Тигров пидбул

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

5p1Ri7
новобранец
новобранец

Тигров пидбул

Мнение от 5p1Ri7 »

Колеги колко струва един такъв пидбул ???
Nedeltcho Delev

Re: Тигров пидбул

Мнение от Nedeltcho Delev »

5p1Ri7 написа:Колеги колко струва един такъв пидбул ???
Колега, ти можеш ли да ми кажеш,че освен глупави въпроси в тоя ворум друго мнение нямаш.Влез си в мненията и ги виж :idea: :idea:
1.Дори името ти не мога да прочета :evil:
2.Някой знае ли от къде си :evil:
3.И ако мислиш да задаваш повече такива въпроси-питай баба си дето прави хубави курабийки,май това ти меше мнение не въпрос :idea:
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Във форума и трамвая се флиза без приемен изпит :oops: :roll: :lol:
На платено не одим !
Nedeltcho Delev

Ся колега chapara първо да вземем ний да му се извиним,че виж отказало се момчето от форума,ама да има едно впредвид,че пидбул се учи да плува да го фърлят у водада :!: :!: :idea:
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Все пак темата е в "Разни"
Не виждам какво лощо има, че я е пуснал. Я се огледайте и вижте що за нелепи, глупави и адски БЕЗсмислени теми има. Е има важни и като СЖГФН-то но има и доста жалки :lol:
Така, че Делев подкрепям те за разумното решение да му се извините :) Пък той смятам, че си е взел поука ;)
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
5p1Ri7
новобранец
новобранец

Мнение от 5p1Ri7 »

не просто спорихме с едни приятелчета колко струва и реших за по барзо да Ви попитам вас вместо да се регистрирам в форуми в които повече няма да влизам,и си викам за по бързо да Ви питам ама ..
извиням се ако съм издразнил някого :oops:
Nedeltcho Delev

Извинявай мило другарче"5p1Ri7"друг път няма да се заяждам така с тебе :oops: :oops: :oops: Да се еба в простата чутора как ми дойте това наум да ти го напиша,че чак до утре ще ме е яд.Още един път СОРИ мило другарче :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

В "Разни" са били пускани къде по-заслужаващи предупреждение теми!
Ама никой не не е реагирал тогава, щото са пуснати от колеги с достатъчно много мнения и се ползват с нещо като авторитет, така че щом е "Разни" значи мога да питам за всичко извън риболова!
А че акаунта е създаден от някой, който с повечето си мнения се гъргари, това става ясно веднага след изчитането на постовете му!
Аз поне не помня когато съм бил начинаещ в риболова и тайните му какво е значел термина "отмиване на захранка". А той уж лаик пък прозират и знания на някой, който е доста наясно.
Има си модератори, ако те преценят да му направат мониторинг, да го предупредят с едно ЛС и да го държат под карантина или каквото искат и каквото е по правилата.
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

Marco Polo написа:
5p1Ri7 написа:не просто спорихме с едни приятелчета колко струва и реших за по барзо да ви попитам вас вместо да се регистрирам в форуми в които повече няма да влизам,и си викам за по бързо да Ви питам ама ..
извиням се ако съм издразнил някого :oops:
Зимно време страстите са доста разгорещени, просто тук не е мястото да питаш точно такива неща, и то не за друго, а за това, че надали някой може да ти отговори на въпроса. ;) Виж, за цени на захранки, стръв или зарибителен материал - да, но питбул, и то тигров... :roll: :wink: :)
Айде, няма сърдити и обидени и всичко си е ОК, нали? ;)
Защо да няма кой да каже евентуална цена. Ето казвам: един мой познат миналата година ги продаваше по 250 лева женското и 200 лева мъжкарите. Но нека се знае, че тези цени не са обвързани с общия пазар на тази порода. :lol:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: :roll: :roll: Ма никой не му отговори на въпросчето! само си чешете езиците :roll: За чистокръвно куче цените вървят от 50 лева до 12000 хиляди долара :lol: Но зависи от родословието на животното, награди и тн. :roll: В България има скъпи кучета........ Но тези от които ти се интересуваш нямат никаква стойност понеже са забранени в половината свят :idea: Нямали киноложки качества струват 0 лв. и в България и на всякъде :lol:

При инвестиция ....... за борби докато го отгледаш да стане стока ти струва 2000 хилки минимум и още 150-200 първоначална инвестиция :lol: и накрая някой джобен модел пинчер го изяжда и си назад :lol: :smt047 :smt047 :smt047
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Момчета,ясно защо е имало спор.Заради тигровия ПИТБУЛ.
С моите скромни киноложки познания не се сещам за подобен вид.Май беше тигров БОКСЕР! :wink:Може и да греша?!?!?!

Темата си е на място,ама 5p1Ri7 използвай някоя и друга точка и запетайка бе братче!То иначе,интуитивната структура на словоизлиянието ти може всеки сам да си я променя! :lol:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Митаче има даже и тигрови помияри :lol: Иначе за цената Ачката е прав цената варираНапиши в гугъла и ще ти извади много обяви.
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Аз,ще му отговоря на момчето,та да се успокои.
1.При питбулите цветът няма значение за цената на кучето/имат значение победите в боевете на родителите му/
2.Породата не е забранена у нас.
3.За тигрово кученце от не бойна линия цените варират от 50 до 300лв.,а за кучетата с родители бойци поне два пъти по-скъпо. :wink:
валатът не най-лошото нещо на света
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Имал съм щастието да притежавам качествен пит-бул и затова мога да ти кажа нещо и от мен.
Както каза колегата аксел,цвета изобщо няма значение за тази порода ,цената зависи от качествата на родителите .Ако е от не доказали се родители може и да ти го подарат но ако е от СОЙ цифрате вече може и да е трицифренна (говорим за малко кученце ) :lol: :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”