Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Нови 40 000 живота!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Нови 40 000 живота!

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Кога ли някоя Българска верига ще събере ъкълец и ще направи подобна инициатива?? Иначе играта е номер 1.Бая се посмях докато чакам балканката зад некой камък да отнесе такъмаците >>>.
Кърца,много са хубави рибките! Браво на колектива...

фен клуб-скобар
- Красимир Атанасов
- учете се от него
БРАВО!!!Страхотни сте!!!

попринцип ми е интаресно винаги като ходя да пазарувам от един магазин има една урна на която пише че за подпомагането на балканката и на клуба и си пускам там рестото въпреки че такава риба никога не съм ловил пък и не сам търсил....дали достигат тези пари до вас ? а и пускате ли такива риби в рилските езера там иамт по голям шанс ?
Всеки ден ходя до Lidl, но не съм чул за тази инициатива! Похвално деяние! Дано стане ежегодно, с удоволствие ще помогна с няколко чувалчета с балканки 

Вчера кълвеше,днеска не ще!
- antivik
- кандидат преподавател
Браво Кърца, БРАВОС Градски, отново ни правиш участници в нещо в което не всеки може да се включи лично. Поздрави и подкрепа за БОГОУГОДНОТО МЕРОПРИЯТИЕ, а относно горното.....Кърцата написа:
.......................................................................................................................
Снимки с изявите му с разни парашутисти и разни други браковци по време на зарибяването няма да Ви пускам, че да не ревне некой радетел за човешки права (Както стана в една друга тема, дето май е време също да се изокам)
................................................................................................
А че не е ли крайно време да се показват мутрите на разните там изверги де с парашути, мрежи, ток и к`во се сети още извратения им мозък, само един човек за половин ден съсипва нещо де 12-20-30 са го правили половин до 1 година.
Мисля е време на "некой радетел за човешки права"

Па още по ще ми е кеф ако науча, че по-младите въдичари, спинингисти или изобщо там риболовни туристи започнат да формират нещо от рода на "доброволни отряди", "щпиц команди", "Тимуровски отряди", бе...как ще да се казват

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Батко Емо
- разбира нещата
Велики!
И да не забравяме,че бъдещето зависи от всички по реките!

Уникална инициатива!
ЛИДЛ, ми се издигнаха една идея нагоре в очите.

ЛИДЛ, ми се издигнаха една идея нагоре в очите.

Ако магазинът е за авточасти/основно радиатори/ - достигат. Благодарности.kelemoke написа:попринцип ми е интаресно винаги като ходя да пазарувам от един магазин има една урна на която пише че за подпомагането на балканката и на клуба и си пускам там рестото въпреки че такава риба никога не съм ловил пък и не сам търсил....дали достигат тези пари до вас ? а и пускате ли такива риби в рилските езера там иамт по голям шанс ?
- bobigrig
- новобранец
- Обратна връзка:
Голям поклон

http://laminat4you.alle.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка: