Риби,Риболовци и Бракониери на Жребеца!

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Риби,Риболовци и Бракониери на Жребеца!

Мнение от val »

В събота бях там със сина, но не те видях. Пуснахме на паметника. Там имаше 4 лодки. Риболова много слаб , нищо едро не ни удари и в неделя решихме да свършим нещо полезно за зимата.
Та мисълта ми е , вземи и си запиши телефони за подобни случаи. Има постоянно присъствие на едни и същи лодки основно през почивните дни. Ще ти помогнат в подобни случаи. Голяма част от хората и ти ги познаваш.
Костурите много арни. Поздрави.
Този месец и аз ще се пробвам да фана някоя бяла, че наближава Никулден. Лошото е когато нищо не разбираш от джиг. :roll: Голямо учене ще пада.
Аватар
dancho777
новобранец
новобранец

Мнение от dancho777 »

Няма угодия, вчера четох как колега е счупил няколко въдици на бракониери, половината коментари бяха плюене и съмнения.Днес колегата не се е разправял,ти защо не си се бил,клал,блъскал,удрял!Ако се разправяш зле, ако не се разправяш пак зле!Психиката ни е такава няма управия!!!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

БРАВОС за костурягите - СРАОТНИ, а за другото........
Бе такова ни е законодателството ако не ги пипнат в момент на вадене, значи са невинни, снимки и филми не се признават за доказателство, тук таме в ИАРАТА си прибират парички и си затварят очите. :evil:
Относно саморазправата... - а че въпрос на личен избор и възможности, акъл няма да давам.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Антивик,благодаря ти за ОБЕКТИВНОСТТА! :idea: Това е мъжкаря,да признае достойнствата на противника и да има собствена позиция едновременно!Изцяло споделям твоя пост и не бих могъл да го напиша по-добре,просто взех крайно решение и ще си го отстоявам докрай!Разочарован съм от хора,като Минчото които влагат смисъл единствено в контрата срещу мен/риболовеца/+/не се оплаквам,а констатирам факта/,вместо просто да ме подкрепи или помогне в намирането на инфо за специфичната синя лодка,щот това ми требва а не "Критика на способноста за съждение" написана от Имануел Кант! :rolleyes: Та сменям плочата с обръщение към Вал:Братко движим се около Острова и за това не моеме се засечеме,но с Танас успях щот е гявол и се върти около белите риби,но първо получих комплименти от много силен играч в риболова=Oldman,чак неудобно ми стана риболовец с толко опит и от друго поколение да направи констатация относно моите възможности,та му Благодаря от сърце! :wink: :drinkers: Открих за себе си,че има три вида щипоци и ви показвам най-редкия вид от тези които ползувам и прилагам тази снимка,а после ще снимам и другите два вида! :idea:

Изображение

От големите костури май фанах само един,а другите ги извадиха жената и детето! :rolleyes: Малко ми е кофти,но следващия път ще ги победя и ще разберат кой е шефа в семейството! :roll: :oops: :drinkers:

Изображение

Ако треа ще отида да се моля на тая черна вуду-богиня,само и само да ми върже за едро! :rolleyes:

Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Относно качествата и количествата на костура,нещата са доста сложни за хора,като Минчото и за това прилагам малко жокери,па дано му влезе! :rolleyes: :drinkers: Гледайте часовника,Господ си знае работата и отворих на точната страница за случая! :idea: :rolleyes: :drinkers:

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

Troli Rapala написа:Разочарован съм от хора,като Минчото които влагат смисъл единствено в контрата срещу мен/риболовеца/+/не се оплаквам,а констатирам факта/,вместо просто да ме подкрепи или помогне в намирането на инфо за специфичната синя лодка,щот това ми требва а не "Критика на способноста за съждение" написана от Имануел Кант! :rolleyes:
На Минчото нали се сещаш, че му е през оная работа за мнението ти за него :wink: Както и на теб, за неговото, бай дъ уей, нали? :wink: Но определено четеш избирателно, както и мислиш и говориш :wink: Което е твърде ограничено, за човек с твоето образование :cry: Проблема ти е, че приемаш нещата твърде лично и дори не си правиш труда да се опиташ да ги разграничиш :wink: Ето какво съм ти писал:
minchoto написа:Първо, поздравления за извадената мрежа, съвсем сериозно :!:
С долното може да си мислиш, че съм се опитал да те обидя, но си далеч от истината :!:
minchoto написа:Що се отнася до това:
Troli Rapala написа:При трета среща ще има фира,това го обявявам тук и дано да четат!
... не знам дали осъзнаваш колко смешно звучи :D
Написал съм го в интерес на ...
Troli Rapala написа:ОБЕКТИВНОСТТА!
Да приемем, че успея да намеря собственика на въпросната лодка. Е, какво ще направиш ТИ? Абсолютно нищо! И макар и да бъда обвинен отново в пристрастие и лично отношение, ще ти кажа, че темата е доста лиц.... абе да я наречем с модерното "Популистка" ... Защото не ти отива точно на теб, да пускаш подобни теми! При условие, че самият ти публично се хвалиш със уловени и прибрани количества, сходни със тези на мрежарите ... Сърди се ако щеш, но това е моето мнение!
Troli Rapala написа:Това е мъжкаря,да признае достойнствата на противника и да има собствена позиция едновременно!
Мисля, че отговарям на условията, благодаря :D

п.п. Остави Кант, ако си готов за истински спор със съответните аргументи, за каквото и да е, давай! :wink:
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Ммммммммммда,
БРАКОНИЕРИ, а ?

