Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
кЪлве ли колеги?
- kaminero65
- научил се да хвърля
Все файда, важното е да индикира...
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Събота бях по Янтра, Ценово - Долна Студена.
Двама човека подготвени за мирни риби от до.
Сменихме 4 места, пробвах с храна, с червей, глина с ароматизатор и червей, фидер, изтичане, задържане.
Нищо смислено, за целия ден 2 кефалчета по 200 грама, няколко мъздруги по 1 пръст и 1 кг ситен облез.
Имам чувството, че целия район е прецеден и няма нищо по едро от 10-тина см.
Повече май-няма да си губя времето там.
Двама човека подготвени за мирни риби от до.
Сменихме 4 места, пробвах с храна, с червей, глина с ароматизатор и червей, фидер, изтичане, задържане.
Нищо смислено, за целия ден 2 кефалчета по 200 грама, няколко мъздруги по 1 пръст и 1 кг ситен облез.
Имам чувството, че целия район е прецеден и няма нищо по едро от 10-тина см.
Повече май-няма да си губя времето там.
Здравейте, искам да помоля, ако някой има информация за локация около или в Русе за нормален риболов. Под нормален разбирам да се хваща нещо по-различно от попчета и маломерни рибки(под 100гр) и да не е през ноща. Всякакви предложения дори и за платени водоеми са добре дошли. Благодаря предварително.
insurgent Мартен.
и какво излиза на Мартен , ако не е тайна 

Дунавска разна и щуки какво да излиза. Така чувам, лично аз не съм го проверявал инфото, понеже не познавам добре местата там.
не знам . за това питам , нещо за мрени не казват ли ?
На Мартен съм редовно и ти казвам колега, че непознаваш ли местата, те очаква само късане. А дори и да ги познаваш, файда никаква тъй като има колеги които имат по 20 пръчки хвърлени и са 24/7 там, така че ако хванеш 2 кила платика трябва да си щастлив. Така че според мен колега Кутинчев, доста грешно си го опътил...
Инфо от река Янтра до моста на Долна Студена - от сутринта до обяд само дребосък на плувка, на дъно нищо и един удар на тапа на рибка, за съжаление избързах, но усетих доста добра щука според мен, която успя да излюе и се откачи. Като цяло имаше доста хора, 80% от които ловяха на тапи и рибки за хищник и доколкото видях само един извади маломерна щука, която за съжаление не беше върната обратно във водата. Това е от мен, все още търся място за нормален риболов около Русе.
burn_out-ами упъти го ти. за там видях снимки какво са вадили, за други места нямам инфо.
Там е работата че няма такова място около Русе...
- миро мачтийм
- вече хвърля и на тежко
Имаш предвид, че около клавиатурата и монитора няма такова място.
Аа незнам аз, ти го каза..миро мачтийм написа:Имаш предвид, че около клавиатурата и монитора няма такова място.