Браво на "НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ" за стопанисването на водоеми!!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Браво на "НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ" за стопанисването на водое

Мнение от Vid »

krokibg написа:Водоемите се взимат под аренда не за да ловите вие а за да се гледа риба тъпанар,не го ли разбра това или пак да ти го напиша :idea: :idea: :idea: За какъв риболов говориш и за какъв умрял водоем пишеш като хората ги взимат за да отглеждат определени видове риби а не ти да се правиш на спинингист,еба ти и малоумника дето си.Ти ли ще ми кажеш какво да продавам в магазина си,ако съм взел такъв под наем а :?: :?: :?:
Любо, ти си простия, че дори неграмотен търгаш, защото не можеш да прочетеш това което съм написал. А аз съм написал следното: "само на риболовни сдружения или арендатори, които ще ги ползват единствено и само за спортен риболов..." Ще ти дам прост пример- яз.Черногорово, които се стопанисва от Неохим от около 20 г. Последния нито е източен нито утрепан, там продължават да се вадят трофейни екземпляри.... Арендатора не мрежари водоема, а събира такса от рибарите, дори е задължителен риболовния билет....
Ама, все пак това е Неохим, а не селяндура Любо от Езерово. И, въобще не сравнявай твоята локва с яз.Доситеево.

И малко към модовете: Толкова обиди, колкото се съдържат в поста на то простак, няма отправени към мен сборно от все постове откак съм част от форума. Цитирам:
krokibg написа:Вярно е че си много прост...., не за да ловите вие а за да се гледа риба тъпанар, а не ти да се правиш на спинингист,еба ти и малоумника дето си. Еба ти и тъпаците дето ги има,ти му говориш той си знае неговото :evil: :evil: :evil:
Верно се чудех защо ви викат КАУНИ по Хасковско,явно има за какво :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
А, добре че мода на раздела не е МитеФ.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Vid написа:
krokibg написа:Водоемите се взимат под аренда не за да ловите вие а за да се гледа риба тъпанар,не го ли разбра това или пак да ти го напиша :idea: :idea: :idea: За какъв риболов говориш и за какъв умрял водоем пишеш като хората ги взимат за да отглеждат определени видове риби а не ти да се правиш на спинингист,еба ти и малоумника дето си.Ти ли ще ми кажеш какво да продавам в магазина си,ако съм взел такъв под наем а :?: :?: :?:
Любо, ти си простия, че дори неграмотен търгаш, защото не можеш да прочетеш това което съм написал. А аз съм написал следното: "само на риболовни сдружения или арендатори, които ще ги ползват единствено и само за спортен риболов..." Ще ти дам прост пример- яз.Черногорово, които се стопанисва от Неохим от около 20 г. Последния нито е източен нито утрепан, там продължават да се вадят трофейни екземпляри.... Арендатора не мрежари водоема, а събира такса от рибарите, дори е задължителен риболовния билет....
Ама, все пак това е Неохим, а не селяндура Любо от Езерово. И, въобще не сравнявай твоята локва с яз.Доситеево.

