Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Браво на "НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ" за стопанисването на водоеми!!
Модератор: bobopeli
Браво на "НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ" за стопанисването на водоеми!!
http://haskovo.info/index.php?option=co ... 5&Itemid=2" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
- Vid
- кандидат преподавател
Re: Браво на "НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ" за стопанисването на водое
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... &start=195" onclick="window.open(this.href);return false;
Те журналя са голяма работа. Правят си новините без да си вдигнат маститите задници от стола, а би трябвало поне да проверят достоверността на информацията

Те журналя са голяма работа. Правят си новините без да си вдигнат маститите задници от стола, а би трябвало поне да проверят достоверността на информацията

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- научил се да хвърля
Само едно нещо не ми е ясно. Как може да се източи язовир с милиони литри вода и никой дори да не забележи докато се случва? Това не е един литър да го изсипеш в реката и да не се види. Това са милиони и 100% нивото на каквото и да било би се вдигнало след като се случва в рамките на 24-48 часа...
-
- новобранец
То и яз. "Изворово" е така, просто нямам думи...
Преди 2 месеца ходих с каяка на Доситеево и нивото му беше много ниско, но си мислих, че е от сушата, а то...
Преди 2 месеца ходих с каяка на Доситеево и нивото му беше много ниско, но си мислих, че е от сушата, а то...
Последно промяна от slayer88 на Сря Ное 13, 2013 10:28 pm, променено общо 1 път.
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
За разстрел са
Смотана система в скапано подобие на държава
п.п. Петър Младенов имаше една много вярна приказка - да излязат танковете - е сега е момента

п.п. Петър Младенов имаше една много вярна приказка - да излязат танковете - е сега е момента

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Батко Емо
- разбира нещата
За да нема такива безобразия,водоемите требе да се отдават на рибарски сдружения от съответните области,а корумпетата от НС да си продават водата и да се издържат от тази дейност!!!
- krokibg
- учете се от него
Само с едно уточнение,че написаното се отнася само и до тези които не се спират пред нищо за да си натъпчат фризерите и тези,които не знаят до къде и какво могат да искат и към кои водоеми могат да имат претенции
Препратката е към това което съм написал за да не го пиша отново !!!
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 1#p1189681

Препратката е към това което съм написал за да не го пиша отново !!!
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.p ... 1#p1189681
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- krokibg
- учете се от него
Емо, само дето не си уточнил - СВОБОДНИТЕ ВОДОЕМИ И РЕКИТЕБатко Емо написа:За да нема такива безобразия,водоемите требе да се отдават на рибарски сдружения от съответните области,а корумпетата от НС да си продават водата и да се издържат от тази дейност!!!

наистина грозна гледка, само че има и свестни арендатори, на които държавата им пуска кол между спиците на колелата. Примера е с язовира в Нови Извор - Асеновградско. Арендатора е небезизвестен щангист Марчовски, ако не ме лъже паметта за името. Та с него съм разговарял при един от поредните ми излети там и на въпроса, кога пак ще видим язовира пълен до горе, човека дигна рамене и каза, че това , което зависи от него (укрепване на пропуканата стена) е готов да го направи, само че държавата не е съгласна срещу ремонта да му даде язовира поне за 15 год. аренда. Доколкото си спомням за укрепване на стената са необходими малко над 500 000 лв и човека е готов да инвестира.
По-голям шаран от рибаря няма...
- Батко Емо
- разбира нещата
Кроки ти си друга бира,не прави заебанции!Иде реч за водоеми,които са към НС и са сравнително големи,във всяка област има три-четири такива!Другите нека ги отдават под аренда!krokibg написа:Емо, само дето не си уточнил - СВОБОДНИТЕ ВОДОЕМИ И РЕКИТЕБатко Емо написа:За да нема такива безобразия,водоемите требе да се отдават на рибарски сдружения от съответните области,а корумпетата от НС да си продават водата и да се издържат от тази дейност!!!![]()
![]()
![]()

- krokibg
- учете се от него
Кроки ти си друга бира,не прави заебанции!Иде реч за водоеми,които са към НС и са сравнително големи,във всяка област има три-четири такива!Другите нека ги отдават под аренда!Батко Емо написа: Емо, само дето не си уточнил - СВОБОДНИТЕ ВОДОЕМИ И РЕКИТЕ![]()
![]()
![]()

Емо,това Ви е проблема,когато сте некомпетентни по даден въпрос и всеки ски пише каквото мисли но дали това отговаря на истината никои не се запитва.За това има хора като нас,които знаят някои неща и са наясно какво говорят.За какво иде реч:
Сега,когато водоема ми е изчистен от дребни милиони каракудки и всякаква друга гняс която беше в огромни количества и изяжда 70% от храната на язовира и също така отнема кислорода на другите риби,5000 шаранчета по 200 - 300 грама сега като ги пусна,до другата година без да ги храня ще са по 2кг може да станат и 2.5кг.ако храня,ще станат по-големи но пък няма да са вкусни

