Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Цонево ?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Re: Какво кълве на яз.Цонево ?
В неделя се наредихме срещу чудните скали, на мачовете хванахме по 4-6кг риба, но на фидерите беше мъка 

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Жоро, пиши по-често, че темата много замря. Лично аз в момента наблягам на морския риболов и не съм стъпвал на Цонево вече не помня колко месеца, със сигурност от пролетта. Не че в морския риболов съм много активен, ама когато остане време... ХайдеГеорги Кръстев написа:В неделя се наредихме срещу чудните скали, на мачовете хванахме по 4-6кг риба, но на фидерите беше мъка

И така очакванията ми за тегав риболов на хищника се сбъднаха 
На Ченге няколко дребни костура и към 11ч. се прехвърлих на чудните скали.Редки риби,среден размер,като имаше и две тупалки...Крайния резултат от мача е 21,като имам още поне толкова пуснати гладни дребосъци...
Те и некоя снимка за разкош:

Отсреща имаше двама които работиха с мачове,хранеха и бяха постоянно в движение...
Предполагам,че са хванали добре...

На Ченге няколко дребни костура и към 11ч. се прехвърлих на чудните скали.Редки риби,среден размер,като имаше и две тупалки...Крайния резултат от мача е 21,като имам още поне толкова пуснати гладни дребосъци...
Отсреща имаше двама които работиха с мачове,хранеха и бяха постоянно в движение...
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Рибата има ли червеи?RAAZIEL написа:И така очакванията ми за тегав риболов на хищника се сбъднаха
Колега RAAZIEL, хубави риби имаш, все пак
Вчера, събота 09.11, над Ченге имахме с баща ми общо 13 рибки, 3 от които на силикон, другите на рибка. Много тегава работа. Нямам обяснение за момента. Чакаме да се активизира със захлаждането

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Вчерашните бяха чисти. От предните излети - на 10 риби една да има 2-3 червейчета.mi6ole написа:Рибата има ли червеи?
Благодаря! Мисля да отида при първа възможност.Златев написа:Вчерашните бяха чисти. От предните излети - на 10 риби една да има 2-3 червейчета.mi6ole написа:Рибата има ли червеи?
- Георги Кръстев
- сериозен играч
.........Жоро, пиши по-често, че темата много замря........
Пичове няма как НЯ-МА!! В последните месеци ми се налага да върша И друга работа освен служебната и от септември до сега имам едва 3 риболова. Шумен... Цонево ..Тунджа
Утре Доктор-5 ще е на стената на мандра, та ще отскоча по обед да пипна що е туй въдица
Пичове няма как НЯ-МА!! В последните месеци ми се налага да върша И друга работа освен служебната и от септември до сега имам едва 3 риболова. Шумен... Цонево ..Тунджа

Утре Доктор-5 ще е на стената на мандра, та ще отскоча по обед да пипна що е туй въдица

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Гледам и не вярвам на очите си ... добре, че за сега е само проект
http://www.bigfish.bg/news/novini/Megas ... onevo.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.bigfish.bg/news/novini/Megas ... onevo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- pop_stavri_
- научил се да хвърля
.... явно не искат ние, редовните риболовци, да пречим и да виждаме как бракониерите съсипват окончателно язовира.
- orion30
- разбира нещата
В неделя на Рибна Борса във Варна беше пълно с платики между 1-2 килограма, отделно бабки и костури, като един от продавачите се кълнеше пред клиенти че рибата била от язовир Цонево.
Интересно дали би се заклел и пред ИАРА.
Най вероятно ДА, те отдавна пърдят в едно гърне.
Мдаааа, стягайте памуклийките и, на жълтите павета!
-
- вече хвърля и на тежко
И това май следва да се случи!Стрезов написа:Мдаааа, стягайте памуклийките и, на жълтите павета!

Е... това ми скапа петъчното настроение... Смятах утре да ходя, не че няма да отида, ама...orion30 написа:В неделя на Рибна Борса във Варна беше пълно с платики между 1-2 килограма, отделно бабки и костури, като един от продавачите се кълнеше пред клиенти че рибата била от язовир Цонево.