И малко към модовете: Толкова обиди, колкото се съдържат в поста на то простак, няма отправени към мен сборно от все постове откак съм част от форума. Цитирам:
krokibg написа:Вярно е че си много прост...., не за да ловите вие а за да се гледа риба тъпанар, а не ти да се правиш на спинингист,еба ти и малоумника дето си. Еба ти и тъпаците дето ги има,ти му говориш той си знае неговото :evil: :evil: :evil:
Верно се чудех защо ви викат КАУНИ по Хасковско,явно има за какво :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
А, добре че мода на раздела не е МитеФ.
Няма значение кои е модератор,аз за да тръгна да пиша така съм си дал сметка че ще си изкарам БАН,но заради такива мръсници като тебе си заслужава.Не спряхте да пишете мръсотии и да искате неща които няма как да станат.Аз се чудя,ти нали имаш ресторант,дали да не дойда и да ти се изсера на масата,какво от това че си наемател на помещението,имам претенции към него,то е в България и аз не съм съгласен да не ми даваш да се изсера вътре :idea: :idea: :idea: Пиша го това и обиждам със право всички като тебе,които не спряхте периодично да пишете простотии против арендаторите които са хора като всички и са взели язовири под наем и си плащат наема на държавата.Вие обаче не наяли се месари,искало ви се да ловите навсякъде и от къде на къде ние ще сме държали язовирите под наем че да не можете да ходите :evil: Кои сте вие бе,за какви се мислите,вие ли ни дадохте язовирите а ??? На всичкото отгоре,не спряхте да наричате всички арендатори мутри,престъпници и какви ли не още.Значи какво излиза,вие ще ни обиждате а ние ще си траем и ще ви търпиме да се гаврите с труда ни и с парите ни,кои си ти и другите месари крадливи,дето си тъпчите ботуши,аптечки,поткалници и всякакви тайници и дупки по колите,въпреки че човек ви пуска в наетия от него ОБЕКТ под наем/пиша обект защото като напиша язовир си мислите че ви е бащиния/.И ако това не е тъпо,здраве му кажи.Аз в нервите си може и да не съм прочел ле и арендатори си написал да държат водоеми,но имаш доста постове и по други теми за язовирите пак в този дух,където не присъства снизходителното ти "и арендатори. Чуй ме добре Хасковски каун,защо не отидеш да кажеш на Маймуната че е мутра а,отворко,поне ти е близко и няма да ти се налага да ходиш дълго за да го намериш и да му кажеш за претенциите ти :?: :roll: :roll: :roll: Ако искаш аз да му кажа че имаш претенции към водоема му.Спри просто да се занимаваш с арендаторите и язовирите които не са ви бащиния и държавата ги е дала на хора под наем за да ги стопанисват и да правят бизнес.Така че не ми се обяснявай и не съм Любо от Езерово,селянин,аз съм от Пловдив и години на ред съм правел всичко възможно да има риба във водоема ми за да им е приятно на колегите да ловят :idea: :idea: :idea: Лошото е че едни са колеги,доста голяма част но има и мръсници с тайници,отявлени мръсници крадящи труда на хора като мене дето се трепят за да си хранят семействата.Нашето е бизнес като всеки друг и ми е писнало да ме обвиняват такива умници като тебе в разни грехове които не съм си и помислял дяа си слагам на душата.Обиждаш и човека дето е държал Досетиево,виждате ли,занесе си рибата в частните си рибарници :evil: :evil: :evil: Ти видя ли му рибарниците и видя ли го че пренася рибата или както за ПОДПИСКАТА против Милчев,единия бракониер казал на другия а ??? Вземете се спрете,храним деца и си плащаме наем на държавата.Дреме ми че сте искали да ловите риби навсякъде.Има водоеми които са оставени от държавата за тази цел разбрали умньо ???Престанете да се занимавате с нас арендаторите,хиляди водоеми са дадени под наем за стопанисване и никои не е взел нищо без пари,плащам по 12 000 лв на година наеми,разбра ли и като ми даваш ти пари,тогава ще имаш претенции :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: Така съм ти бясен на тебе и още десетина умника че направо сте ми черни :evil: :evil: :evil: :evil:

Сега видях че Ачо е модератор,може да ми сложи и бан,но ако го направи а на вас прости,ще си помисля че ще мога да ходя в неговите сервизи и да си взимам гуми без пари,защото си нямам и така ми се иска :lol: :lol: :lol: Разбирате ли ти и тези като тебе,колко абсурдни неща искате.Аз плащам за язовира и като платец аз решавам какво ще става тук а не ти и група "искащи" простотии.Пристанете да ни обиждате,това е и когато го направите,аз също няма да обиждам,както и не обиждам никои когато се пише нормално.Но на гадни и мръсни хора с черни души,само така,въпреки че мога и бан да си докарам !!!

Ако ли да, то само на риболовни сдружения или арендатори, които ще ги ползват единствено и само за спортен риболов...
Ето тази наглост ме вбеси,аз ще зарибявам а ти ще ми ловиш на язовира защото така ти скимнало и ти се иска :idea: :idea: :idea: Аз като коректен човек,направих мръсотия като издадох на Вас,дето не заслужавате да го правя,факта че наистина има водоеми с особен статут,на които имате право да ловите,но направих грешка и съжалявам.Дано всичките да ги направят платени,което ще стане,никои няма да ги остави свободни и да си плащате както е навсякъде по света.Да се оставят само най-големите свободни и всичко друго под контрпол,без значение под какъв контрол,частен или на сдружения.Така че престани да бъдеш нагъл,аз плащам наема и ми дреме за твоите "искания" :evil: :evil: :evil: :evil:

П.П Статутите на всички язовири са записани в книга и не е лошо да ги прочетете,вместо да мрънкате и плачете,стотици още водоеми имат такъв статут на които да може да ловят и любители риболовци,за съжаление моя е в друга графа и заради месари,от тази година само риба ще се гледа без рибари,само приятели,в което число ти и мрънкала като тебе не са :evil: :evil: :evil:
Последно промяна от krokibg на Съб Ное 16, 2013 12:45 am, променено общо 2 пъти.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

stako написа: Аз съм некомпетентен но ако вземеш от мен магазин под наем,едва ли ще му събориш стена или ще зазидаш прозорец без мое разрешение :idea:
Стако,аз стени не бутам,но никои не може да ми забрани да си извадя рибата,това са пари и те са мои,аз съм ги хвърлил вътре като зарибител а не вие за да имате претенции за каквото и да било.Второ,язовирите се пълнят всяка година,особено язовири от калибъра на Досетиево,защото са направени на течащи рекички,които не са пресъхнали.Както казах,може да се иска източване на водоема,имат тръби които са изгнили,години не е правен ремонт на същите и може да стане беля :idea: Това са планови ремонти за които обикновени рибари не знаят че трябва да се правят.Виждате че водата я няма и се почва,язовира източен,рибата откраднали,пренесъл си е рибата в рибарника и още куп лъжи и глупости за да си предават важности.Виждате ли,колко съм компетентен и знам какво е станало с рибата и водата.Това е проблема на Българина,завистлив и мръсен в душата,черни и гадни душички,свикнали да гледат винаги в чуждото и да завиждат.Аиде да спираме че ми писна.И ако тук става въпрос за това че водата е източена на Досетиево,това горе долу има резон да го оприличиш като бутане на стената във магазина ти,но тук става и въпрос за всички арендоване водоеми,взети под наем които хората го плащат а шепа измислени искащи с нереални претенции,искат язовирите,докато аз не ти искам магазина нали,ако си му наемател :idea: :idea: :idea: Не разбираш ли че не мога да имам претенции към магазина ти които държиш под наем и държавата ти го е дала :idea: :idea: :idea: Това е,повече не е нужно да се нервя за очевидни неща :idea: :idea: :idea:

П.П Запомнете го от мене,никога арендатора не може сами да пуска водата на язовир на Напоителни системи,това не ви е селски гьол в Карлуково.Напоителни системи си имат назначен човек от селото,които отговаря за кулата и шибъра,има ключ и той пуска и спира водата а ние можем да искаме това да се направи за да си извадим рибите,разбирате ли какво ви казвам и бас ще хвана със всеки ако и на Досетиево няма такъв назначен човек които да пуска и спира :idea: :idea: :idea:

Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Тук вече няма какво да ти отговоря. Каквото мисля, вече съм го написал. Ти или не можеш да ме разбереш или просто говорим на различни езици. Никога не съм плюл арендаторите, нито съм завистник, нито дребна душичка...
Просто казвам, че има различни категории язовири, някои от тях са "национално богатство" останало ни от комунизма и не трябва да бъдат отдавани под аренда от разни продажни държавни чиновници.

Мечтая само за едно, да станем що годе нормална държава, така че като работя цяла седмица, в събота и неделя да мога да ида да разпусна някъде с любимото си хоби и да си платя колкото е нужно за това, но и да ловя нещо..., както е в нормалните европейски държави. Ама Не, тука вСе е далавера някаква :(
Сенека
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Vid написа:Тук вече няма какво да ти отговоря. Каквото мисля, вече съм го написал. Ти или не можеш да ме разбереш или просто говорим на различни езици. Никога не съм плюл арендаторите, нито съм завистник, нито дребна душичка...
Просто казвам, че има различни категории язовири, някои от тях са "национално богатство" останало ни от комунизма и не трябва да бъдат отдавани под аренда от разни продажни държавни чиновници.