Кой разбрал,разбрал,вече няма да пиша,само да не се появи някои всезнайко и пак да напише някаква тъпотия

П.П До колкото разбрах,ИАРА Хасково е направила тараши на много нередовни арендатори и са им биле иззети мрежи,грибове и всякакви нередовни уреди.Аз пък се обадих за да се уверя още веднъж и пратих човек днес до ИАРА Пловдив,да занеса последния документ които ми искаха и видим дали съм покрил всички изисквания за да си нямам проблеми.Е,аз съм изряден но си платих цената за това,месеци тичане и вадене на документи,1650лв отделно от наема платих за декар ползвана от мене площ и такси,такси,такси,плащане за изследвания на води и други простотии,вадене на документи от МЗХ и т.н и т.н.Така трябва да бъде,нека се въведе ред но да има и борба с бракониерите че да не продават риби крадени от риболовците и продаване за дребни стотинки по магазините като магазинерите правят по 3-4 лв печалба на кило за определени риби,без да са си мръднали пръста.Бяла риба 4-5 лв от язовира се продава в накои градове и магазини по 10-12лв за килограм

- Vid
- кандидат преподавател
http://haskovo.info/index.php?option=co ... 2&Itemid=2" onclick="window.open(this.href);return false;
"По думите на Пеев, най-вероятно договорът с него ще бъде прекратен".
Голям праз.. Тоя вече си премести рибата в частния рибарник в Пловдив.... Най нормалното е да бъде осъден на обществено полезен труд поне за година- да зариби отново язовира.
Най лошото е, че този водоем ще остане мъртъв за няколко години, защото не е възможно да се напълни при нормалните метеорологични условия и валежи. Язовирът като категория е идентичен с Гарваново и пълен наполовина държи дълбочини 15-20 м. А, за новото зарибяване да не говорим.....
п.п. Лично смятам, че водоеми от този калибър не трябва да се дават под аренда. Ако ли да, то само на риболовни сдружения или арендатори, които ще ги ползват единствено и само за спортен риболов... Това, защото този язовир не е локва 100 на 100м., т.е. нито рибата може да бъде хранена изкуствено, нито изловена и прибрана без да се източи водоема до дъно.
Голям праз.. Тоя вече си премести рибата в частния рибарник в Пловдив.... Най нормалното е да бъде осъден на обществено полезен труд поне за година- да зариби отново язовира.
Най лошото е, че този водоем ще остане мъртъв за няколко години, защото не е възможно да се напълни при нормалните метеорологични условия и валежи. Язовирът като категория е идентичен с Гарваново и пълен наполовина държи дълбочини 15-20 м. А, за новото зарибяване да не говорим.....
п.п. Лично смятам, че водоеми от този калибър не трябва да се дават под аренда. Ако ли да, то само на риболовни сдружения или арендатори, които ще ги ползват единствено и само за спортен риболов... Това, защото този язовир не е локва 100 на 100м., т.е. нито рибата може да бъде хранена изкуствено, нито изловена и прибрана без да се източи водоема до дъно.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- krokibg
- учете се от него
Vid написа:http://haskovo.info/index.php?option=co ... 2&Itemid=2
Вече не знам за кои ли път ти пиша че ръсиш глупост след глупост

Верно се чудех защо ви викат КАУНИ по Хасковско,явно има за какво

Аз съм некомпетентен но ако вземеш от мен магазин под наем,едва ли ще му събориш стена или ще зазидаш прозорец без мое разрешениеkrokibg написа:Vid написа:http://haskovo.info/index.php?option=co ... 2&Itemid=2
Вече не знам за кои ли път ти пиша че ръсиш глупост след глупост![]()
![]()
Вярно е че си много прост,защото до сега щеше да си схванал какво ти се говори ама продължаваш да се пънеш.Водоемите се взимат под аренда не за да ловите вие а за да се гледа риба тъпанар,не го ли разбра това или пак да ти го напиша
![]()
![]()
За какъв риболов говориш и за какъв умрял водоем пишеш като хората ги взимат за да отглеждат определени видове риби а не ти да се правиш на спинингист,еба ти и малоумника дето си.Ти ли ще ми кажеш какво да продавам в магазина си,ако съм взел такъв под наем а
![]()
![]()
И още веднъж ти казвам,аз решавам дали ще се лови на язовира ми или не,нито ИАРА нито Напоителни системи могат да ми казват дали да пускам рибари или да не ги пускам капиш
![]()
![]()
Еба ти и тъпаците дето ги има,ти му говориш той си знае неговото
![]()
![]()
![]()
Верно се чудех защо ви викат КАУНИ по Хасковско,явно има за какво![]()
![]()
![]()