Тигров пидбул

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
ali baba
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ali baba »

колегата chapara след като претендира да е толкова взискателен да си оправи правописа поне .
Последно промяна от ali baba на Чет Яну 10, 2008 8:28 pm, променено общо 1 път.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

абе нещо много WEST SIDE го давате ми се струва . Темата е "РАЗНИ" и може да се пише всеки кВО си иска малко повече години съм във форумите и нетпространсвото от половината форумци тука и съм мн по на ясно ,такаче не бъдете такива критици . Ако искам мога да си пусна тема за Френска Плачеста Болонка ... Проблем ?
Изображение
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

MiTaKa™ написа:абе нещо много WEST SIDE го давате ми се струва . Темата е "РАЗНИ" и може да се пише всеки кВО си иска малко повече години съм във форумите и нетпространсвото от половината форумци тука и съм мн по на ясно ,такаче не бъдете такива критици . Ако искам мога да си пусна тема за Френска Плачеста Болонка ... Проблем ?
Извинявай Митак,ама нещо ми се вижда тук че се разминаваме,евала ти правя на дългиа стаж във форума но тук някде се къса нишката между тема и спор с приятели.Ако всеки спори с някой за даден въпрос или се е хванал на бас с някой за нещо и ние тук трябва да отговаряме на всякакви прищевки които нямат никакъв смисъл.
Друг е въпроса ако това момче иска да си закупи куче за него и да попита за мнение или цена,тогава смятам,че всички които разбират по темата ще отговорят.
Ама аз сега да споря с комшийта дали навън вали или пече слънце и да взема да ви питам за това...ам сори,въпроса си е чисто глупав :roll: :roll:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

chapara написа:http://dog.bg/forum/
Иди там :smt097
Форума не е киноложки,а рибарски

Nedeltcho Delev написа:
5p1Ri7 написа:Колеги колко струва един такъв пидбул ???
Колега, ти можеш ли да ми кажеш,че освен глупави въпроси в тоя ворум друго мнение нямаш.Влез си в мненията и ги виж :idea: :idea:
1.Дори името ти не мога да прочета :evil:
2.Някой знае ли от къде си :evil:
3.И ако мислиш да задаваш повече такива въпроси-питай баба си дето прави хубави курабийки,май това ти меше мнение не въпрос :idea:

Опа, без да ви показвам среден пръст и сърдити човечета, ще ви напомня, че не сте хората които определят местата на темите, а също така и коя тема е тъпа и коя не.Ако някоя тема не ви харесва просто не я четете.Забележките към потребител нека да стават на лични.
Колкото до темата си е точно където трябва.Не виждам нищо обиждащо в тази тема, виждам един потребител който си мисли,че е сред приятели и иска съвет.Имате забележка!!!
Nedeltcho Delev

:oops: :oops: :oops:
ОК,заключам си компа и излизам един месец в забвение за наказание :cry:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Nedeltcho Delev написа::oops: :oops: :oops:
ОК,заключам си компа и излизам един месец в забвение за наказание :cry:
:lol: :lol: :lol: Бате Неделчо не си Бръсни Мустака молимте :smt047 :smt047 :smt047 Все пак и ти ги пускаш Кучкарски http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t=11890&start=0 :lol: :lol: :lol:

Ааааааа...... и да попитам някой чувал ли се е с НАБЛЮДАТЕЛЯ ...... не съм го засичал от доста време :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Началото на декември се видяхме с Наблюдател,но отогава насам нищо.Той ходи на лов и може някой куче да го е изял.Споменах куче значи не е спам :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Изображение

Е някой и с куче си ходят за риба, за да я намира под леда! :lol:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Айде сега всички по два аспирина и утре за риба, че съвсем са изврати полжението :wink:
ПП. А, какво е това на края на топчето?? :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Nedeltcho Delev

:butthead: :butthead: :butthead:
ПРОТЕСТ :idea:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

кучкарски истории :lol: вземете по добре по едно сираче да гледате :idea: ....тигрово :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”