Мечтая само за едно, да станем що годе нормална държава, така че като работя цяла седмица, в събота и неделя да мога да ида да разпусна някъде с любимото си хоби и да си платя колкото е нужно за това, но и да ловя нещо..., както е в нормалните европейски държави. Ама Не, тука вСе е далавера някаква :(
Чуй ме,успокоихме тона,но не ми харесват препратките ти,като махаленска клюкарка и създаване на нетърпимост с писаниците ти към нас.В другата тема от където извадих за Досетиево е буквална лъжа,нищо че водоема е източен,всичките от тези институции,ще си мият ръцете и накрая няма да има виновен.Не се знае за какво е пусната водата,писнало ми е от "бдителни граждани" напомня ми на комунсизма които ненавиждам.Престанете да се занимавате с арендаторите,ако нещо не ви харесва и Ви лъжат,не ходете,аз така бих направил.Не съм мазохист че да оставя някои да ме лъже.аз обаче съм мазохист в друга посока :idea: при мене от години си има правила които не съм сменял.10лв на ден,1 шаран до 2 макс 3 кг и колкото плевел хванат си го взимат.В това число каракуда,червеноперка и т.н.Хищника не давах да се лови.Е,знаеш ли че всичко живо крадеше ???? Идват,ловят бяла риба и взимат рибата,крият лъжат и да не говоря колко пъти съм се разправял за шаран
етата.Хванал си е добър шаран но продължава да прибира бебетата.За това ми е такова отношението към определени елементи от риболовците.Което пиша е истина,20 години им гледам сеира и наглостта,гледа те и се прави на луд.Аз го таксувам,питам го знае ли правилата,казва ми да и тотално ги е нарушил след няколко часа.Като го хвана,започва да ми обяснява че никои нищо не му е казал и т.н и т.н Наглец долен,аз го таксувам и с мене говори а после ме изважда от кожата да го утрепа там и да му завра въдиците в задника.Та думата ми е,не плюете и не пишете небивалици,не тиражирайте лъжи защото покрай мръсниците има и честни хора,не всеки е "търгаш" както ме нарече но го приех спокойно защото и аз в яда си те обидиш но си го заслужаваш.Не се занимавайте с неща които няма да станат а само дразнят."Една дума дупка не прави но дума отваря" - Българска поговорка !Единия казал,другия искал,третия знаел че само мутри и престъпници взели язовирите и както пък ти си написал ..... Продажни елементи по учрежденията :roll: :roll: :roll: Има ги и такива,аз знам поне за десетина,но има и такива които си вършат работата.аз плащам най-високия наем в Напоителни системи - Хасково и ако не вярваш,иди и виж как със връзки съм го взел :idea: :idea: :idea: Хората плащат жълти стотинки,по това се разбира къде има далавера и къде - НЕ.Не приемам писането на ангро без да си информиран и лично да си се убедил в правотата на написаното.Всичко друго е плюене и мръсотия,на тебе не ти ли изглежда така :?: :?: :?: Няколко човека от Хасково за два - три дни ме вбесявате.как не се наловихте,най-хубавите места за ловене са около вас на една ръка разстояние.Хората набират 6-700 км за да отидат на риболов и не пищят а само ви завиждат,само вие хасковските големи риболовци не ви стигат водоемите,дето са ви до задниците .Надявам се че ще престанеш да плюеш без да си наясно.когато си прав и някои арендатор е направил нещо и аз го защитя,тогава може да ме наричаш всякакъв.Когато обаче не сте прави,не очаквайте от мене да си трая и да търпя лъжи и неверни твърдения от рода,един казал,другия повторил че Пена се насрала в рейса.След случилото се,приятели на да ли ще бъдем,но поне държа повече да не се плюе моето съсловие без причинно.Всички искаме да си храним семействата,не съм откраднал нищо и нямам намерение да го правя.Презумцията че язовира които взимам е пълен с риба са глупости на търкалета и са само във вашите глави.имало е такива случаи преди 20 години,но не си давате сметка че през тези години са ги държали десетки наематели тези водоеми и всеки си е извадил рибата.ако ли не,рибата остава за новия наемател и никои не може да има претенции към нея защото предния би трябвало да си я е взел а новия си зарибява на ново и това е :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

.. Тоя вече си премести рибата в частния рибарник в Пловдив.... Най нормалното е да бъде осъден на обществено полезен труд поне за година- да зариби отново язовира.

А ти сигурен ли си, че арендатора е източел яз. Доситеево, а ти като знаеш толкова много за водоема, наясно ли си, че единствено и само НС имат ключ за кабината с крана за източване, а на нея е монтиран СОТ :?: И ако не е тайна, кой са водоемите в Пловдивско където е преместена рибата от Доситеево....?!?!?
П.П. Любо Вичев е толкова прав за безброй въпроси, че няма и накъде, вместо да се вслушате в думите му, вие не спирате да го хулите. Много ясно, че който е взел водоем под някакъв вид аренда, сключва договор с този който му го отдава под наем и там, наемателя като стопанин, сам решава какво ще прави на този воден обект, ако иска, ще пуска риболовци, ако не няма да пуска, ако иска ша го зарибява, ако иска ша храни рибата или жабите и раците и т.н.
Истината е, че нямаме закони който да позволяват на хора като Любо и ред други негови колеги да правят дългосрочни инвестиции във водоеми позволяващи и спортен риболов. Пример: езерото Корбу - Румъния, отдаден на концесия за 99години, собственика е налял близо 4 милиона евро за да направи една уникална риболовна дестинация!!! Истината е, че 90% от риболовците виждат риболова като кулинарно хоби и за тях да изядат някоя и друга риба, да е откраднат по възможност и т.н. е преоритет :(
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

+1 За написаното от Ачо.

Не съм най-компетентния,но поназнайвам някои неща които доста от хората тук изобщо не знаят а лошото е че не искат и да ги научат :idea: Прибирането и краденето на риби от частни и свободни водоеми е мания,всеки иска да избива вложените пари в риболовния излет и дори и да не може да хване читава риба/а си има причини за това,например - некадърен като риболовец/ ще ти направи сума ти и поразии като изтреби десетина-двадесет шаранчета,които биха могли да станат големи и да се извадят на другата година.Страшно става като се набере инерция,знае,не знае и се почват квалификации и когато ти го квалифицираш се сърди.За кучета и котки може,за прасета не може :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Правила нямаме каквито трябва и законите си противоречат и хората оторизирани да ги налагат,нямат нужния ресурс и сили да го направят.Като ти отрежат квитанциите няколко пъти,като ти се обади някакъв надут мазен шеф от някъде и да ти заповяда да не закачаш определен човек,нещата стават страшни,пичовете от ИАРА им писва и вместо да си създават проблеми,си затрайват,пазят си и без това оскъдната заплата която получават за да не увиснат на улицата.За това,да се спрес клюкарстването,по-големи мъже няма да станете като говорите и повтаряте неверни твърдения.По важни и значими също няма да станете,но си създавате врагове,защото никои които го обиждат на мафиот,мутра,далавераджия и т.н не би си затраял,всеки би въстанал против тези мръсотии които се сипят.Аз от както са започнали тези спорове,вече години на ред и все ще се намери някои дето да ме квалифицира,започнах и аз от известно време да плюя по всички месари,какво да правя,няма само мене да обиждат я :lol: :lol: :lol: Всичко живо иска,какво искате бе,да не ви е бащиния или наследство.Има достатъчно свободни водоеми за риболов за да искате всичко,няма ли да ви приседне :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Хайде,лека вечер и умната :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

achocarp написа:а ти като знаеш толкова много за водоема, наясно ли си, че единствено и само НС имат ключ за кабината с крана за източване, а на нея е монтиран СОТ :?: И ако не е тайна, кой са водоемите в Пловдивско където е преместена рибата от Доситеево....?!?!?
Абе пич, ти за кВи кранове и сотове говориш? Животът ти в сън ли минава? Определено сънуваш живота си който преминава в някоя цивилизована западна държава....
Разбира се няма доказателства къде е продадена или преместена рибата от този язовир, но има основателни съмнения че рибата отива в един бивш рибарник наречен по мадерномУ сега "Cocoon Lake". http://bigfish.bg/news/novini/Rekorden- ... ovdiv.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Аре стига вече, не е наша работа да разследваме, има си институции за това, още повече това не е арендаторски форум, а риболовен такъв.... Тук защитаваме нашите интереси като риболовци, а не тези на арендаторите, като споделяме опит или сигнализираме за нередности и пр.... ТОЧКА.
Сенека
parapungel
новобранец
новобранец

Мнение от parapungel »

Ами точно де, сам стигаш до извода, че не е ваша работа да разследвате, но въпреки всичко го правите като хвърляте обвинения наляво-надясно. Имало то съмнения, ама нали знаеш, че в съда съмненията не минават, там презумпцията е невинен до доказване на противното, същото важи и в реалния живот. Така, че по-добре първо се осведомете, а после обвинявайте. И след като форума не е арендаторски защо все гледате в язовирите отдадени под наем, гледайте си тези за любителски риболов.
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

И след като форума не е арендаторски защо все гледате в язовирите отдадени под наем, гледайте си тези за любителски риболов.
много правилно,крайно време е да се определят язовирите/под аренда/,само за стопански риболов и там да не се извършва любителски такъв срещу заплащане,както и другите/пак под аренда/ ,на които ще се извършва само любителски риболов срещу заплащане и стопанския такъв ще бъде забранен.По този начин хем арендаторите ще си защитят най-добре интересите,хем рибарите няма да са недоволни.
валатът не най-лошото нещо на света
parapungel
новобранец
новобранец

