Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Тигров пидбул
Модератор: dantho.mihov
колегата chapara след като претендира да е толкова взискателен да си оправи правописа поне .
Последно промяна от ali baba на Чет Яну 10, 2008 8:28 pm, променено общо 1 път.
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
абе нещо много WEST SIDE го давате ми се струва . Темата е "РАЗНИ" и може да се пише всеки кВО си иска малко повече години съм във форумите и нетпространсвото от половината форумци тука и съм мн по на ясно ,такаче не бъдете такива критици . Ако искам мога да си пусна тема за Френска Плачеста Болонка ... Проблем ?

Извинявай Митак,ама нещо ми се вижда тук че се разминаваме,евала ти правя на дългиа стаж във форума но тук някде се къса нишката между тема и спор с приятели.Ако всеки спори с някой за даден въпрос или се е хванал на бас с някой за нещо и ние тук трябва да отговаряме на всякакви прищевки които нямат никакъв смисъл.MiTaKa™ написа:абе нещо много WEST SIDE го давате ми се струва . Темата е "РАЗНИ" и може да се пише всеки кВО си иска малко повече години съм във форумите и нетпространсвото от половината форумци тука и съм мн по на ясно ,такаче не бъдете такива критици . Ако искам мога да си пусна тема за Френска Плачеста Болонка ... Проблем ?
Друг е въпроса ако това момче иска да си закупи куче за него и да попита за мнение или цена,тогава смятам,че всички които разбират по темата ще отговорят.
Ама аз сега да споря с комшийта дали навън вали или пече слънце и да взема да ви питам за това...ам сори,въпроса си е чисто глупав

- barutchiata ©
- Администратор
Nedeltcho Delev написа:Колега, ти можеш ли да ми кажеш,че освен глупави въпроси в тоя ворум друго мнение нямаш.Влез си в мненията и ги виж5p1Ri7 написа:Колеги колко струва един такъв пидбул ???![]()
![]()
1.Дори името ти не мога да прочета![]()
2.Някой знае ли от къде си![]()
3.И ако мислиш да задаваш повече такива въпроси-питай баба си дето прави хубави курабийки,май това ти меше мнение не въпрос
Опа, без да ви показвам среден пръст и сърдити човечета, ще ви напомня, че не сте хората които определят местата на темите, а също така и коя тема е тъпа и коя не.Ако някоя тема не ви харесва просто не я четете.Забележките към потребител нека да стават на лични.
Колкото до темата си е точно където трябва.Не виждам нищо обиждащо в тази тема, виждам един потребител който си мисли,че е сред приятели и иска съвет.Имате забележка!!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Nedeltcho Delev написа:![]()
![]()
![]()
ОК,заключам си компа и излизам един месец в забвение за наказание

Ааааааа...... и да попитам някой чувал ли се е с НАБЛЮДАТЕЛЯ ...... не съм го засичал от доста време

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Айде сега всички по два аспирина и утре за риба, че съвсем са изврати полжението
ПП. А, какво е това на края на топчето??

ПП. А, какво е това на края на топчето??

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: