Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Моля за съвет
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Моля за съвет
Колеги някой може ли да ми даде отзиви за тази въдица във варианта (2,10м 0-6г)
http://captainhook.bg/%D0%92%D1%8A%D0%B ... 82/42750_P" onclick="window.open(this.href);return false;
http://captainhook.bg/%D0%92%D1%8A%D0%B ... 82/42750_P" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Моля за съвет
Добра е да.Приятели спинингисти ловят предимно с такава няма ядове. 

-
- ще става разбирач
Хубава е,но ще можеш да работиш само с най леките и нежни примамки..
Ако ти се наложи да работиш с малко по тежки примамки,ще трябва да си търсиш малко по голяма акция.
Тази 2.10см е къса,вземи си 2.40см.
Наслука ...
Ако ти се наложи да работиш с малко по тежки примамки,ще трябва да си търсиш малко по голяма акция.
Тази 2.10см е къса,вземи си 2.40см.
Наслука ...

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Зависи къде ще лови колегата може дори и 2.10 да му дойде дълга 

СъгласенSleepwalker_ написа:може дори и 2.10 да му дойде дълга

Ще се опитам да я пипна на живо тия дни.
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

- ynovi
- научил се да хвърля
Както са ти казали колегите, тая въдица е къса (поне 2,95 трябва да е минимум).bobinh0 написа:Колеги някой може ли да ми даде отзиви за тази въдица във варианта (2,10м 0-6г)

- Незнам колега, не съм имал такава, въобще и марката не ми е позната.
Благодаря за отговорите най-много ме интересува изработката на въдицата да ли е що годе качествена,акцията дали отговаря долу-горе на посочената,а относно дължината ми е добре,иначе за колегата който е споменал за другите примамки си имам други въдички.Просто търся някакъв евтин ултра лайт с който да пробвам дали ще ми допадне.
Поздрави и Наслука.
Поздрави и Наслука.
-
- ще става разбирач
Градски,тва за джиг ли го вземаш или за Янтра?bobinh0 написа:Благодаря за отговорите най-много ме интересува изработката на въдицата да ли е що годе качествена,акцията дали отговаря долу-горе на посочената,а относно дължината ми е добре,иначе за колегата който е споменал за другите примамки си имам други въдички.Просто търся някакъв евтин ултра лайт с който да пробвам дали ще ми допадне.
Поздрави и Наслука.
Ако е за джиг,пиши на Андро той ще те светне за едно такова хубаво пръчле,че и по евтинко

Благодаря на колегата Карабуров и неговия авер АSH за помощта при избора.Вземах последната от Сунай...голям съм късметлия
на първо четене съм доста очарован от въдичката сега остава само да и направя сефте на Текето,но това най-вероятно ще утре или в неделя.Даже ако има желаещи от Русе може да направим някой съвместен излет да драснат едно ЛС.
Поздрави и Наслука.

Поздрави и Наслука.
Добре е че си си харесал друго нещо, тази, Ергосенс УЛ, вече я няма и надали ще има пак, че минималната бройка за поръчка била 100, а.. нали ме разбираш..

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

Даже днес успях да отида за час два да я пробвам,че даже успях и с рибка да я сефтосам 

- Прикачени файлове
-
- 20131123_143015.jpg (125.05 KiB) Преглеждано 926 пъти