Сигурно ги има,
Почти навсякъде !

Самият Троли, сам е писал, в "Излетите",
За дневен улов от 30 до 50 килограма !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Въпреки, че -
Може да са били и трима в лодката,
Може да са били и три дни на вода,
Ама ..............много са 50 килограма, бре !!!!!!!!!!!!!!!

Или може ????????????
За майсторите :D !
За най-добрите !!!

Съмнявам се !!!!!!!!!!!!!!!!
По скоро съм сигурен,
Че не бива!

И снимките са от "онази" тема с 50-те килограма !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Знам само,че преди да извадя двете мрежи в Събота имах извадени само две костурета 17 и 18санта,които са доста под 25санта и съответно не ги прибирам и така ми завърши риболовния ден! :cry: :cry: :cry: В Неделя следобяд хванахме тримата нови 40костура=11кг/дали съм Бракониер :rolleyes: /,които мрежата би спряла или убила та ми е кеф на душата,че педалите изгореха и ще се радвам пак да ги праснем по един или друг начин,щот съм сигурен че ги е заболяло! 8) Всичко останало е несъществено в крайна сметка,защото не съм виждал друг освен нашата лодка,да връща костури независимо от размера! :wink: В това отношение съм уникален не само на Жребеца,ма не се фукам нали! :drinkers: Когато некой измислен критик-хейтър ми покаже поне 5-10релийзнати костура,тогава може да ми каже нещо,но пак ще е далече от моите 50-100костура пуснати наистина за няколко излета! :idea: :rolleyes: Веднага мога да кача 14клипа с релийзи,но не го правя за да не ви се доплаче! 8) :drinkers:
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

Колко мъка има на тоя свят :smt022
Аватар
minchoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от minchoto »

Troli Rapala написа:Веднага мога да кача 14клипа с релийзи,но не го правя за да не ви се доплаче! 8) :drinkers:
Пусни само един клип със пусната от теб читава риба, само един! Обещавам да не плача :wink: Ако намериш пък някой по-стар клип със твое пускане /щото всичките 14 са от преди седмица .../ може да изкараш и една почерпка :wink:
batzeto
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от batzeto »

Троли не ми се заяжда с теб, но кажи ми честно ,ако дойде ИАРА и те провери теб и другите в лодката и констатират,че си ханал 40/50кг. за един ден и смяташ да я вземеш , ще дадеш ли да ти напишат акт ? Мани ги тия пусканици 10костура на фона на 50кг. риба нищо не е ,надявам се го разбираш. Това че си извадил мрежата е похвално и аз съм вадил мрежа, но това според мен не значи после да извадя 50кг риба и да си я взема .Колкото до това ,колко си добър е все тая и 200кг. риба да извадиш ...............голема работа. Важното е да не ставаме ,като онова проклето МАкЕ с щуките по гръцко.
Поздрави и наслука !!!
Зависим от риболова !!!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Не се сещам за какви 50кила костур ми говорите,че не съм ял и мирисал лук скоро! :rolleyes: :wink: Трима риболовци хванахме 11кила костур =40броя за два дена + две мрежи с умрели костури та неаме никакви притеснения от срещи с ИАРА или други такива Бракониери,даже хляб и сол сме им приготвили! :cry: Та нещо не сте си доспали и сте се объркали май-май! :cry: :cry: :cry: Та оставете я тая тема да диша спокойно,че нема и сламка да се зафанете! 8)
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Бе нема да е толко зле,па да вземете некой път и вие да отидете за риба,та да ви видим после темата тук! :roll: Щот не може цел живот да праите помен с чужда пита и да ви храни успехът на другите! :rolleyes: Аре успех,ше ви чекам да се напънете в риболова и писането в "Излети"! :wink:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Троли,Троли,такъв смешник си че ако те грабнат тия от лодката,ще ти заврът греблата в задника и ще те продадът като фазан :lol: :lol: :lol: Доста хора са те защитили,гледам и информациика си менкате,ама какво са 50кг риба и то плевелна,костури разни :lol: :lol: :lol: Ще извика ИАРА,по лесно би ми пуснал на мене дупе,отколкото да поеме риска да бъде проверен с такива количества костури в лодката.Аз ако ще ги биеш тези,на всяка цена искам да го видя това,искам да съм свидетел и ако изобщо гъкнеш,аз ще те черпя един месец риболови,ще ти поема бензините на всички излети през почивните дни до жребеца :idea: :idea: :idea: Имаш поздрави от един арменец,много харесвал руси със сини очи и червени прашки :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Надявам се след митинга на "Орлов мост" да успеете да отидете На риба или На кино и после да ни пуснете репортаж в Излети! 8) Нека Шансът е с вас другарчета! :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”