Мнение от parapungel »

Що се отнася до язовирите държавна собственост те са категоризирани в Приложение 1 от Наредба 37/10.10.2008г. за ползването на язовирите държавна собственост, общинските е ясно кой ги стопанисва, за частните няма смисъл да се говори.
Аватар
achocarp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от achocarp »

Vid написа:
achocarp написа:а ти като знаеш толкова много за водоема, наясно ли си, че единствено и само НС имат ключ за кабината с крана за източване, а на нея е монтиран СОТ :?: И ако не е тайна, кой са водоемите в Пловдивско където е преместена рибата от Доситеево....?!?!?
Абе пич, ти за кВи кранове и сотове говориш? Животът ти в сън ли минава? Определено сънуваш живота си който преминава в някоя цивилизована западна държава....
Разбира се няма доказателства къде е продадена или преместена рибата от този язовир, но има основателни съмнения че рибата отива в един бивш рибарник наречен по мадерномУ сега "Cocoon Lake". http://bigfish.bg/news/novini/Rekorden- ... ovdiv.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Аре стига вече, не е наша работа да разследваме, има си институции за това, още повече това не е арендаторски форум, а риболовен такъв.... Тук защитаваме нашите интереси като риболовци, а не тези на арендаторите, като споделяме опит или сигнализираме за нередности и пр.... ТОЧКА.
Е само едно мога да ти гарантирам, че риба от Доситеево не е пренасяна в Кокон лейк, сигурен съм защото отлично се познаваме с арендатора на Кокон лейк :wink: А за съня ми със СОТ-а ...може сам да го разбереш, като отидеш и видиш на Доситеево, ако не вярваш, опитай се да влезнеш там където е крана за изпускане на водата :D :D :D
Най-малкото което искам е да влизам в полемики на такива теми или да споря с някой, но принципно, винаги съм пишел тук, а и във други форуми, само за работи за които съм сигурен в тях :wink: Слагам точка и няма да споря в тази тема: кой кво източил, кой за кво е виновен, кой от кой да търси сметка и т.н.
Бъдете живи и здрави и наслука!
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

achocarp написа: А за съня ми със СОТ-а ...може сам да го разбереш, като отидеш и видиш на Доситеево, ако не вярваш, опитай се да влезнеш там където е крана за изпускане на водата :D :D :D
Извинявай, сигурно аз сънувам..., щото съм живял в европа и съм се нагледал на водоемите им, даже тези неарендовани, а частни. Вече съм напълно убеден, че язовира се е изпарил от слънцето тВа лято, че беше много горещо... особено през месец август... Жалкото е, че не бяхме мънинко по на север, т.е. на запад, че водоемите ни да си останат неизпарени или обезрибени.........
Сенека
gogi.bg
новобранец
новобранец

Мнение от gogi.bg »

Интересно този самозабравил се наемател защо не казва нищо за еко катастрофата която причини на реката със разлагащата се мъртва риба.Приветствам намерението му да не допуска въдичари.Интересно колко ще издържи като наемите и др.се заплащат от таксите за риболов.При 300 дни средно годишно подходящи за риболов по само 4 човека дневно по 10лв ето огромният наем е платен от нас.Даже не храни под благовидният предлог за да е по вкусна рибата.Да но расте само на глава.Предлагам да оставим този мастит рибовъд да поживее със доходите от отглеждане и продажба на риба.Бъдете уверени,бързо ще ни заобича такива каквито сме.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

krokibg написа: и ония мръсник Хасковси ВИД,тъпи сте и на всичкото отгоре и мръсници,долни душички.
А, не така. Защо да съм мръсник? Защото съм постнал 2-3 снимки кои показват как се унищожават язовирите в Б-я? В случая става въпрос за унищожаването на един язовир и то само и само за да може един, подчертавам един човек да си напълни гушата? И пак подчертавам, тук не говоря за някоя текезесарска локва, защото язовири като този с дълбочини над 20м. ако и трябва могат да бъдат отдавани на арендатори само при особени условия..... Защото те са национално богатство и държавните чиновници е нужно да проявяват по голям морал и отговорност, а не само да си седят на гъзовете и да си вземат заплатите....
Сенека
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”