питане за спининг на St.Croix

Модератори: Павел Иванов, sestrata

udo666
новобранец
новобранец

питане за спининг на St.Croix

Мнение от udo666 »

Здравейте дилемата е между два модела пръчки на 8.6 и 9 фута т.е 2.62 и 2.74 см.(
AVS86MF2 8'6" M Fast 2 8 - 12lb 1/4 - 3/4 , AVS86MHF2 8'6" MH Fast 2 8 - 17lb 3/8 - 1 )
и съответно ( AVS90MF2 9' M Fast 2 8 - 12lb 1/4 - 3/4 ,
AVS90MHF2 9' MH Fast 2 8 - 17 lb Line Weight 3/8 - 1) та идеята е дали някой е меткал с тези тояжки, отзиви.Как се дъжат с по леки съответно с по -тежки примамки, дали работят добре на долната и горната си граница.
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Re: питане за спининг на St.Croix

Мнение от Мунчо »

Доста стегнати, бързи и корави пръчки - работят добре и с леки, и с тежки примамки, като реалния тест е по-висок от номиналния, но това е характерен белег на всички американски продукти. Аз съм хвърлял с тях на силикон - според мен са специализирани пръчки, в случай, че се търси някакъв универслизъм.
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Не само съм "меткал", но и съм ги притежавал достатъчно дълго. Стават за всичко. Работят добре в диапазона 5-40 гр.
Аватар
maslar4eto
новобранец
новобранец

Мнение от maslar4eto »

имам AVS90MHF2 9' MH Fast 2. Както каза сестрата работи в диапазона от 5-7гр. нагоре но до 40гр не сам стигал. Изключително чувствителна , ползвам я основно за джиг, но и с воблери няма проблеми. На последния излет с нея в неделя бяхме 4-ма колеги. Резултата е 8 на 1 бели риби за АВИД-а :). Има добър кастинг.С 15гр.джиг глава и 7см шад постигам 80м от брега но напъвам яко бланката :):). Макарата ми е заубер 4000, а влакното е
VARIVAS Avani Jigging 10X10 PE4 200m 1,0/17,5 lb. Аз лично съм много доволен от АВИД-а, и ако ще ловиш от брега по добре по дългата, абе все едно си със сонар в ръцете си, вземай смело няма да съжаляваш :drinkers:
Аватар
maslar4eto
новобранец
новобранец

Мнение от maslar4eto »

Мунчо написа:Доста стегнати, бързи и корави пръчки - работят добре и с леки, и с тежки примамки, като реалния тест е по-висок от номиналния, но това е характерен белег на всички американски продукти. Аз съм хвърлял с тях на силикон - според мен са специализирани пръчки, в случай, че се търси някакъв универслизъм.

Чак пък корави :roll:
udo666
новобранец
новобранец

Мнение от udo666 »

Благодаря за отговора, главно ще се използва на искър и огоста .Сега всичко зависи от шефа с 13-тата заплата :D .
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”