Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

В каква държава живеем?
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: В каква държава живеем?
Ей ги на , вървят право към заветните 98% бюлетини за лУбимата партия - http://dnes.dir.bg/news/plamen-oreshars ... 3-15523197" onclick="window.open(this.href);return false;
Да ги таковам у боклуците нещастни 
пп - че забравих в предишният пост - Кире , ти кога иска некой плати ли ти
пп2 - Риторика неква

пп - че забравих в предишният пост - Кире , ти кога иска некой плати ли ти

пп2 - Риторика неква

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него
БСП и ДПС в митинг заедно
Жив да не бях
Навремето си мислех,че по-противна комбинация от толумбички със сланина няма но.......явно,че съм се заблуждавал.

Жив да не бях

Навремето си мислех,че по-противна комбинация от толумбички със сланина няма но.......явно,че съм се заблуждавал.
ЯвноКрасимир Атанасов написа:БСП и ДПС в митинг заедно![]()
![]()
![]()
Жив да не бях![]()

Павел Иванов написа:Ей ги на , вървят ....... Кире , некой плати ли ти![]()

Добре се заформи тема,замалко да си помисля че колегите ги е шубе да вземат отношение.е дошло е време разделно...мислете му
-
- научил се да хвърля
Някой сеща ли се за Жерминал ?? Без кръв комунягите няма да се махнат за ефендитата няма да говорим.
- Батко Емо
- разбира нещата
Пак спират пари от Европа
Черна дупка от милиард и половина в бюджета
за разплащане с бизнеса
А великия финансист се оказа по добро ченге от брат си!Приемат ли бюджета,че я смотат горната сума до средата на февруари и после отиваме спокойно на избори
и вместо да гласувам ще ходя на платено като след малко
и ще се питаме пак в каква държава живеем 

- GODzillata
...ъъъ...за гласуването ли?Павел Иванов написа: пп - че забравих в предишният пост - Кире , ти кога иска некой плати ли ти![]()

Цъ! Никой да ги еба!

Ех, наивни ми дихатели, НИКОГА няма да се оправим - к'во да се праИ - орисия някФа ще да е т'ва.....Алеко си го е казал навремето - всички са маскари!
Тук пък в темата със заглавие "В каква държава живеем" Красимир Атанасов въпреки че не живее тук

Така е било, така и ще бъде - всички революции навремето са се вдигали от тези, които нямат кокъл.
Рипа стадото балъци, няколко тариката, т.нар. лидери взимат кокъла и настава нов ред на управление........тълпата, опиянена от "победата" започва да си мижитурка щастливо, но след 20-30-45г. се усеща най-накрая, че нещо пак са се прецакали, че нещо пак са бедни, че нещо властта трябва пак да се събаря - и се почва отново.

Който и да е на власт, дори И ВИЕ да сте власт - пак ще бъркате в кацата с меда, пак ще назначавате хора, които са ви близки, приятели, роднини или просто са ви платили, пак всичко ще си влезе в руслото, наречено Булгаристан..........пак ще се обградите с полиция, за да ви варди от народната лИбОFF, СлавитУ Трифонов пак ще пее революционни песни, и пак, и пак, и пак......
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

А така бре Кире,кажи им ква е хаватаGODzillata написа:
Така е било, така и ще бъде..............
Рипа стадото балъци, няколко тариката, т.нар. лидери взимат кокъла и настава нов ред на управление....... пак всичко ще си влезе в руслото, наречено Булгаристан..........пак ще се обградите с полиция, за да ви варди от народната лИбОFF, СлавитУ Трифонов пак ще пее революционни песни, и пак, и пак, и пак......

доживяхме да видим откровенната любов между БСП и ДСП, сега е ред да изясним коя от двете е курвата?На другия стан мутри зклеймяват мутренското в управляващите , и пак си задавам въпроса Вкаква държава живеем? И както се казва в една поговорка От двата стола, че накрая на земята. Нищо хуибаво май не ни чака в краткосрочен план...
По-голям шаран от рибаря няма...
- pacho109
- сериозен играч
И той ,Ореха,е държавен служителПавел Иванов написа:Ей ги на , вървят право към заветните 98% бюлетини за лУбимата партия - http://dnes.dir.bg/news/plamen-oreshars ... 3-15523197" onclick="window.open(this.href);return false;Да ги таковам у боклуците нещастни
пп - че забравих в предишният пост - Кире , ти кога иска некой плати ли ти![]()
пп2 - Риторика неква

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Годзи това,че не живея в Бг означавали,че не трябва да ме интересува какво се случва тамGODzillata написа:
Тук пък в темата със заглавие "В каква държава живеем" Красимир Атанасов въпреки че не живее тукпо стар БГ обичай се изока на площада с квинтесенцията на прехода - "Бедните да го духат!"

Относно квинтесенцията/каквото и да означава това

А на един мой "приятел" които и до ден днешен се събужда с 10 лева до главата от мама и тати.Понеже си е прекалено хубав за да работи.
И като тинейджъри,когато се събирахме някъде и останалите от бригадата чакаляхме някои за да изкараме кинти за вечерта,то той след две ракий това му беше дежурен лаф.
Не знам защо си мислите,че си умирам от кеф да живея извън Бг.
Малко от малко ако се случваха нещата отдавна да съм се върнал.
Ако е само за мен.....лев ще изкарам,но вече имам дете и ми се иска някак си да е малко по-далеч от мятането на салфетки по-кръчмите.
Не,че и тука младите не са за оплакване но........
Аз пораснах наблюдавайки как родителите ми остаряват повтаряйки за децата да се оправи пък ние.......
Е,аз пораснах и вече имам дете......и аз ли да остарявам повтаряйки това

Пък и аз вече не гледам на себе си като на имигрант,понеже съм си поданик вече на Швеция.
Всеки знае формулата за това как да се оправи положението но никои не я казва.
Това е като легендата за трезвения ирландец......всеки е чувал за него но никои не го е виждал.
- GODzillata
Ами върни се де.Красимир Атанасов написа:...Не знам защо си мислите,че си умирам от кеф да живея извън Бг.....

К'во правиш в тази студена скандинавска държава, още повече щом не ти е кеф?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Явно не си прочел всичко което съм написал,иначе не би го задал този въпрос.GODzillata написа:Ами върни се де.Красимир Атанасов написа:...Не знам защо си мислите,че си умирам от кеф да живея извън Бг.....![]()
К'во правиш в тази студена скандинавска държава, още повече щом не ти е кеф?
Красимире, и ние имаме деца бе. Лошо няма да си осигуриш добро бъдеще на децата, било и ако си забегнал в чужбина. И аз бях в чужбина и то , като компютърен специалист - работил съм, като съветник по ICT във фабрики , като Reebok, Adidas, Nike, Timberland,....ма ей ма на върнах се в БГ и се чувствам доста добре. Колегата е прав до толкоз доколкото, като не живееш в родната ни действителност, не бива да вземаш отношение, освен ако не си гласувал макар и в Швеция. Между другото откакто си там гласувал ли си , като БГ гражданин по време на БГ избори?
Последно промяна от pacho69 на Съб Ное 16, 2013 3:03 pm, променено общо 1 път.
По-голям шаран от рибаря няма...