Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

размисли и страсти
Модератор: dantho.mihov
- Виктор71
- ще става разбирач
размисли и страсти
Колеги вече 10 дни мисля по едно предложение за 1дин риболовен магазин в БОРОВО за рибарски принадлежности и не знам какаво да направя. ПРИЕМАМ СЪВЕТИ
Бъдете здрави за риболов
-
- сериозен играч
- fish slavi
- разбира нещата
- Виктор71
- ще става разбирач
Кво да ви кажа незнам ... просто ми изпадна възможност случаино . както се казва пилето каца единпът. дори и колата продавам.
ТО МОГАЗИНА Е НА ВЪЛКА В УСТАТА ...............
намирасе в БОРОВО междо този на ДАРИЯ и склада на мъжай .
ЛОШО е че съм се запалил ЯКО . но жената не дава и да се чуе.............
ТО МОГАЗИНА Е НА ВЪЛКА В УСТАТА ...............
намирасе в БОРОВО междо този на ДАРИЯ и склада на мъжай .
ЛОШО е че съм се запалил ЯКО . но жената не дава и да се чуе.............
Бъдете здрави за риболов
- fish slavi
- разбира нещата
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много от одавна съм, мислил таквоз нещо. И съм се отказал само защото трябва да се става много рано. Ако можеш да ставаш дейстави не се чуди. Аз лично си пазарувам такъмите на едро и те уверявам надценката в магазин е яка. В смисъл няма да загубиш. Всичко си зависи най - много от теб. Ако се колебаеш много или слушашп жената няма да стане, и не се захващаи въоще, тия неща стават като си сложиш главата в торбата и деистваш.
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
Бизнеса си е бизнес и не бива да бъде подвластен на емоциите!
Сам трябва да прецениш реалната обстановка.Местонахождение, конкуренция, мъртви периоди(тогава печалбите са свити и трудно се оцелява), силни прериоди(тези от които трябва да се възползваш).Наеми, разходи, заплати, и най-сетне да разбереш колко идеята е рентабилна и дали би ти носила печалба.
Страстта с която подхождаш е за уважение! Но има да мислиш и за много неща преди да одобриш идеята си!
Пожелавам ти успех!
Сам трябва да прецениш реалната обстановка.Местонахождение, конкуренция, мъртви периоди(тогава печалбите са свити и трудно се оцелява), силни прериоди(тези от които трябва да се възползваш).Наеми, разходи, заплати, и най-сетне да разбереш колко идеята е рентабилна и дали би ти носила печалба.
Страстта с която подхождаш е за уважение! Но има да мислиш и за много неща преди да одобриш идеята си!
Пожелавам ти успех!
-
- разбира нещата
- Виктор71
- ще става разбирач
благодаря на всички за отзивите. наистина има много фактори които влияят .но пьк око не се пробва никога няма да разбера.
ИНАЧЕ магазинчето се намира на ул. солун 41 до пощата и супер ена хора като гледам се движат а има и много нови кооперации . мисля да опитам пьк времето ще покаже.
ИНАЧЕ магазинчето се намира на ул. солун 41 до пощата и супер ена хора като гледам се движат а има и много нови кооперации . мисля да опитам пьк времето ще покаже.
Бъдете здрави за риболов