Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: около Бургас ????
вчера за 3 часа след обяд на Кирил и Методи 2кг. средна бряна и уклей
До къде стигнахме с уговорката за риболов ?
Предлагам да решаваме в следната последователност :
1. ДЕН ЗА РИБОЛОВА
2. ДА СЕ ПРЕБРОЙМ ( за да знаем колко човека сме и да знаем какво място ни трябва )
3. ДА ИЗБЕРЕМ ВОДОЕМ ( аз съм за платено, за да има някакъв риболов поне че както застудя ще ни бъде трудно на държавен водоем ) .....
4. КАКЪВ ВИД РИБОЛОВ ЩЕ практикуваме( да се използва една въдица по избор кой как му е удобно ( мач,фидер, гол прът, щека - важното е въдицата да е 1 с 1 кука
Ами да се активизираме и да видим какво ще измислим .
ВСЕКИ Е ДОБРЕ ДОШЪЛ ..............
1. ДЕН ЗА РИБОЛОВА
2. ДА СЕ ПРЕБРОЙМ ( за да знаем колко човека сме и да знаем какво място ни трябва )
3. ДА ИЗБЕРЕМ ВОДОЕМ ( аз съм за платено, за да има някакъв риболов поне че както застудя ще ни бъде трудно на държавен водоем ) .....
4. КАКЪВ ВИД РИБОЛОВ ЩЕ практикуваме( да се използва една въдица по избор кой как му е удобно ( мач,фидер, гол прът, щека - важното е въдицата да е 1 с 1 кука

Димитър Димитров ( 161)
И едно голямо БЛАГОДАРЯ НА КОЛЕГИТЕ, които споделят излетите си
ЕВАЛА КОЛЕГИ ........ все пак риболова е хоби за развлечение и трябва да има колегиалност и споделяне на инфо.
А на всички, който само чета и влачат желая успех, ВСЕ ПАК ЕДНО Е ДА ЗНАЕШ ДРУГО Е ДА МОЖЕШ

ЕВАЛА КОЛЕГИ ........ все пак риболова е хоби за развлечение и трябва да има колегиалност и споделяне на инфо.
А на всички, който само чета и влачат желая успех, ВСЕ ПАК ЕДНО Е ДА ЗНАЕШ ДРУГО Е ДА МОЖЕШ

Димитър Димитров ( 161)
-
- вече хвърля и на тежко
в неделя на моста преди шлюзите от 7:30 до 11:00 само 2 червеноперки и един костур като всичко това е на бял червей на дъно а на плувката пробвах и бял и царевицА но имах само един удър на часовник(слънчевка).Ако някой е ходил днес нека сподели дали е имал слука.
От 3-4 дни на мандрата почти всички са пълно капо! Какво става с тая риба, нормално ли е преди 3-4 дни да върви постоянно и изведнъж да спре ?
Нормално температурите сутрин наближават нулата и за съжаление скоро всичко ще приключи за този сезон 

Димитър Димитров ( 161)
- omegasportz
- новобранец
отново ще кажа на язовира в черни връх - за събирането ..има място колкото да се разпъне човек да похвърля малко да хване нещо ... не е задължително да се купува риба - бъдете сигурни .. на собственика синът му ми е личен приятел и няма кой и как да ви задължи ( това са глупости ... колкото пъти съм ходел , не е нужно да се плаща рибата или да си задължен да купиш )
Здравейте.
Какво е полужението на язовира в Карнобат-този до зоологическата градина?
Ами решавайте аз съм ЗА ( не съм ходил там и ще ми бъде интересно да видя какво има ) .
Димитър Димитров ( 161)
- GogoBuboleto
- вече хвърля и на тежко
LBoy написа:Здравейте.
fisherman555 написа:колеги Карнобатския язовир не функционира и заведението не работи
- GogoBuboleto
- вече хвърля и на тежко
omegasportz написа:отново ще кажа на язовира в черни връх - за събирането ..има място колкото да се разпъне човек да похвърля малко да хване нещо ... не е задължително да се купува риба - бъдете сигурни .. на собственика синът му ми е личен приятел и няма кой и как да ви задължи ( това са глупости ... колкото пъти съм ходел , не е нужно да се плаща рибата или да си задължен да купиш )

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес с комшията пробвахме на стената на Мандрата за сулка на дъно и плувка но от 13:30 до 17:00 нямахме кълване , както и хората около нас и си бихме камшика.
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

Днес на мандрата на къщичката, срещу стената, сутринта от 6:00 до 10:00 на пружини пълно капо. Нямаше нито един удар. После на Тръстиково до гробищата за 1 час 20-30 дребни таранки и 1 по голяма... повече не можах да издържа на тая смрад там, всичко обратно и газ към Бургас. По пътя спрях да видя как е при колегите, на моста червеноперка добре е давало имаха и една по големичка таранка или шаранче не видях добре...
ако искате 24.11. в 08,00 ч ------ водоемчето да е -----точно на входа на новоселци вдясно едно малко разлятото или маи се знае като хумундазлиев има една къща на самото водоемче излиза шаран на плувка от 1 до 3,4 кг такса 2 лв има маси столове и скара там ако решим да задимим с нещо ако сте навити да се броим и в неделя там ---- 0878370811 това е номера ми да се чуем и даваите да деистваме щот няма времееееееееееееееееееееееее161 написа:До къде стигнахме с уговорката за риболов ?
1. ДЕН ЗА РИБОЛОВА
4. КАКЪВ ВИД РИБОЛОВ ЩЕ практикуваме( да се използва една въдица по избор кой как му е удобно ( мач,фидер, гол прът, щека - важното е въдицата да е 1 с 1 кука![]()
- omegasportz
- новобранец
Звучи интересноvaskost написа:ако искате 24.11. в 08,00 ч ------ водоемчето да е -----точно на входа на новоселци вдясно едно малко разлятото или маи се знае като хумундазлиев има една къща на самото водоемче излиза шаран на плувка от 1 до 3,4 кг такса 2 лв има маси столове и скара там ако решим да задимим с нещо ако сте навити да се броим и в неделя там ---- 0878370811 това е номера ми да се чуем и даваите да деистваме щот няма времееееееееееееееееееееееее161 написа:До къде стигнахме с уговорката за риболов ?
1. ДЕН ЗА РИБОЛОВА
4. КАКЪВ ВИД РИБОЛОВ ЩЕ практикуваме( да се използва една въдица по избор кой как му е удобно ( мач,фидер, гол прът, щека - важното е въдицата да е 1 с 1 кука![]()