Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Аз поне не останах доволен.Струпах 10-тина скобара за цел ден маане,ама не беше това което о4аквах. 15 хлеба 2 пакета храна и нито една риба хваната на захранката.Този път снимах ма не мога да качвам така 4е некой,ако му се занимава да мета скайп на ли4ни и ги пращам.
- jasonsmith
- разбира нещата
Аз какво да кажа днес - 5 часа маане, един арен клен и нито един скобар!! Счупи се да скача пред мен - вреше целия вир, две кълванета, нито един изваден!chokoboy написа:Аз поне не останах доволен.Струпах 10-тина скобара за цел ден маане,ама не беше това което о4аквах. 15 хлеба 2 пакета храна и нито една риба хваната на захранката.Този път снимах ма не мога да качвам така 4е некой,ако му се занимава да мета скайп на ли4ни и ги пращам.

-
- фен клуб-скобар
пичове днес ще ви разкажа за друга риба-направо изтръпнах-в района Четирци Кюстендилско се е разиграла драма в риболов....на КЛЕН!току що ми дадоха сериозната информация с разкази и възстановки-хващал съм аз единични риби кленове около двете кила,днес е било битка-6 от най голямите риби са били на обща стойност малко преди десетте кила
най големият е бил 1.8 кг,една риба която е била изпусната е била по голяма,като изказването е следното,,болото щеше да ми се пръсне,за пръв път го чувам да пука така:) отделно много клен в по дребнби размери от педя до 400-500 грамови!Само на бял-храна ръсене на червей без нищо друго! дълбочината е била скромните 80 сантима-линията е вървяла покрай храсталаци и боклуци от другата страна-коренища!мястото не е от бавните!дори и аз съм изненадан приятно!

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Днес е така я свършихме, Благоевградско, на троха.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- фен клуб-скобар
Има усмивка -доволен сиtopsoft написа:Днес е така я свършихме, Благоевградско, на троха.

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Абе доволен съм, но можеше и по-добре, както винаги 
Да добавя, че до днес поддържах мнение, че кашата е ташак работа, която праща рибите в съседния вир, ама....пак ще си помисля по този въпрос!!!

Да добавя, че до днес поддържах мнение, че кашата е ташак работа, която праща рибите в съседния вир, ама....пак ще си помисля по този въпрос!!!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- prodigy666
- разбира нещата
да не би да си гледал някои местен с късмет ?topsoft написа:Абе доволен съм, но можеше и по-добре, както винаги
Не. Са, че местото им беше убаво и позволяваше перфектно изтичане и това е верно. Даже веднъж и Вальо Колев съм гледал как храни с каша ма пак си рекох, аба сигурно не е имал пари за храна с трохи, а и нали всички разбираме най-много на тоя свят от футбол, риба и политика и си казах "он ше ми каже на мене" 

Бе незнам къде е истината на тая кристална вода ма аз немах никакъв резултат на захранката която се състоеше основно от трохи и малко манджа за слепване.Пробах и само каша в един момент на отчаяние,но и това не ми донесе успех.А рибите пред мене бяха безброй.Едновременно се обръщаха по 4-5 и никакво внимание на стръвта пробах и на бял не.Рибите кълвяха на случаен принцип когато им дойде апетита 2-3 бързи и после дълга почивка.Като един лових пред мене другия на средата,третия на отсрещния бряг въобще рибата контролираше риболова,а не аз.
Според мен, рибата е на определените места и няма сила, която да я мръдне оттам, така, че проблема, че кашата я праща в Гърция би трябвало да отпада..Отдава аромат, не се задържа и не прехранва-звучи логично, ма 'знаийш лиtopsoft написа:....... до днес поддържах мнение, че кашата е ташак работа, която праща рибите в съседния вир, ама..!!!

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- разбира нещата
naskobo написа:Според мен, рибата е на определените места и няма сила, която да я мръдне оттам, така, че проблема, че кашата я праща в Гърция би трябвало да отпада..Отдава аромат, не се задържа и не прехранва-звучи логично, ма 'знаийш лиtopsoft написа:....... до днес поддържах мнение, че кашата е ташак работа, която праща рибите в съседния вир, ама..!!!![]()
Колеги аз това лято храних по следния начин. Първо захранвах само с каша и пак имаше риби но и всички под мене ловяха, докато joni не ми каза да мина на топки. Сега вече правя така нахвърлям топките и чак пак малко над мене хвърля каша да активизирам рибата, и си ловя на петното дето съм захранил. поне това от мене.

Е да де....точно!metoo написа:naskobo написа:Според мен, рибата е на определените места и няма сила, която да я мръдне оттам, така, че проблема, че кашата я праща в Гърция би трябвало да отпада..Отдава аромат, не се задържа и не прехранва-звучи логично, ма 'знаийш лиtopsoft написа:....... до днес поддържах мнение, че кашата е ташак работа, която праща рибите в съседния вир, ама..!!!![]()
Колеги аз това лято храних по следния начин. Първо захранвах само с каша и пак имаше риби но и всички под мене ловяха, докато joni не ми каза да мина на топки. Сега вече правя така нахвърлям топките и чак пак малко над мене хвърля каша да активизирам рибата, и си ловя на петното дето съм захранил. поне това от мене.

Каква е тази каша колеги ?
-
- фен клуб-скобар
Грис халваFishh написа:Каква е тази каша колеги ?

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
зимаш неколко леба ии ги умешаш с вода у некоя кофаFishh написа:Каква е тази каша колеги ?