока му е до 15.01.2008 г., аха да платя/ защото това ми е второто отиване там, при предишния път касиерката беше в банката и не ми се чакаше/ и дежурния служител ми каза, че системата за издаване на нови рибарски билети се е скапала.Другата седмица може и да тръгне....
Е тази може да пробвам за скобар,кефал и костур по гьоловете, ама за другата....ще трябва да се търси алтернативно решение по морето.
Ква стана тя, баш като рибата взе да тава доволно, ще трябва да не ходим на риболов...

Е тази може да пробвам за скобар,кефал и костур по гьоловете, ама за другата....ще трябва да се търси алтернативно решение по морето.
Ква стана тя, баш като рибата взе да тава доволно, ще трябва да не ходим на риболов...

-
- кандидат преподавател
На местна почва си е,бат Неделчо.Вземи да прочетеш спомените на Христо Силянов - комита и участник в македоно-одринското опълчение "От Витоша до Грамос"мисля че беше заглавието.Човекът пише,че населението на Доспат било толкоз гадно и долно като характери,съзнания и манталитет,че войводите през 1895 год.обединили четите от Македония и Родопите и го нападнали една нощ с цел да избият до крак тез мръсници /Силянов казва "турското село Доспат"/.Запалили го от всички страни и на светлината от пламъците започнали да застрелват всякой,който тръгне да бяга извън селото,вкл.жени и деца.Ама комити малко,гора много и на близо -голяма част от доспатчаните се измъкнали,кат се грейнали в шуштаците.Та сега,техните потомци,наготово,щото социализъмът им направи язовир и ги поограмоти,строят индивидуалните си капитализми за наша сметка,като ще прибират все повече и повече левчета,за да можеш да ходиш на риба там.Та техните "такси"немат нищо общо с ИАРА и риболовните билети.Самите доспатски чеда не признават билетите.
-
- разбира нещата
Неделчо ти не разбрали бе Батьо че този 1лв го взимат за сметоприбирането.И наистина минава кола веднъж седмично да събира боклуците които ни предупредиха да ги изкарваме в найлонови торби на пътя .Обаче друг е въпроса че вечер селските кучета ги разнасят по полянитеNedeltcho Delev написа:Сега срам не срам да взема и аз да попитам![]()
щом си имам билет и тези пари отиват и към горското,трябва ли да се плаща допълнително такси почивки както искат на Доспат по 1лв. за ден на палатка.Или това си е на мстна почва.

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
От днес вече издават билети, отидох до ИАРАта и срещу 25 кинта и лична карта за 5 минути ми издадоха билет.Не трябва снимка , те си сканират снимката от личната карта и ...билета е готов.Само едно ме претесни, тазгодишните билети са без холограмка, фасулска работа ще е да се пуснат фалшификати...ама риболовните да МУ мислят.
Цветни ксерокси и принтери бол...
верно за датата ...моя е издаден на 14.01.2008 и важи до 13.01.2009 година.

Цветни ксерокси и принтери бол...

верно за датата ...моя е издаден на 14.01.2008 и важи до 13.01.2009 година.