Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Риболов край ямбол!!!
Днес на Княжево средни , но редки морунажи.На Срем става някакъв риболов в момента като изключим , че се вадят основно дребни морунажи скобарите са редки 

-
- научил се да хвърля
Риболова от петък който проведохме на Княжево и после Срем бе досущ като вашия! Няколко дребосъка на Княжево до обед и след обед Срем се отблагодари подобаващо, след захранването нещата се дойдоха на местото с колега почти след всяко изтичане риба. Рибите са бих казал по скоро дребни, но имахме и изключения по няколко едри морунажа. Тая седмица може да промени картината по р.Тунджа 

-
- научил се да хвърля
Айде утре да слизаме на Шел-а , че имам едни 300гр. белички за хвърляне , и 2 килограма набъркана захранка ........... :X
Винаги идва момента в който си казваш " Кепа ми дойде малък".
Колеги как е към Срем, Коневец къде да се ходи уикенда?
- boceto84
- вече хвърля и на тежко
Тъкмо това се чудих и аз колега,само дето един комшия сподели,че реката била с много високо ниво.Не съм ходил да я видя ,но дано става за риболов
https://www.facebook.com/pages/Handmade ... 8341715246" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Аз вчера бях на Елхово (родопа), водата се е вдигнала, доста риба се виждаше да играе но като риболов слабо.boceto84 написа:Тъкмо това се чудих и аз колега,само дето един комшия сподели,че реката била с много високо ниво.Не съм ходил да я видя ,но дано става за риболов
п.п. хищника гонеше много яко.
За да си най-добрия играч трябва да си добър навсякъде ,но да си специaлен някъде.
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
-
- научил се да хвърля
Колега от Срем, новините са променливи. Петъка започна с дъжд и вятър, но към 10,00 всичко утихна. Риболова започна обещаващо с много добро кълване, но на не толкова големи морунажи, някои отидоха за стръв за ЩУка и това се отблагодари в последствие. Към обед затихна активността и премина на много труден риболов да не кажа даже и по усет, започнаха задържания на стръвта имитиране на кълване на Скобар. След обед пак започна да си кълве, но големите риби се брояха на пръсти. Риболова е труден да не кажа и даже не възможен за мнозина много колеги се отказаха през деня..но удоволствието цена нямаSevich написа:Колеги как е към Срем, Коневец къде да се ходи уикенда?

Ами аз бях на Срем вчера дребни основно но пак 6кг от които 3 скобара и един морунаж средни,само когато хвърлях топките храна тогава идваха едрите и офейкваха на третото изтичане.Пипаха много леко и слязох до 1гр.плувка.Имаше колеги който една стиска храна не хвърлиха и нямаха и една риба.Един до мен застана и взе да мята 8гр ваглер, разбира се без успех.
- Прикачени файлове
-
- 6.jpg (102.4 KiB) Преглеждано 1402 пъти
Инфото е,че масово се ловят маломерни риби и СЕ ПРИБИРАТ в торбите.Не ми се мисли,когато дойдат големите.
Колеги,не можете да си избиете бензина така...
И аз взимам риба,макар и рядко,но се придържам към нормите.
Колеги,не можете да си избиете бензина така...

И аз взимам риба,макар и рядко,но се придържам към нормите.

В тоз гьол,риба няма!
Дано по-скоро пораснем и в риболова, което е част от дълга ни към природата. Все пак света не свършва утре.
Солидарен с колегата за "бензина", все пак риболова е хоби а не задължение и тънки сметки.
Успех на всички с предстоящата скобариада.
Солидарен с колегата за "бензина", все пак риболова е хоби а не задължение и тънки сметки.
- sabin
- научил се да хвърля
А дано, ама на дали! Днес беше същата работа.ihtiandar написа:Дано по-скоро пораснем и в риболова, което е част от дълга ни към природата. Все пак света не свършва утре..............
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добре го каза, колега! Дано се поразмисли малко тоя народ, светът не свършва утре! И поне малко сме длъжни на нашата изтерзана природа ...ihtiandar написа:Дано по-скоро пораснем и в риболова, което е част от дълга ни към природата. Все пак света не свършва утре.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ще става разбирач
Събине , за къде става въпрос , доуточни се малко ?sabin написа:А дано, ама на дали! Днес беше същата работа.ihtiandar написа:Дано по-скоро пораснем и в риболова, което е част от дълга ни към природата. Все пак света не свършва утре..............

- sabin
- научил се да хвърля
Не съм уточнил понеже прибирането на маломерна риба е на всякъде. Въпреки, че ставаше въпрос за Срем. Ако искаш повече инфо ми знаеш тел. Че и прясно от днес
!